F1DLA Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Zdravím všechny potřebujuji poradit. Mám najeto 225000 km (CRMB s chipem na 135 kW) a při výměně kol jsem si všiml, že mi prosakuje olej u té plastové těsnící příruby u olejové vany ze strany rozvodů. Rozvody se dělaly při 165000 kvůli zaseknutému vodnímu čerpadlu. Chladící kapalina je tam od té doby G13 BASF, stále bez šlemu v nádržce. Olej to nežere, nedolívám mezi výměnou vůbec. Za cca rok/15000 km to klesne z maxima k minimu. Moje otázka je, jestli to řešit a tím pádem rovnou udělat i rozvody s čerpadlem a kapalinou G12 evo, nebo ještě chvíli jezdit a rozvody udělat později? Nenafotil jsem to bohužel, přikládám ilustrační foto z internetu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Jestli to vysloveně neteče, tak to vyměň s rozvodama až bude čas. Nebo dřív, aby tě to duševně nedrancovalo, že ti tam něco rosí 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F1DLA Vloženo 27. Května Autor Sdílet Vloženo 27. Května Tak jsem se na to díval a nevypadá to, že by to nějak výrazně teklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května Netečie iba rosí to je bežný jav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F1DLA Vloženo 29. Května Autor Sdílet Vloženo 29. Května (editace) Dobře, díky. Zatím to tedy nebudu řešit a vyměním to až časem s rozvody. Co jsem se koukal, už je modifikovaný díl 04L 103 151 A. Editováno: 29. Května, autor: F1DLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 1. Června Sdílet Vloženo 1. Června Tiež mi to slzí.. Motor CRMB.. zatiaľ nerieším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.