Přejít na obsah

Octavia IV hotspot

Doporučené příspěvky

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s vytvořením hotspotu? Jde mi o to, aby se posádka mohla připojit k wifi, která by využívala internet z připojeného mobilu, kde mam neomezena data. Jelikož používám bezdrátový smartlink pro CarPlay, nemůžu vytvořit hotspot z mého telefonu. Hotspot se mi sice podařilo v menu auta nastavit, ale po připojení k této síti není dostupny internet (nejspíše se auto snaží připojit přes nějakou simku v aute).

Předem díky za rady…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak připojíš zdroj internetu (=mobil) k infotainmentu? Podle mě to je přes Bluetooth (já bezdrátový carplay nemám, jen po drátě), takže spustit hotspot na mobilu by jít mělo. Pokud si vzpomínám, tak dnes už ani není problém s připojením v wifi a zároveň vytvořením hotspotu. Hotspot v autě (asi) bude pevně svázaný s e-sim v autě.

Odkaz ke komentáři

Mobil mám připojeny pomocí bezdrátového smartlink systému (originální řešení škoda z výroby). Ten ale využívá pro přenos wifi (mobil vs. auto). Takže mi telefon nedovolí zapnout hotspot, protože je wifi využívaná pro Škoda smartlink (CarPlay). V infotainmentu jde zapnout hotspot, ale evidentně nepoužívá data z připojeného mobilu. Logicky bych tipoval, ze kdyz už auto umí hotspot a vidí, ze ma připojeny telefon s internetem, tak ho na to použije.

Zitra chci ještě zkusit, jestli by to nefungovalo, pokud by byl telefon připojeny pomoci kabelu.

Potrebuji mit proste funkční CarPlay pro navigaci a volání a do toho poskytnout wifi připojení posádce.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...