Přejít na obsah

Izolozace uhryznutá od kuny - kam patří, je nutná?

belzezub

Doporučené příspěvky

Je to na odvětrání klikové skříně, aby ti v bloku nevznikal tlak a nevyrazilo ti to gufera na klice nebo těsnění mezi vanou a blokem.Jdou v tom jenom výpary. Ta izolace na trubky by mohla stačit, akorát že tady byla již tvarovaná a neorigo se bude asi špatně nandavat. Taky ji mám okousanou,ale zatím to neřeším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Zkusím tam napasovat miralonovou instalatérskou izolaci. Sice divné, proč je to chráněné proti zimě a na druhé straně je hadice žebrovaná...
Koukl jsem ještě vedle na starouše Fabia SDI a tam byly opět velké "nákupy" izolace z pod kapoty. Tchán, který ji užívá jen hmm, sere na to. Já parkuji vedle Fluence směrem k silnici a tam jen kontroluji, zda nejsou poťapané kryty motoru (když jo, hledám nějaké poškození). Už jsem myslel, že je klid. Bohužel není :( Je tam potok, za ním seník a hnojisko.  Takže buď potkan, nebo kuny. Tipl bych potkany, ale ve Fabii, mam v motoru otrávené zrní a to je netknuté :) S Kamiqem jsem tam stál přes noc jen 2 dny, když jsme se chystali na hory a asi to stačilo :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...