Patas111111 Vloženo 18. Ledna Vloženo 18. Ledna Dobry den, chci se zeptat nesetkal se někdo s touto závadou . S autem jsem normálně dojel zamknul za 10 min jsem chtěl odjet a problém je na světě. Závada el parkovací brzda + chyba všech asistentů auto nenastartuju. Přidávám fotky z diagnostiky. dekuji za každý tip 🥹 Citovat
Patas111111 Vloženo 18. Ledna Autor Vloženo 18. Ledna Nene nic jen zapnou kontrolky a začnou skákat chyby začíná to na ruční brzdě atd asistenti . Při opětovném zmáčknutí to napíše servis do dílny . Citovat
p2p Vloženo 18. Ledna Vloženo 18. Ledna predpokladam ze si vsechny chyby zkusil smaznout??? a kdyz nactes nejakou jednotku, jaka chyba tam je.. Ono to totiz asi je kompletni vypadek canu... Bud odesla gateway nebo jeji napajeni... Co pojistky??? a konktretne gateway??? Citovat
Patas111111 Vloženo 18. Ledna Autor Vloženo 18. Ledna Ano zkusil a stejný problém , zkoušel i samostatně jednotku začne to komunikovat a vrátí mě to z5 na všechny závady viz fotka . Pojistky jsem kontroloval a všechny OK Citovat
100Bubu Vloženo 19. Ledna Vloženo 19. Ledna pridam sa. tiez včera som išiel 20km kessy normalne odomkla došiel som do ciela. auto stalo 14h. zase kessy odomkla a po štarte bum. mam podobny problem ale mne to naskenovat ide aj všetky jednotky mam nasieti. ale tiez: parkovacia brzda, front assist parkovacie senzory (ale kamera ide) dopravne značky svietia brzdove svetla!!!! Citovat
Patas111111 Vloženo 19. Ledna Autor Vloženo 19. Ledna Dostal jsem info že něco podobného měl jeden známý el. Taky Superb 3 a byla voda v konektoru dsg . Tak jsem na to dnes koukal nasel jsem tam olej a ne vodu- vyfoukáno a stále stejný problém nechám zkontrolovat gateway jednotku a uvidím. Jinak jestli ti auto jede a máš tyto chyby kamarád měl stejný problém a byl to konektor u mlhového světla Citovat
100Bubu Vloženo 20. Ledna Vloženo 20. Ledna konektor na jednotke pripojneho vozidla. vyskočil. takže všetko mi ide. Citovat
Patas111111 Vloženo 20. Ledna Autor Vloženo 20. Ledna Problém vyřešen - volný kabel u pojistek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.