Emil-Z Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Dobrý den, neví někdo jaký je vlastně rozdíl (pokud vůbec nějaký je) mezi disky s označením Manaslu a Crater? Našel jsem oboje ve variantě antracit a na obrázku vypadají stejně... Potřebuji jeden disk a nevím jaký typ na autě je 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června podla mna je jednen 5x100 18 a druhy 5x112 19 ale isto to budeš vediet ked sa pozrieš zrkadlom odzadu a na jednom luči najdeš obj číslo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 18. Června Autor Sdílet Vloženo 18. Června Díky za informaci. Z vnitřní strany má číslo 8Jx19H2 ET44. Lze podle toho určit o jaký typ se jedná (Manaslu či Crater)? Připadá mi , že je to jen nějaký rozměr ... Jak jsem už psal, vzhledem jsou oba typy stejné 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Na dalsim mas i objednaci cislo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června to je divne. čo pozeram ceniky aj bazoše tak je tam len 7,5x19 ET48 asi budeš mat problem toto zohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 18. Června Autor Sdílet Vloženo 18. Června A jaký je v tom vlastně rozdíl ? 7,5 nebo 8 a ET44 nebo 48 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Vysvětlení: https://www.pneumatiky.cz/znaceni-disku-t4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 18. Června Autor Sdílet Vloženo 18. Června Díky za vysvětlující odkaz. Na jednom z paprsků je uvedeno 3V0 601 025 AA. Pokud jsem dobře pochopil, jedná se o objednací číslo Škoda. Nevíte někdo, zda lze objednat i jen jeden disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června To je objednací číslo. To je přesně to, co potřebuješ. Zeptej se někde ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Hm, koukám do katalogu příslušenství SIII a tam je pro kolo CRATER uvedeno toto: kolo z lehké slitiny 8,0J × 19“ ET44 pro pneumatiku 235 / 40 R19 3V0 071 499S HA7 | antracitová metalická, broušené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 18. Června Autor Sdílet Vloženo 18. Června A co je tam uvedeno pro kolo Manaslu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Nic - v tom katalogu nejsou. Není to příslušenství pro SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 18. Června Autor Sdílet Vloženo 18. Června Je možné, že byla dodávána jen pro S III Scout ... 🤔 Když nejsou v katalogu, začínám mít obavu, že nepůjdou objednat (natož jen jedno kolo). A nebo se prostě nyní jmenují Crater 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Června Sdílet Vloženo 18. Června Našel jsem je v ceníku jako příplatkovou výbavu pro SC, ale číslo dílu tam není. Manaslu antracitová leštěná 8J x 19" ET 44 pneu 235/40 R19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.