Přejít na obsah

Parkování pomocí aplikace Park Assist Pro

Doporučené příspěvky

Dnes mensi slamastyka.

vyjizdim z parkingu a infotaiment napise nedostupny assistent vyparkovani( wtf? Zadneho nepotrebuju) 

ok rozjedu se a dotoho nejede audio :D

zkusil jsem vypnout zapnout auto,zamknout odemknout nic. Porad to same. 
pomohlo az restart infotaimentu cca 10sekund podrzet tlacitko pod radiem pote jiz vse ok a zmizeli i ikonky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

V polském ceníku je u paketu "Pakiet Assisted Drive Plus" napsáno: Intelligent Park Assist + Trained Park Assist + Remote Park Assist (tylko dla L&K i Sportline; niedostępne dla tych wersji dla silnika 2.0 TSI 204 KM do odwołania)

Čili Remote Park Assist je pouze pro L&K a Sportline a zároveň není k dispozici pro motor 2.0 TSI 150kW (204 KM =150kW). V konfigurátoru (1.5 TSI 110kW && 2.0 TSI 195kW  vs  2.0 TSI 150kW) se liší tento paket o 1100 zł (tedy asi o 6500 Kč).

Zajímalo by mě, proč pro 2.0 TSI 150kW není Remote Park Assist k dispozici... Tedy do "odvolání".. 😵

Odkaz ke komentáři

Ja celkove tomu parkovacimu assistentu nerozumim. Prijedu pobliz domu zmacknu P a parkuji, pote dam ulozit manevr. Ale kdyz to chci opakovat nefunguje, auto napise jakmile zmacknete brzdu a start vozidlo zacne parkovat,ale start neni nikde.

jednou se objevilo ale to jsem uz byl temer na miste.

Nekdo nejakou radu? :) mame sice dost atypicky vjezd pod pergolu do zatacky a do kopce, ale jak parkovani spustit i kdybych chtel jet jen rovne netusim.  

Odkaz ke komentáři

funguje to asi 100m od parkovaciho mista, ale musis se k nemu blizit po stejne trase, vyskoci notifikace ze je nalezeno oblibene parkovaci misto, zastavis, tim se zaktivni tl. start a pak to pokracuje ten manever ktery jsi provedl predtim samo - jede to po stejne draze celkem pomalu ;) jestli to mas nejak dokopce tak to muze mit problem a nedokonci to, mi to takto nekdy neprejede 2cm obrubnicek - stalo se mi to 2x za tmy z celkem 4 pokusu. Jako zbytecna funkce, mozna jako frajerinka ,ale jednak to nefunguje spolehlive a je to celkove pomale, ostatne jako cely parkovaci asistent, jednou jsem to nechal nekde zaparkovat a skoro mi to odrelo kola o obrubnik v parkovacim miste u chodniku kdybych nezasahl

Odkaz ke komentáři

Jednou se mi to podařilo spustit. A asi třicetkrát nepodařilo, vždycky vyskočí hláška, ale nerozsvítí se to tlačítko. 

Celkem by se mi to hodilo, protože mám docela komplikované couvání, ale ten krám stejně nedokáže přejet takovou tu sklopnou zábranu.

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, nosferatak napsal:

To si nemyslím, protože když jsem se díval do ceníku na Slovensku i v Rakousku, je to samostatná položka, která se musí platit, ale je možné, že pokud auto bude mít vše potřebné zaplatí se pouze balíček.

žádná samostatná položka to není , je to součást Asistované jízdy, jak se tomu u nás říká ...

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, bazycek napsal:

Ja celkove tomu parkovacimu assistentu nerozumim. Prijedu pobliz domu zmacknu P a parkuji, pote dam ulozit manevr. Ale kdyz to chci opakovat nefunguje, auto napise jakmile zmacknete brzdu a start vozidlo zacne parkovat,ale start neni nikde.

jednou se objevilo ale to jsem uz byl temer na miste.

Nekdo nejakou radu? :) mame sice dost atypicky vjezd pod pergolu do zatacky a do kopce, ale jak parkovani spustit i kdybych chtel jet jen rovne netusim.  

ty ale neřešíš parkování přes aplikaci, ale uložený parkovací manevr, to je jiná funkce 

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Petr Svetr napsal:

žádná samostatná položka to není , je to součást Asistované jízdy, jak se tomu u nás říká ...

Pokud se ale podíváš na konfigurátor na Slovensku nebo Rakousko tak tam to je s tím, že je tam Remote Asistent u nás to ale neobsahuje, takže nikdo neví jestli to půjde potom.

Odkaz ke komentáři

nebudeš tomu a si věřit, ale díval jsem se snad na všechny evropské trhy, a je to trochu složitější než píšeš , jednak tomu v každé zemí říkají jinak, každá země má jinak postavený ceník a jinak položky v konfiguratoru, než u nás, ale obecně vzato, je to jak jsem psal u nás se tomu říká Asistovaná jízda a zaleži na tom, co je jejím obsahem standard je u S IV 1.5, navic lze a u L&K je standard 2.0, pak existuje 2.5 (viz níže) a třeba KODIAQ II RS má 3.0 ENYAQ RS 3.5 ...

ta položka s s Asistovanou jízdou 2.5 u nás byla v ceníku z dubna 2024 a obsahovala tuto záležitost jako poslení položku :

Asistovaná jízda 2.5+
• Prediktivní tempomat
• Adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist)
• Asistent jízdy v koloně
• Nouzový asistent
• Automatické parkování
• Uložený parkovací manévr
• Panoramatický kamerový systém
• Parkování na dálku

Editováno: , autor: Petr Svetr
Odkaz ke komentáři

popravdě tomu moc nevěřím, co jednou do auta Škodovka pro výrobě nedá / neaktivuje, v podstatě nikdy nebylo možné záležitost oficiálně dodělat / aktivovat...

Martin Jahn sice několikrát mluvil o možnosti dokupovat a "pronajímat" si výbavu ala BMW, ale nikdo jiný o tom více nemluvil a i značky, co tuto cestu zvolili, od toho ustoupili...

Každopádně když to jinde v nabídce je, není důvod, proč by to u nás nemělo jít, mimo záměru někoho, jako příklad uvedu nemožnost objednat el. sedadlo do KAMIQa Monte Carlo, přitom i na Slovensku a všude jinde, objednat lze, tedy to není technický problém, ale daná restrikce pro ČS trh... podobně problémové zadní brzdy  Kamiqa jsou ve standardu v Německu i jinde na misto kotoučových bubnové, obecně importéři mají větší moc a sílu, domácí trh za sebou žádného importéři nemá, je to zcela minoritní trh a proto má mnohem více věcí v paketech a balíčcích, bez dílčího výběru položek jak si to vymůžou importéři, pro nás je jen pro klid na duši plusem cena, která je u nás mnohem nižší, než v okolních zemích 

takže k tématu, vyžádal jsem ofic. vyjádření ve škodovce, která měla ještě minulý týden dovolenou, takže čekám, protože únor je s ohledem na tříměsíční dodací lhůtu dobou, kdy potřebuji auto objednat a Asistovanou jizdu 2.5 bych chtěl mít a na druhou stranu, nechci objednávat po zdražení, které se očekává...

Editováno: , autor: Petr Svetr
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...