Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kabeláž, práce, naplnění do 4 t.

Omlouvám se, ještě jeden dotaz, je ta cena i s předním digi panelem a jak dlouho by trvala montáž? Díky :feve:

Za tu cenu bych do toho určitě šel... Měl by jsi výhledově zájem a čas? Ať vím, jestli tě s tím mám otravaovat, nebo se poohídnout po někom jiným.

Ještě jednou díky

Vloženo (editace)

cena je bez topení, bez čidla sunečního svitu, bez panelu(jednotky) climaroniku,

je to jen za zapojení el. části, protože díly jsou jednou za tolik někdy za 2x tolik

doba montáže 6-10 hodin i s plněním

zkus přemluvit někoho jiného

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo (editace)
cena je bez topení, bez čidla sunečního svitu, bez panelu(jednotky) climaroniku,

je to jen za zapojení el. části, protože díly jsou jednou za tolik někdy za 2x tolik

doba montáže 6-10 hodin i s plněním

zkus přemluvit někoho jiného

Díky Vášo za vyčerpávající informace. Jsi opravdu třída" :palec2:

Editováno: , autor: tripleTTT
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Vloženo

Kluci odbornici - je pravda ze climatronic stale zapina a vypina na kompresoru spojku? Nebo ten stale bezi a jen primichava teplej vzduch a micha to vlastne servo klapkama v topeni. Ted jsem videl nejake to korejske auticko na namesti - (nastartovane) v Trutnove a tam klimatizace chvilku byla sepnuta asi 30 vterin a pak se zase odepnula. Docela to s motorem pokulhavalo, ale to spinani a vypinani me docela prekvapilo :)

Vloženo
Kluci odbornici - je pravda ze climatronic stale zapina a vypina na kompresoru spojku? Nebo ten stale bezi a jen primichava teplej vzduch a micha to vlastne servo klapkama v topeni. Ted jsem videl nejake to korejske auticko na namesti - (nastartovane) v Trutnove a tam klimatizace chvilku byla sepnuta asi 30 vterin a pak se zase odepnula. Docela to s motorem pokulhavalo, ale to spinani a vypinani me docela prekvapilo :)

O I v režimu AUTO - stále seplá (mísící klapka reguluje teplotu)

ECON - stále rozpojená

pokud by docházelo k přehřátí motoru tak je klima odpojována

Fabie, O II - kompresor běží stále a jeho výkon je regulován zdvihem pístku v kompresoru a poté je teplotan nastavována mísící klapkou

Návštěvník
Vloženo
O I v režimu AUTO - stále seplá (mísící klapka reguluje teplotu)

ECON - stále rozpojená

pokud by docházelo k přehřátí motoru tak je klima odpojována

Fabie, O II - kompresor běží stále a jeho výkon je regulován zdvihem pístku v kompresoru a poté je teplotan nastavována mísící klapkou

Diky Vaso

Vloženo

tak jsem se stal členem klubu (pokud nějaký existuje) těch, kdo se rozhodl dodělat klimu do auta. Je to O1 1,6 74kw MR98. Po úspěšném sehnání všech potřebných dílu, jsem se do toho minulý týden pustil. Zbývá dodělat eletriku, a nechat naplit a potom všecno složit dohromady. Snad se dílo podaří.

Vloženo
tak jsem se stal členem klubu (pokud nějaký existuje) těch, kdo se rozhodl dodělat klimu do auta. Je to O1 1,6 74kw MR98. Po úspěšném sehnání všech potřebných dílu, jsem se do toho minulý týden pustil. Zbývá dodělat eletriku, a nechat naplit a potom všecno složit dohromady. Snad se dílo podaří.

ja som tieš v zime dorábal klimu (climatronik) do mojej Octavky 1,9TDI 66kw a bolo to celkom v pohode ak všetko zapojíš tam kde treba tak by nemal byť žiaden problém, už ju mam aj naplnenu a všetko fiči ako má :p , inač predbežne gartulujem k úspechu dúfam že ti to dopadne dobre a budeš aj ty klimovať :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

konecne se podarilo a klima funguje. Nakonec se ukazalo ze byla spatna pojistka c.5. Pokud bude nekdo dodelavat klimu do O1 1,6 74kw, rad se podelim o zkusenosti. Ted uz jen aby slunicko svitilo.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Kluci nevíte o někom kdo by se ve Zlíně nebo blízkém okolí pustil do předělání na climatronic?Zkoušel jsem Vašu,ale ten je z Prostějova a má asi taky dost málo času.Usuzuju podle toho co tu píše.Tak předem děkuju za tip.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Pro Rolbaře : To topení z toho toleda od Jendy T4 už je v na místě a už maká tak že dík za konzultaci.Bylo to ok jen jsem přemontoval přední výdech jinak žádný problém.dík ;) Neználek

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdarec borci, táta bude mít v září kulatiny a chtěli by jsme mu nechat dodělat klimu. Našel by se někdo kolem Brna nebo Ostravy, kdo by to zvládl a měl by zájem to udělat? Auto je 1,6 74kw. Když tak písněte SZ. Díky za nabídky :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo
Chci ze zeptat zda někdo nevíte kdo dokáže dodělat klimu klidně i ze starších dílů a zda je to technicky možné. Chtěl bych A/C klimu do Octavie 1,6 r.v.2001

Kdo by se do toho pustil a za kolik komplet? Materiál i práci zaplatím. Pokud to nebude nějaká prda. Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...