Publikováno Listopad 6, 2024Lis 6 Dobrý den. Během jízdy se mi po nějakém době vypne samovolně Android Auto,i když je mobil připojen přes kabel. Máte s tím někdo zkušenost?
Listopad 7, 2024Lis 7 To se tu řešilo už vícekrát. Přesné pravidlo nikdo nevypozoroval. Někomu pomůže aktualizace Firmwaru infotainmentu, někomu výměna telefonu. I mně se to stává. Já vypozoroval, že je to trochu závislé na vzdálenosti telefonu od nabíjecí podložky ve sloupku. Když je dál (např. v kapse kalhot, tak vypadává. Vypadává víc i když ho nabíjím kabelem. Když ho nechám nabíjet bezdrátově je vypadávání minimální.
Listopad 8, 2024Lis 8 Přes kabel se mi to nestává. Bezdrátově (od verze sw 1969) pak na stále stejných místech pravidelně. Škodovka o tom ví, říká, že je to rušením Wifi signálu.
Listopad 27, 2024Lis 27 Po aktualizaci na Android 15 mi začalo blbnout AA a hlasové ovládání. Viz níže. Upraveno Prosinec 30, 2024Pro 30 od Jaroslava Hűbnerová
Prosinec 30, 2024Pro 30 Po aktualizaci na Android 15 mi začalo blbnout AA a hlasové ovládání. Ve Waze, Spotify nebo Mapách.cz, kde to fungovalo v češtině, to teď funguje pouze jednou a jakmile se použije hlasové zadávání znovu, tak již nefunguje a pouze krátce pípne bez možnosti cokoli říci. Neděje se to někomu také? Tady je odkaz na video: https://drive.google.com/file/d/1zjqIPipYa6pQeQ4jhKSANuQcmW-3rQB6/view?usp=sharing
Leden 2Led 2 Mne po aktualizácii telefónu na Android 15 , prestali problémy s odpájaním bezdrôtového AA na rovnakých miestach. Od aktualizácie ani jedno odpojenie. SW MIB mám 1985.
Duben 16Dub 16 Ahoj, používám v autě přes Android auto navigaci Mapy.cz(com). Za jízdy fungovalo velice dobře hlasové zadávání cíle v češtině, samozřejmě i hlasové zadávání cíle přímo v telefonu, pokud byl odpojen od AA. Pokud ale mám nastavený telefon v angličtině, nelze česky (ani anglicky) přes Android auto hlasem cíl zadat (vyhledá foneticky podobné cíle v angličtině). Přitom hlasové zadávání na mapách v telefonu česky funguje dobře, i když mám v telefonu nastavený jazyk angličtinu. Dá se to nějak v android auto nastavit? Zkoušel jsem, ale nepodařilo se... (Samsung A55 5G)
Duben 16Dub 16 Mám Samsung Note 20 Ultra nastaven do češtiny. Google mapy nevyhledaji nic. Mapy cz vyhledávají plně v češtině. Takže používám mapy.cz
Duben 20Dub 20 Vyhledávání hlasem u mě na Waze a Google Mapy v češtině v pohodě. Bylo ale období, kdy jsem zadávat hlasem nemohl nic, nebyla tam možnost vyvolat zadávání hlasem. Ale nějak se to opravilo... 👀
Duben 23Dub 23 Dnes důkladně zkouseno vyhledávání hlasem v češtině. Google mapy - nic Mapy.cz - plna čeština, bez problémů AA verze 14.0.651234 Mobil Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G android 13 poslední verze z března 2025. Tak nevím, jak to děláš. Mobil mám v češtině a klávesnici Samsung nastavení Čeština + angličtina.
Duben 24Dub 24 S23 vyhledávání bez problémů v google mapách. Nejsem si teď jistý, zda není potřeba říct "navigovat Beroun" a ne jen Beroun. Upraveno Duben 24Dub 24 od Stanson
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.