ozy Vloženo 18. Září Sdílet Vloženo 18. Září Zdravim všechny obracim se pro radu.Hledal jsem na internetu a nenašel prodejce nebo výrobce na předni ochranny rám na škodu karoq. Nevíte o obchodě kde se dá koupit.Našel jsem jen na kodiaqa ale prodejce mi tvrdil že na karoq to nebude pasovat. Děkuji za jakoukoliv radu nebo odkaz na obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 18. Září Sdílet Vloženo 18. Září Zkus kontaktovat https://www.nejlevnejsiramy.cz Nevím, zda mají na Karoqa. Zkus tam zavolat, za to nic nedáš. Mám s nimi dobrou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozy Vloženo 18. Září Autor Sdílet Vloženo 18. Září Ano kontaktoval jsem je nemaji rámy jen boční nášlapy kontaktoval jsem i firmu na slovensku a odepsali mi že vyrobce neuvažuje o vyrobě na karoq.Přitom dělají skoro na všechny druhy škodovek octavii 1.2. romster.yeti.kodiaq jen na karoq ne. Každopádně děkuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.