Přejít na obsah

Hluk od podvozku s DCC... bubnovani...


p2p

Doporučené příspěvky

Zatím nic od škody, ale musím říct ze jsem našel dobrý článek o zabehu auta. Jak motor tak podvozek a brzdy jsou čím dal lepší. To auto jsme dostali úplně v hrubém stavu. Vše se postupně zlepšuje. A musím uznat ze na dálnice a okresky funguje skvěle. Město je nejhorší, všechno se klepe.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dnes dostal tuhle odpoved takze to rika dve veci asi dil nahradili ale nejspis to nepomaha :Danebo to zalezi na modelu..

 

Áno, evidujeme presne popisované na vozidlách, ktoré mali adaptívny podvozok a boli vyrobené medzi prvými. 
Od 06/2024 bolo priamo vo výrobe zavedené nápravné opatrenie a ďalšie objednávky sú v poriadku. Z klientskych vozidiel odovzdaných po nápravnom opatrení reklamácie nemáme. 
 
Editováno: , autor: bazycek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už tu s tím někdo něco zvládl udělat? Teď jsem byl v Itálii na lepších cestách s plným kufrem, takže jsem na to trošku zapomněl. Ale tady v Čechách s prázdným kufrem je to katastrofa. Normálně přemýšlím, že začnu vozit nějaký molitany nebo něco tak hroznýho, kdyby to pomohlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Trošku se nám ozývá podvozek, bohužel dle prodejce zatím žádné ofiko zprávy o škody nemá, tudiž asi čekat.

Jako já spíše ten hluk a bouchání myslel že jsou ty 19 palcové kola, ale bohužel to bude od tlumičů.

Má někdo bližší info od svého prodejce či ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaký tlak máte předepsaný? Já na přímém měření tlaku mám doporučený tlak v pneu 235/45-18 na všech kolech 2,8 baru. Skutečný tlak mně kolísá od 2,8 (zima) až po 3,1 (vedro). Zaráží mě zde uváděné hodnoty 2,4 atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, takze ja som bol na reklamacnom servise 22.5.2024 s uplne prvou Skoda Superb Combi 2024 4x4 diesel.
Vysledok po servise? Ziadny!
dalej buchanie, komfort jazdy ziadny, prestavenie jazdnych rezimov necitit. Tak som znovu pisal do servisu a tentokrat uz aj do Skody. 
A toto je odpoved zo vcera.
"Vážený pán,
v uvedenej veci sme preverovali komunikáciu servis a nášho technického oddelenia, kde servis vykonal opravu na základe odporučenia výrobcu vozidiel Škoda. Po vykonaní tejto opravy je vozidlo v poriadku čo nám potvrdil aj servis.
Vozidlá s DCC podvozkom sú v súlade s homologizáciou a zodpovedajú súčasným predpisom. Samotný komfort podvozku je nastavený tak aby maximálne vyhovoval zákazníkom. Posúdenie komfortu v určitých jazdných situáciách je individuálna záležitosť. Vozidlo je plne funkčné, v poriadku a plne funkčné."
 
- bohuzial nie je to v poriadku, tak som im odpisal, ze je to velky omyl a ze budem vozidlo znovu reklamovat v servise a dozadovat sa riesenia pokial nebude vozidlo v 100% stave.
- obehol som viacero predajcov Skoda s predvadzackami a zda sa, ze takmer vsetky maju problem (niektori predajcovia to povedia rovno, niektori zatlkaju aj ked sa vezies v predvadzacke a bucha ti to pod zadkom😂 
takze to zrejme budu musiet riesit, ak Nas viac zakaznikov bude tlacit a dozadovat sa toho na co mame narok...
 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toho jsem se přesně bál. Všichni zatloukají a dělají že o tom neví což mohu potvrdit i u mého prodejce. 

Horší je, že i já jsem občas nerozhodný jestli to vlastně je nebo není v pořádku, protože teď když mám nepořádek v kufru (co tlumí tu rezonanci) a podhuštěné kola, tak se to celkem dá a nebo jsem si na to zvykl? Nemám to s čím srovnat ale intiutivně už od první předváděčky vím, že tam ten zvuk nemá co dělat a to jsem jezdil v 10 let starým autě.

Už jsem přemýšlel, že si někde půjčím jiné nové podobné vozidlo a porovnám to, ale bojím se že bych pak byl akorat nasranej za co jsem utratil přes 1M.

 

Kéž by se tahle informace dostala nějak do medií a Škoda to nějak začala konečně pod tlakem reputace řešit. Když se aktuálně koukám na internet, tak tohle je snad jediné místo kde to lidé řeší. Téměř žádná videa, články, nic.

 

A je z té opravy nějaký protokol kde by bylo info co na tom vůbec dělali?

 

Editováno: , autor: bubaak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako tak ne uplne rad vam kazim radost, ale .. neni to tim, ze jeste skodovka servisní akci neudelala, protoze se to stale resi? Bylo to tady reseno dve tri stranky zpatky.

 

Na novych autech uz uprava je nekdy od kvetna ci cervna,  a az bude k dispozici reseni pro uz vyrobena auta, tak to servisy zacnou opravovat v ramci servisni akce?

 

Tak trosku sklidnete hormon a nedelejte z toho kovbojku.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si klidně počkám s tím problém nemám. Problém mám jen s jejich komunikací, kdy se předstírá, že problém neexistuje, viz. ta zmíněná reklamace. Vyřeší to u nových aut a pokud se nikdo neozve s reklamacema, tak to pro již prodaný auta nemaj důvod dál řešit (komfort jízdy je subjektivní).

Ale máš pravdu zklidním se. Nějak mě to zase naštvalo :D

Editováno: , autor: bubaak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bubaku presne tak si myslim ze to bude kdo se ozve tak se ozve.

Pokud by byl nekdo z okoli frydek / trinec tak bychom to mohli porovnat klidne jak jsou na tom puvodni verze oproti zmenenym tlumicum s ulozenim.

 

jinak podle me zalezi na prodejci - muj mi vse sdelil jeste pred objednanim a zaroven i to ze od urciteho data byli zmeneny tlumice a ulozeni. 
 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to každý prožívá se jen jeho věc to bych nechal na něm a tady neřešil, (mě to teda se..e neskutečně), jak se k tomu staví dealeři je kus od kusu a taky máme každý jinou zkušenost. Asi ne všichni úplně dobrou, já dealerům nic nevyčítám. Nicméně určitě pro to každý může udělat minimálně to, že věc vyreklamuje (to jsem udělal) a dealerství ji min. zavede do systému. Minimálně píšu proto, že mi bylo vysvětleno, že to zatím "nemám chtít" opravit protože ten výkon je pokus omyl,  je nutné si počkat na autorizované řešení ŠA, koneckonců dobře jsem udělal , že jsem to nehrotil - dopadl bych jako kolega TTBB a to jsem nechtěl. Teď budu čekat jako ostatní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...