Ondrej_ Vloženo 7. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2024 Na jednom zadním sedadle se mi u hlavové opěrky ulomila výklopná opěrka na spaní (součást sleep paketu) a tudíž bych potřeboval celou hlavovou opěrku vyměnit. Bohužel se mi ale nikde nedaří dohledat číslo dílu a ani s procházením různých eshopů s díly jsem nepochodil. Rád bych se vyhnul návštěvě autorizovaného servisu kvůli takové banalitě, proto mě zajímá, jestli někdo neví, kde tuto opěrku sehnat. PS. mám top ergo sedadla, tudíž potřebuji, aby byla opěrka kožená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 7. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2024 Na netu to bohužel nenajdeš. Už jsem hledal. Chtěl jsem dokoupit na svoje auto pro syna. Našel jsem pouze na Superba, ale při zjištění ceny jsem to vzdal. Cena pro Octavii asi bude stejná. Tak tě asi návštěva servisu nemine. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3v0885901fuqw-operka-hlavy-skoda-47353.htm. Tady obyčejná kožená https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e3885901lvkr-operka-hlavy-skoda-49000.html. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 25. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2024 (editace) Kdyby měl někdo zájem, tak číslo dílu opěrky na spaní v černé kůži je 5E3 885 901 L VKR a cena 4400,- v AS. Editováno: 25. Červenec 2024, autor: martikk 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude78 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Ahojte borci, viete mi niekto poradit, preco moja OIV RS FL nema na zadych opierkach hlavy tie integrovane vyklapacie opierky na spanie? Mam klasicky interier, nie Suedia. V testoch sa nespominalo, ze by mali byt naviazane ne rozne typy interieru a dost mi to tam chyba. Deti spia bezne obesene na pasoch🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 (editace) Je to součást výbavy s roletkami vzadu na oknech (Paket pro spaní). Ale je otázka zda je to úplně nutná výbava. Je to další věc co tam může vibrovat a dělat hluk. Editováno: 29. Prosinec 2024, autor: petr.podzimek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude78 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Pri konfiguracii nebola v ponuke polozka Paket pre spanie, no roletku v zadnych dverach a na zadnom plate mam🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Asi další ze série "cost cutting" face liftu 😔😔😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 BTW ty opěrky hlavy šly koupit i zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude78 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Yy, hladal som tu na fore a nasiel som k tomu diskusii, ale to je rana jak hovado, to nie som ochotny zaplati🫤 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude78 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 před 1 hodinou, petr.podzimek napsal: Asi další ze série "cost cutting" face liftu 😔😔😔 Toto som si nie isty, pretoze v testoch faceliftu to chvalili ako jeden z benefitov. No nic, napisem na infolinku ŠA a budem mudrejsi. Dakujem za reakcie🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Nemas nahodou liftback ? V ceniku je poznamka Paket pro spaní (pouze pro Combi) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude78 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Ano, mam liftback🤔 ze by to bolo tym?.... Aky je v tom rozdiel?🤦♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Asi se podle MB v liftbacku spat neda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 V ceníku je napsáno "Jen Combi". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude78 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Hmmmm, podla cennika, co mam ja, platny od 01.08.24 ( MR2025 ) taka polozka vobec nie je🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.