Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na ty bily to vypada vyrazne lip :palec2:

No to bych řekl, bílá je totiž nejlepší :smich:

To je fakt na tý modrý to vypadá fakt jak pěst na oko, ale na té bílé :palec2:

• Autor

Jeste stesti teda ze ja mam bily.. :) Az mi prijdou od soustruznika,tak kdyztak taky nahodim foto...

co to znamená tuzing ?

co to znamená tuzing ?

Sprzněný tuning.

takže když si dám na auto kola který se mi líbí a ostatním ne tak jsem tuzing?

takže když si dám na auto kola který se mi líbí a ostatním ne tak jsem tuzing?

Tuzning jsou úpravy kýčovitého charakteru. To by musela být hodně ulítlá kola aby byla tohoto druhu.

Jde spíš o velkoplošné nálepky na karosérii, obrovitánský křídla co jsou teď hodně v módě u romských Š 120, hodně oblíbené jsou i makety zajišťováků kapoty...., prostě doplňky a úpravy bez citu...

Osobně si myslím,že na bílý budou vypadat gut :palec2:

Hodnotim - na auto bych to nedal ani za darmo, nelibi!!!

soutěžák z toho kolama neudělá,ale na druhou stranu má něco co jiný ne?a o tom je tuning bohužel!jinak 5paprskáče má každý,někdo má pěkný někdo škaredý ale líbí se to majitelům tak jaká pak kritika,ohodnot a dál nekomentuj!

Nejsou paprskáče jako paprskáče

Neprovokuj :D

post-27-1171057770.jpg

Upraveno od mk.tuning

neprovokuji,tyhle ale znám ty měl kámoš na amater.závody myslím byly z nissanu nebo z čeho,ale hod jsem ty co máš na fotce pod nickem ty vypadají cool!

:palec2:

neprovokuji,tyhle ale znám ty měl kámoš na amater.závody myslím byly z nissanu nebo z čeho,ale hod jsem ty co máš na fotce pod nickem ty vypadají cool!

Asi jsi drobet mladší. :D

Tohle jsou kola, které se ze začátku používaly na Octavii WRC na šotolinu než přišel model co máš ty. Jinak ty OZ jsou celkem pěkný a za 5 prodaných sad jsem je měl prakticky zadarmo. Neber to. Jinak jsem se nevzdal hledání po 17" na asfalt. Jenže to je skoro nadliskej ůkol. Všichni jezdí 18" a to je na mě moc. Jediný co asi jezdilo 17" byla ze začátku Octavia CitKar.

MK

post-27-1171060924.jpg

Upraveno od mk.tuning

takže pánové ráfek je 7*15 a ET je -10 a stočit se to dá o max 20mm čímž se dostanete na ET 10

Jen pro informaci proč to asi víc nejde. Brzdiče :t Jednu sadu jsem nechal stočit o 15mm, ale bylo s tím pořádně sraního. Zbylé dvě sady jsme s bráchou radši nechal napokoji. Na fabii šli na knap bez problémů. Asi díky rozměru pneumatiky 195x50x15 ( letní i zimní ). Na octavii jsem díky snížení dřel zadní podběhy, proto jsem ubíral 15mm

MK

post-27-1171061699.jpg

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak,uz jsou na aute.. vcera jsem je privezl a dneska nechal obout..

post-27-1171986148.jpg

Upraveno od luke.bean

Tohle jsou kola, které se ze začátku používaly na Octavii WRC na šotolinu než přišel model co máš ty. Jinak ty OZ jsou celkem pěkný a za 5 prodaných sad jsem je měl prakticky zadarmo. Neber to. Jinak jsem se nevzdal hledání po 17" na asfalt. Jenže to je skoro nadliskej ůkol. Všichni jezdí 18" a to je na mě moc. Jediný co asi jezdilo 17" byla ze začátku Octavia CitKar.

MK

čéče,si fakt nevzpomínám a ani na fotkách nenacházím octu wrc s těmahle kolama :( jinakkámoš je má už ze 3 ruky poškozené jen na závody zjistímkde se pohybovali.jinak ty tvoje kola jsou taky mooc krásný! :palec2:

aha fakt ty jo,tyhle ale já z rally neznám říkám že ani v mém letitém archivu jsem je nenašel!

no díky mrknu na to ale já raději fotky vlastní ikdyž ted už moc na rally nejezdím spíš jen domácí Krumlov max.Klatovy. :D

tak na tom kombajnu jsou ty kola moc pekny jen skoda ze to jsou jen 15 ;)

tak na tom kombajnu jsou ty kola moc pekny jen skoda ze to jsou jen 15 ;)

Jo jo jsou slusivy..Jen by to chtelo jeste malicko "hodit" k zemi..Jako byt to 16",tak to bude hodne libovy.A se zalakovanjma listymy by to taky mylim nebylo zly..Ale i tak :palec2:

max.Klatovy. :D

Tak se koukej příští rok přijet podívat -_-

Jinak kdyby jste náhodou někdo věděl o 17 za rozumnou cenu :t

MK

To jsou 16" ? a ty kotouče jsou co za výrobce?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.