Cafa Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Ahoj, nemáte někdo zkušenost s vytvořením hotspotu? Jde mi o to, aby se posádka mohla připojit k wifi, která by využívala internet z připojeného mobilu, kde mam neomezena data. Jelikož používám bezdrátový smartlink pro CarPlay, nemůžu vytvořit hotspot z mého telefonu. Hotspot se mi sice podařilo v menu auta nastavit, ale po připojení k této síti není dostupny internet (nejspíše se auto snaží připojit přes nějakou simku v aute). Předem díky za rady… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Jak připojíš zdroj internetu (=mobil) k infotainmentu? Podle mě to je přes Bluetooth (já bezdrátový carplay nemám, jen po drátě), takže spustit hotspot na mobilu by jít mělo. Pokud si vzpomínám, tak dnes už ani není problém s připojením v wifi a zároveň vytvořením hotspotu. Hotspot v autě (asi) bude pevně svázaný s e-sim v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cafa Vloženo před 4 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 4 hodinami Mobil mám připojeny pomocí bezdrátového smartlink systému (originální řešení škoda z výroby). Ten ale využívá pro přenos wifi (mobil vs. auto). Takže mi telefon nedovolí zapnout hotspot, protože je wifi využívaná pro Škoda smartlink (CarPlay). V infotainmentu jde zapnout hotspot, ale evidentně nepoužívá data z připojeného mobilu. Logicky bych tipoval, ze kdyz už auto umí hotspot a vidí, ze ma připojeny telefon s internetem, tak ho na to použije. Zitra chci ještě zkusit, jestli by to nefungovalo, pokud by byl telefon připojeny pomoci kabelu. Potrebuji mit proste funkční CarPlay pro navigaci a volání a do toho poskytnout wifi připojení posádce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou Wifi hotspot umí auto vytvořit pouze přes zakoupená data od Cubic telecom (cena je šílemá, to nechceš). Přípoj carplay přes kabel, potom by měl jít spustit hotspot na mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.