Martin38 Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Měnil někdo už palivovy filtr? Zajímá má mě zda jsou na hadici nějaké ty plastové spony na zajištění, jestli nehrozí prasknutí při demontáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Co já vím (a rád bych se mýlil), tak u 1,0 TSI je palivový filtr "doživotní" a je součástí čerpadlové jednotky přímo v nádrži 😒. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin38 Vloženo 19. Června Autor Sdílet Vloženo 19. Června Myslím že to určitě není, prodávají se normální kartuše nacvaknuti mezi hadici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června Taky jsem na to nedávno narazil. V koncernu u benzínových motorů od MR 2015-2016 už je filtr přímo součástí palivového čerpadla. A není to jen tady, třeba Renault to u benzínových motorů má posledních 10 let úplně stejně. Diesely palivák pořád standardně mají. Starší F3 z počátku výroby by palivový filtr ještě mít mohla, ale určitě to pak nebude s tímto motorem. Doporučuju se zeptat přímo v AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června Tak tak, u FIII to měl snad jen první MR, dále už je u benzínu filtr součástí palivového čerpadla a je "doživotní". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.