ondrykp Vloženo 5. Červen 2024 Sdílet Vloženo 5. Červen 2024 Dobrý den, poradí mi prosím někdo jak zjistím správný typ/velikost kotoučů a destiček na můj vůz? Vin: TMBJJ9NE2J0083930 Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 6. Červen 2024 Sdílet Vloženo 6. Červen 2024 Předek 312*25mm, zadek klasika pidi brzdy 253*10mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyHanza Vloženo Čtvrtek v 05:03 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 05:03 (editace) Ahoj, nikde jsem to nemohl najít. Když podle vinka mi všude říkají, že můžu mít i 288 mm, i když mám původně stejnej set jak je výše uvedeno, můžou tam ty 288čky bejt? Díky TMBJM7NE7J0207718 Editováno: Čtvrtek v 05:05, autor: TonyHanza VIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Čtvrtek v 08:38 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 08:38 MAS TAM 288 podla vin co ine na slabej 1,4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyHanza Vloženo Čtvrtek v 14:13 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 14:13 Taky jsem na to do tý ETKY koukal, ale na autě jsou právě teď 312 mm, tak mě to zmátlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Čtvrtek v 19:25 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 19:25 tak ich niekto vymenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyHanza Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami A když tam vrátim to, co tam má bejt, tak ty čelisti se měněj nebo můžou zůstat ty, co tam jsou na 312tkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami jediny rozdiel medzi 288 a 312 je drziak strmena a kotuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyHanza Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.