ovisna Vloženo včera v 14:42 Sdílet Vloženo včera v 14:42 Dobrý den, koupil jsem novou Fabii 4 Selection a po načerpání plné nádrže mi počítač ukazoval dojezd 510 km. Dlouhodobou (průměrnou) spotřebu mám 5.6 km. Mám 40 l nádrž. Neměl by být dojezd vyšší? Nyní ujeto cca 230 km a dojezd je 410 km. Díky za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo včera v 19:11 Sdílet Vloženo včera v 19:11 Dobrý den. Mi ukazuji dojezd 790 a realně je vice. V letě mi ukazovalo 890 a realně bylo 920 km. Mi se dojezd pochybuji mezi 4.1 a 4.7. Mam litrovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovisna Vloženo před 15 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 15 hodinami Taky mám motor 1,0 TSI ve variantě 70 Kw. Jedná se mi o to, zda se informace o dojezdu bude postupně zvyšovat dle spotřeby. Přijde mi, že cca 500 km u plné nádrže je málo. Čekal bych u mé spotřeby hodnotu okolo 700 km. Není nutná nějaká kalibrace, nebo si celý výpočet řídí počítač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Dojezd se dopočítává dle průměrné spotřeby za posledních XY km, není to nějak dlouhý úsek, tedy se bude měnit dle jízdního stylu a jeho změn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami @ovisna máš stejný motor co ja. Ja jezdim s okreskovou rychlosti, 65 , 80km/h. Na dalnici max 115, 120 km/h. Proto mam menši spotřebu. Spotřeba rychle pada dolu kdy motorovy olej se nahřeje minimalnĕ na 73ºC. Ve městě můžeš mit dojezd 500 km. Teho nebude negovat Mi při poslednim tankovani ukazalo 790 km. Dnes jsem spočital, ujeté kilaky a dojezd. Vysledek byl na 850 km. Jaký davaš benzin ? Doufam že pomůže Ti vysokooktanový benzin popř. N98, N100. Aby uvidět dobrý vysledek, tak musiš 3, 4 nadrže vyjezdit. Pro mně N95 e10 to hovno na kterým je menši dojezd a vice zniĉeni motor a palivova sestava. To se nestava rychle ačkoliv pomalu. To jsou moji zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.