Leden 13, 200718 r Já budu příští semestr bojovat o Bc. ekonomie a další rok o Mgr. práv, tam ale budu asi o rok prodlužovat.. Zatim tedy středoškolské
Leden 13, 200718 r VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie
Leden 13, 200718 r VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie Kurnik jsem ani nevěděl, že v Pardubicích je univerzita. No když ale může být i Liberci tak už asi všude. No blahopřeju, po gymplu jsem se chtěl organikou zabývat, ale tvrdá škola života mě pak uvedla na zcela jinou dráhu :-)
Leden 13, 200718 r VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie Kurnik jsem ani nevěděl, že v Pardubicích je univerzita. No když ale může být i Liberci tak už asi všude. No blahopřeju, po gymplu jsem se chtěl organikou zabývat, ale tvrdá škola života mě pak uvedla na zcela jinou dráhu :-) No to seš teda dobrej, Univerzita Pardubice je docela velká a s dobrým jménem
Leden 13, 200718 r VŠ - UPce FCHT KOCH ???? Nějaká chemicko-technologická? Universita Pardubice, Fakulta Chemicko-Technologická, Katedra Organické Chemie Kurnik jsem ani nevěděl, že v Pardubicích je univerzita. No když ale může být i Liberci tak už asi všude. No blahopřeju, po gymplu jsem se chtěl organikou zabývat, ale tvrdá škola života mě pak uvedla na zcela jinou dráhu :-) No to seš teda dobrej, Univerzita Pardubice je docela velká a s dobrým jménem Hmm no nějak jsem o ni neslyšel... To ale neznamená, že nemůže mít dobré jméno... Když už si libujeme v těch zkratkách tak ESF MU a PrF MU. Hmm, jenže tyhle šifry jsou poměrně snadno dešifrovatelné...
Leden 14, 200718 r Pridavam se k tem, kteri neslyseli o univerzite v Pardubicich. ...ja vim ze se tam dela pernik, ale univerzita? Jinak Mgr. - Fakulta informatiky MU.
Leden 14, 200718 r Pridavam se k tem, kteri neslyseli o univerzite v Pardubicich. ...ja vim ze se tam dela pernik, ale univerzita? Jinak Mgr. - Fakulta informatiky MU. a dost dlouho a dost velká a jen tam je třeba fakulta dopravní (myslím asi že bude i v Plzni), která byla v Žilině za federace pro čechy
Leden 14, 200718 r Pridavam se k tem, kteri neslyseli o univerzite v Pardubicich. ...ja vim ze se tam dela pernik, ale univerzita? Jinak Mgr. - Fakulta informatiky MU. a dost dlouho a dost velká a jen tam je třeba fakulta dopravní (myslím asi že bude i v Plzni), která byla v Žilině za federace pro čechy jj, Dopravní Fakulta Jana Pernera Jinak také: fakulta chemicko technologická fakulta ekonomicko správní fakulta filozofická fakulta restaurování fakulta zdravotnických studií ústav elektrotechniky a informatiky katedra tělovýchovy a sportu K 31.10.2006 8.622 studentů. V současné době probíhá výstavba nového univerzitního kampusu Fakulty chemicko technologické za 1 miliardu CZK, která je zároveň nejstarší, vznikla počátkem 50tých let 20. století. V posledních 20 letech zažívá universita mohutný rozvoj. V příštích letech je plánován vznik obřího technologického parku v průmyslové zóně za Pardubicemi, kde by měly vznikat přímým propojením university s průmyslem nové technologie.
Leden 14, 200718 r Tak pro rozsireni znalosti o universite v Pardubicich I nekolik mych spoluzaku tam pracuje.
Leden 14, 200718 r po 4. letém koketování na TUL FS Katedra slévání a svařování jsme se v září se školou na rok rozloučili...... dáváme si od sebe vzájemě odpočinek jinak SPŠ MB strojní
Leden 14, 200718 r takze abych nebyl pozadu UTB FAI BSM prave se snazim pripravovat na zitrejsi zkousku ale nejak to nejde
Leden 14, 200718 r takze abych nebyl pozadu UTB FAI BSM prave se snazim pripravovat na zitrejsi zkousku ale nejak to nejde Já mám Hotelovou školu na škole v Plzni na Borech. Přesně Hotelová škola a SOUG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.