Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den.

Během jízdy se mi po nějakém době vypne samovolně Android Auto,i když je mobil připojen přes kabel. Máte s tím někdo zkušenost?

To se tu řešilo už vícekrát. Přesné pravidlo nikdo nevypozoroval. Někomu pomůže aktualizace Firmwaru infotainmentu, někomu výměna telefonu. I mně se to stává. Já vypozoroval, že je to trochu závislé na vzdálenosti telefonu od nabíjecí podložky ve sloupku. Když je dál (např. v kapse kalhot, tak vypadává. Vypadává víc i když ho nabíjím kabelem. Když ho nechám nabíjet bezdrátově je vypadávání minimální. 

Přes kabel se mi to nestává. Bezdrátově (od verze sw 1969) pak na stále stejných místech pravidelně. Škodovka o tom ví, říká, že je to rušením Wifi signálu.

• 3 týdny později...

Je to v pořádku 

Po aktualizaci na Android 15 mi začalo blbnout AA a hlasové ovládání. Viz níže.

Upraveno od Jaroslava Hűbnerová

• 1 měsíc později...

Po aktualizaci na Android 15 mi začalo blbnout AA a hlasové ovládání. Ve Waze, Spotify nebo Mapách.cz, kde to fungovalo v češtině, to teď funguje pouze jednou a jakmile se použije hlasové zadávání znovu, tak již nefunguje a pouze krátce pípne bez možnosti cokoli říci. Neděje se to někomu také?

Tady je odkaz na video:

https://drive.google.com/file/d/1zjqIPipYa6pQeQ4jhKSANuQcmW-3rQB6/view?usp=sharing

Mne po aktualizácii telefónu na Android 15  , prestali problémy s odpájaním bezdrôtového AA na rovnakých miestach. Od aktualizácie ani jedno odpojenie. SW MIB mám 1985.

• 3 měsíce později...

Ahoj,

používám v autě přes Android auto navigaci Mapy.cz(com). Za jízdy fungovalo velice dobře hlasové zadávání cíle v češtině, samozřejmě i hlasové zadávání cíle přímo v telefonu, pokud byl odpojen od AA. Pokud ale mám nastavený telefon v angličtině, nelze česky (ani anglicky) přes Android auto hlasem cíl zadat (vyhledá foneticky podobné cíle v angličtině). Přitom hlasové zadávání na mapách v telefonu česky funguje dobře, i když mám v telefonu nastavený jazyk angličtinu. Dá se to nějak v android auto nastavit? Zkoušel jsem, ale nepodařilo se... (Samsung A55 5G)

Mám Samsung Note 20 Ultra nastaven do češtiny. Google mapy nevyhledaji nic. Mapy cz vyhledávají plně v češtině. Takže používám mapy.cz 

Vyhledávání hlasem u mě na Waze a Google Mapy v češtině v pohodě. Bylo ale období, kdy jsem zadávat hlasem nemohl nic, nebyla tam možnost vyvolat zadávání hlasem. Ale nějak se to opravilo... 👀 

Dnes důkladně zkouseno vyhledávání hlasem v češtině.

Google mapy - nic

Mapy.cz - plna čeština, bez problémů

AA verze 14.0.651234

Mobil Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G android 13 poslední verze z března 2025. 

Tak nevím, jak to děláš. Mobil mám v češtině a klávesnici Samsung nastavení Čeština + angličtina.

S23 vyhledávání bez problémů v google mapách. Nejsem si teď jistý, zda není potřeba říct "navigovat Beroun" a ne jen Beroun. 

Upraveno od Stanson

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.