Dixik2 Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Slováci mají Parkování přes mobil v ceníku od 9.12.2024: Skoda_Superb-NG_cennik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 tak to je masakr, že by byli importéři opět preferováni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phroch Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 (editace) Asi ne. Neni to uvolneno. Ww to nepovolilo. Bude v prubehu 2025 Editováno: 23. Prosinec 2024, autor: phroch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Dnes mensi slamastyka. vyjizdim z parkingu a infotaiment napise nedostupny assistent vyparkovani( wtf? Zadneho nepotrebuju) ok rozjedu se a dotoho nejede audio zkusil jsem vypnout zapnout auto,zamknout odemknout nic. Porad to same. pomohlo az restart infotaimentu cca 10sekund podrzet tlacitko pod radiem pote jiz vse ok a zmizeli i ikonky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 25. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2024 Testoval jsem ulozeny parkovaci manevr. Pres den zafungoval, ale vecer za tmy neprejel asi 2cm obrubnicek, najizdel dost pomalu a na obrubniku se zasekl - neposlal tam vykon a manevr predcasne ukoncil 😏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2024 V návodě k obsluze k Superbu z Listopadu 2024 Dálkové parkování je: Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 25. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2024 jestli je nějaká restrikce , tak leda pro ČR, v Rakousku je také parkování přes aplikaci v ceniku a stejně tak i konfiguratoru, takže info, že to VW nepovolili, tomu moc nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0lmyr Vloženo Sobota v 19:59 Sdílet Vloženo Sobota v 19:59 V polském ceníku je u paketu "Pakiet Assisted Drive Plus" napsáno: Intelligent Park Assist + Trained Park Assist + Remote Park Assist (tylko dla L&K i Sportline; niedostępne dla tych wersji dla silnika 2.0 TSI 204 KM do odwołania) Čili Remote Park Assist je pouze pro L&K a Sportline a zároveň není k dispozici pro motor 2.0 TSI 150kW (204 KM =150kW). V konfigurátoru (1.5 TSI 110kW && 2.0 TSI 195kW vs 2.0 TSI 150kW) se liší tento paket o 1100 zł (tedy asi o 6500 Kč). Zajímalo by mě, proč pro 2.0 TSI 150kW není Remote Park Assist k dispozici... Tedy do "odvolání".. 😵 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo Sobota v 22:47 Sdílet Vloženo Sobota v 22:47 Jeden clovek v UK posilal video ze mu to jiz funguje a ma to v apce l@k 2.0tsi 7.8.1 verze apky. Ja to tam nemam u sveho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo včera v 09:48 Sdílet Vloženo včera v 09:48 No tak to vypadá, že by jsme se mohli už konečně dočkat i u nás v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo včera v 11:43 Sdílet Vloženo včera v 11:43 (editace) Takže to bude jen stažením nové verze aplikace? Aplikaci mám MyŠkoda 7.8.2 Editováno: včera v 11:53, autor: mito7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo včera v 11:45 Sdílet Vloženo včera v 11:45 To si nemyslím, protože když jsem se díval do ceníku na Slovensku i v Rakousku, je to samostatná položka, která se musí platit, ale je možné, že pokud auto bude mít vše potřebné zaplatí se pouze balíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo včera v 12:51 Sdílet Vloženo včera v 12:51 Ja celkove tomu parkovacimu assistentu nerozumim. Prijedu pobliz domu zmacknu P a parkuji, pote dam ulozit manevr. Ale kdyz to chci opakovat nefunguje, auto napise jakmile zmacknete brzdu a start vozidlo zacne parkovat,ale start neni nikde. jednou se objevilo ale to jsem uz byl temer na miste. Nekdo nejakou radu? mame sice dost atypicky vjezd pod pergolu do zatacky a do kopce, ale jak parkovani spustit i kdybych chtel jet jen rovne netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo včera v 13:27 Sdílet Vloženo včera v 13:27 funguje to asi 100m od parkovaciho mista, ale musis se k nemu blizit po stejne trase, vyskoci notifikace ze je nalezeno oblibene parkovaci misto, zastavis, tim se zaktivni tl. start a pak to pokracuje ten manever ktery jsi provedl predtim samo - jede to po stejne draze celkem pomalu jestli to mas nejak dokopce tak to muze mit problem a nedokonci to, mi to takto nekdy neprejede 2cm obrubnicek - stalo se mi to 2x za tmy z celkem 4 pokusu. Jako zbytecna funkce, mozna jako frajerinka ,ale jednak to nefunguje spolehlive a je to celkove pomale, ostatne jako cely parkovaci asistent, jednou jsem to nechal nekde zaparkovat a skoro mi to odrelo kola o obrubnik v parkovacim miste u chodniku kdybych nezasahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo včera v 16:57 Sdílet Vloženo včera v 16:57 Jednou se mi to podařilo spustit. A asi třicetkrát nepodařilo, vždycky vyskočí hláška, ale nerozsvítí se to tlačítko. Celkem by se mi to hodilo, protože mám docela komplikované couvání, ale ten krám stejně nedokáže přejet takovou tu sklopnou zábranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo včera v 17:14 Sdílet Vloženo včera v 17:14 Musis uplne zastavit, pak se rozsviti start. Dnes to zaparkovalo i ve tme, nekdy se to ale na prejezdech nerovnosti kousne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Zkoušel jsem to mockrát a prostě se to nerozsvítí. Už jsem to vzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami před 8 hodinami, nosferatak napsal: To si nemyslím, protože když jsem se díval do ceníku na Slovensku i v Rakousku, je to samostatná položka, která se musí platit, ale je možné, že pokud auto bude mít vše potřebné zaplatí se pouze balíček. žádná samostatná položka to není , je to součást Asistované jízdy, jak se tomu u nás říká ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami před 7 hodinami, bazycek napsal: Ja celkove tomu parkovacimu assistentu nerozumim. Prijedu pobliz domu zmacknu P a parkuji, pote dam ulozit manevr. Ale kdyz to chci opakovat nefunguje, auto napise jakmile zmacknete brzdu a start vozidlo zacne parkovat,ale start neni nikde. jednou se objevilo ale to jsem uz byl temer na miste. Nekdo nejakou radu? mame sice dost atypicky vjezd pod pergolu do zatacky a do kopce, ale jak parkovani spustit i kdybych chtel jet jen rovne netusim. ty ale neřešíš parkování přes aplikaci, ale uložený parkovací manevr, to je jiná funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami před 2 minutami, Petr Svetr napsal: žádná samostatná položka to není , je to součást Asistované jízdy, jak se tomu u nás říká ... Pokud se ale podíváš na konfigurátor na Slovensku nebo Rakousko tak tam to je s tím, že je tam Remote Asistent u nás to ale neobsahuje, takže nikdo neví jestli to půjde potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami (editace) nebudeš tomu a si věřit, ale díval jsem se snad na všechny evropské trhy, a je to trochu složitější než píšeš , jednak tomu v každé zemí říkají jinak, každá země má jinak postavený ceník a jinak položky v konfiguratoru, než u nás, ale obecně vzato, je to jak jsem psal u nás se tomu říká Asistovaná jízda a zaleži na tom, co je jejím obsahem standard je u S IV 1.5, navic lze a u L&K je standard 2.0, pak existuje 2.5 (viz níže) a třeba KODIAQ II RS má 3.0 ENYAQ RS 3.5 ... ta položka s s Asistovanou jízdou 2.5 u nás byla v ceníku z dubna 2024 a obsahovala tuto záležitost jako poslení položku : Asistovaná jízda 2.5+ • Prediktivní tempomat • Adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist) • Asistent jízdy v koloně • Nouzový asistent • Automatické parkování • Uložený parkovací manévr • Panoramatický kamerový systém • Parkování na dálku Editováno: před 21 hodinami, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Jo tomu věřím ale teď už u S IV není položka asistovaná jizda 2.5+ ale pouze 2.0, takže nikdo neví jestli bude někdy dostupná pokud si koupíš teď s 2.0. Jestli to bude pouze o tom že Škoda to umožní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami (editace) popravdě tomu moc nevěřím, co jednou do auta Škodovka pro výrobě nedá / neaktivuje, v podstatě nikdy nebylo možné záležitost oficiálně dodělat / aktivovat... Martin Jahn sice několikrát mluvil o možnosti dokupovat a "pronajímat" si výbavu ala BMW, ale nikdo jiný o tom více nemluvil a i značky, co tuto cestu zvolili, od toho ustoupili... Každopádně když to jinde v nabídce je, není důvod, proč by to u nás nemělo jít, mimo záměru někoho, jako příklad uvedu nemožnost objednat el. sedadlo do KAMIQa Monte Carlo, přitom i na Slovensku a všude jinde, objednat lze, tedy to není technický problém, ale daná restrikce pro ČS trh... podobně problémové zadní brzdy Kamiqa jsou ve standardu v Německu i jinde na misto kotoučových bubnové, obecně importéři mají větší moc a sílu, domácí trh za sebou žádného importéři nemá, je to zcela minoritní trh a proto má mnohem více věcí v paketech a balíčcích, bez dílčího výběru položek jak si to vymůžou importéři, pro nás je jen pro klid na duši plusem cena, která je u nás mnohem nižší, než v okolních zemích takže k tématu, vyžádal jsem ofic. vyjádření ve škodovce, která měla ještě minulý týden dovolenou, takže čekám, protože únor je s ohledem na tříměsíční dodací lhůtu dobou, kdy potřebuji auto objednat a Asistovanou jizdu 2.5 bych chtěl mít a na druhou stranu, nechci objednávat po zdražení, které se očekává... Editováno: před 20 hodinami, autor: Petr Svetr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Tak dej pak vědět protože sám teď také čekám na objednání auta a rád bych ji tam měl tu možnost Parkování na dálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami (editace) Parkuji porad po stejne trase, ale stejne jako @kjus se mi start nerozsviti. budu jeste parkeat zkouset a pak se optam ve skodovce. Prijezd mam cajk bez problemu zaparkuju ale proc si to nekdy neulehcit Editováno: před 20 hodinami, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.