belzezub Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Ahoj, sice garážujeme, ale kdoví kdy tam úřadovala. Tato izolace je zřejmě z té vroubkované roury pod tím? Podle snímků motoru a pozice asi ano Náhodný obrázek motoru Kamiq K čemu slouží, je nutná? Pokud ano, stačí něco z bohatých zásob tchána instalatéra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Je to na odvětrání klikové skříně, aby ti v bloku nevznikal tlak a nevyrazilo ti to gufera na klice nebo těsnění mezi vanou a blokem.Jdou v tom jenom výpary. Ta izolace na trubky by mohla stačit, akorát že tady byla již tvarovaná a neorigo se bude asi špatně nandavat. Taky ji mám okousanou,ale zatím to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belzezub Vloženo 12. Února Autor Sdílet Vloženo 12. Února Díky. Zkusím tam napasovat miralonovou instalatérskou izolaci. Sice divné, proč je to chráněné proti zimě a na druhé straně je hadice žebrovaná... Koukl jsem ještě vedle na starouše Fabia SDI a tam byly opět velké "nákupy" izolace z pod kapoty. Tchán, který ji užívá jen hmm, sere na to. Já parkuji vedle Fluence směrem k silnici a tam jen kontroluji, zda nejsou poťapané kryty motoru (když jo, hledám nějaké poškození). Už jsem myslel, že je klid. Bohužel není Je tam potok, za ním seník a hnojisko. Takže buď potkan, nebo kuny. Tipl bych potkany, ale ve Fabii, mam v motoru otrávené zrní a to je netknuté S Kamiqem jsem tam stál přes noc jen 2 dny, když jsme se chystali na hory a asi to stačilo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.