marekb26 Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami ahoj dnes mi menil mechanik vodnú pumpu a tlmiče volal že auto je hotové môžem si preň prísť....keď som došiel zistil že auto sa nezamyká a neodomyká cez diaľkove dióda na kľučí neblikne...zaujímavé že to nešlo zamknúť ani manuálne akoby zámok išiel na prázdno...auto s kľúčom slo naštartovať....druhy kľúč funguje v poriadku otázka znie keď odpojil baterku z auta je možné že nieco sa pohádalo z kľúčom a odparoval sa...návod na synchronizáciu kľúča bez úspechu a druha otázka prečo ho nejde zamknúť a odomknúť manuálne ani jedným kľúčom. Ďakujem za každú radu. Vraj kľuč treba nakódovať ale prečo sa odkódoval ked dovtedy fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Blbá otázka ale predsa, batéria v kľúči sa skúsila vymeniť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekb26 Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami Baterka nebola menena premeriaval ju a mala 3v ale pokial nerobil nic z autom vsetko bolo ok este skusim pre istotu vymenit baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Neni nahodou, ze pokud uz je baterie pred koncem, tak prestane pri otevitani/zavirani svitit ta dioda na klici? Jenze kdo na to kouka? Zjisti se to az kdyz je po smrti. Zkusil bych taky vymenu baterie. Asi souhra nahod, ze to lehlo zrovna kdyz se neco delalo na aute. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekb26 Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Ok kupim druhu a dam vediet ale preco nejde zamknut auto manualne ani jednim klucom kluc strcim otocim ale ziaden zvuk a nezamkne ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Tam už by som hľadal chybu v cilindri alebo v zámku samotnom. Máš to auto od nova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekb26 Vloženo před 1 hodinou Autor Sdílet Vloženo před 1 hodinou Nie nie auto sim kupoval ako 2r ale a tu je velke ale po prvej navsteve autorizaku vtedy mi bolo povedane ze colaco sa robilo uz z dveramy ze nesedi tesnenie a asi boli dvere buchnute co mi samozrejme nikto pri kuoe nepovedal takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou Ta vložka v klice ale neovládá centrál, je to jen zamykání/odemykání těch řidičových dveří, viz manuál. Pokud nebliká dioda na klíči, klíč nevysílá, tedy by jsem hledal problém v klíči, ne v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.