Sumrak83 Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 Zdravím mám otázku vymenil som Bolero za rádio z Android všetko funguje mám aj fantómove napájanie na rádio anténu ale keďže mám anténu v oknách a nie na streche tak tá kvalita nieje dobrá rušilo to už za Bolera. Riešil už niekto výmenu opravu antény. Mám pocit že tam bude v kufri zosilňovač a za tie roky už bude suci na výmenu. Poradí niekto? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 Čínský android nikdy nebude mít dobrý příjem rádia. Je to jejich vlastnost a nejde s tím nic udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 15. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 (editace) Ale už Bolero rušilo príjem a okrem toho aj to Bolero bolo vyrobené v Číne a išlo. 🤣🤣 Editováno: 15. Prosinec 2024, autor: Sumrak83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 Tak zkontrolovat co psala diag, někdy pomohl upgrade rádia , měnil jsem antenní zesilovač ale i antenní svod nebo opravoval anténu ve skle (někdo strhl folii i s antenou). Pokud tam byl Technisat ten z číny asi nebyl. Ty androidy jsou zmetky, možná toho hodně umí ale zvukově je to příšerné a ten příjem je u nich tragédie. Ta cena se musí někde projevit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 (editace) Přesně. Taky jsem origo rádio vyměnil za Číňana a rádio nehraje. Teda hraje, ale hned se rozladí. Mám vstup do rádia ze dvou antén a Čínské rádio má jen jeden. Zkusil jsem různé slučovače a beze změny. Ještě jsem nezkusil toto https://www.ahifi.cz/antenni-napajec-a-slucovac-fakra-fakra-295809.html#tab-comments . Je to dost peněz, aby to zase nepomohlo. Rádio jsem na úkor dalších funkcí oželil. Mám Spotify a s tím si vystačím. Editováno: 15. Prosinec 2024, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 Souhlas s ostatníma. O těchto rádiích je to známé, že mají špatný příjem. I proto jsem šel do Alpine, kde je to bez problémů. Taky je za úplně jinou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 Příjem rádia byl jediný důvod proč jsem android vyhodil a vyměnil za columba mib1. Původně tam byl obyčejný swing, tady mne jeden autohifi prodejce nakukal na nějaký radical, že to dělá zenec, stálo to tehdy snad 11tis, s tím že to mají vychytané a houby.... Tak to po asi dvou letech šlo ven a teď je tam.mib1 columbus. Sice navi je na něm k ničemu, ale ten příjem rádia je někde jinde. Já už bych to do auta nechtěl ani omylem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 17. Prosinec 2024 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2024 V 15. 12. 2024 na 18:13, h2o napsal: Tak zkontrolovat co psala diag, někdy pomohl upgrade rádia , měnil jsem antenní zesilovač ale i antenní svod nebo opravoval anténu ve skle (někdo strhl folii i s antenou). Pokud tam byl Technisat ten z číny asi nebyl. Ty androidy jsou zmetky, možná toho hodně umí ale zvukově je to příšerné a ten příjem je u nich tragédie. Ta cena se musí někde projevit. Nazdar kde sa nachádza ten zosilnovač signálu a nevieš ktorý z konektorov je FM ak mám dvojitú fakru. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.