THORIN Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Všiml jsem si, že nad vnitřními kličkami jsou malé otvory ve výplních dveří. Na co tam jsou, nejsou třeba pro osvětlení vnitřních kliček jako měla OII a OIII v některých výbavách. Respektive, máte někdo u OIV osvětlené vnitřní kličky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Nezdá se mi, že bych měl v OIII osvětlené kličky, výbavu si, myslím, taky mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Měly to některé OIII a i OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Mám je osvětlené. Nejde to moc vidět, ještě s kombinací ambientního osvětlení, ale je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 23. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2024 Ano měl jsem to v O3 FL Style plus. Dnes to mám v O4 Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo Sobota v 18:09 Autor Sdílet Vloženo Sobota v 18:09 Opravdu to svítí, ale tak málo že je to skoro neviditelné. Dokonce i noci je to nic moc. Na mé předcházející OII to svítí pěkně jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.