radlat Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) Mám na zkušenější dotaz. Před příchodem nové fabie dobíhá ve výrobě poslední HTP. Pořád se vyrábí do fabie ta poslední inovace pod označením CGPA nebo přišla do konce výroby ještě nějaká změna? Někde se mluví o typech CGPB a CHTA. Editováno: 4. Červen 2014, autor: radlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Nevím zda jsem přesně pochopil dotaz, nicméně od přepracovaného typu HTPčka (CGPA) s výkonem 51kW (12V) vznikla odvozenina (CGPB) s výkonem 44kW (!!! 12V !!!). CGPB přišla do výroby 11/2011 snad kvůli tomu, ať nedělají dvě odlišné hlavy, takže to sjednotili. Převodovka je shodná, myslím co se týče délky převodů, jen už jsem se někdě ptal na další rozdíl mezi CGPA a CGPB - zda je těch 7 kW výkonu pouze softwarových.. Jinak bych sám uvažoval o úpravě své FII na 51 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 možná tam bude i nějaký rozdíl v sání, nejen sw ŘJ, jak tomu kdysi bylo na MPIčkách 50 vs.44 Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 CGP by mělo mít jiný typ rozvodového řetízku a má splňovat Euro 5, má jinak ukostřený motor jinak jsem si žádného rozdilu nevšiml v motoru. (Jo a nevím jestli FII ale Ibiza s tímhle motorem už třeba nemá hlídání hladiny chl. kapaliny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Mam CGPC 55 kW v Toledu. Musim přiznat, že jede o poznání lépe než HTP 47 ve fabii I. Ještě se mi líbí, že prodloužili pětku, tak to na dálnici tolik netočí (v 90kmh cca 2600ot). Prý ještě pozměnili rozvodový mechanismus a posílili katalizátor... celkem příjemný motor. Škoda že ho nedávaj do F III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Nevíte někdo jestli se htp s euro5 montovalo i před FL nebo pouze až po FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 před FL určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Euro5 dostala FII až po(s) FL a to jen pro evropský trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Rapid dostal euro 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 nj, to už ale bylo označení 1,2MPI těch haťapáckých motorů a už to bylo dávno po tom co tyto motory (BZG) jezdily ve Fábkách a Roomech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 To jo. A čím novější tím spolehlivější. U Rapida je výhoda, že se tam jiné atmosféry u nás nemontovaly. Takže u Rapidu atmosféra vždy CGPC. Bohužel o ně nebyl zájem a moc se jich neprodalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 jj, já než dospěl k obměně parku, přestal se kvůli Euro 6 dělat, měl jsem v plánu Spaceback s tímto motorem, abych ho mohl dát do plynu. A ojetého už jsem nechtěl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 @Martab @Malta Jste si tím jistí? HTP bylo modernizováno už několik měsíců před faceliftem, viz: http://www.auto.cz/skoda-htp-inovovane-motory-1-2-nove-informace-4394. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 však jsem psal že už motory BZG byly Euro5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Euro 5 jsou motory CGPA, CGPB a CGPC (Rapid) to je asi nejjistější ověření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Modernizace opravdu už před FL FII/R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 znovu opakuji, už BZG bylo Euro 5, můj room je 2007 tedy ještě před face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 (editace) To si nemyslím, BZG (2007-2009) by mělo být Euro 4. Kvůli nástupu normy Euro 5 bylo přece roku 2009 modernizováno. Editováno: 9. Říjen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 aha, tak beru zpět , díky Pavle, včíl je v tom jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 (editace) Čau. Motor s označením CGPA musí být 100% euro 5ka? V t.p. mám směrnici 2003/76B. Jaké prosím mám Euro? Editováno: 25. Prosinec 2018, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 2003/76B = EU4 a vyšší tabulka.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 (editace) Pawouk Mám rok 11/2009 takže Euro 4 . V servisce mám kod 0GG což je EURO 4. Potvrzeno na úřadě u přepisu - Euro 4 Takže označení motoru CGPA automaticky neznamená EURO 5. Editováno: 28. Prosinec 2018, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.