Rostidlo Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Ahoj ,co se stane na Octě I 98combi 1.9 když odpojím na delší dobu akumulátor(dejme tomu Týden).Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) Pises to do zlej sekcii a nic sa nestane len sa ti vymazu km tie ktore si presiel na nadrz Editováno: 19. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Ahoj ,co se stane na Octě I 98combi 1.9 když odpojím na delší dobu akumulátor(dejme tomu Týden).Dík Po týdnu nic ( vynulujou se ti hodnoty částečně ujetých kilometrů, spotřeba atd,pravděpodobně i nastavení stanic v rádiu). Po dvou týdnech vybouchne z ničeho nic motor, auto začne hořet , shoří ti garáž a to je vše . nejsi náhodou agent provokatér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostidlo Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Děkuji za odpověď A nenechám bez baterie auto víc jak týden ,nemám pojištěnou garáž.A za druhé jak to ,že nepíšu do správné sekce ?akumulátor je snad od elektriky né?Nebo aspoň jsme se to ve škole učili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 A proč vůbec odpojuješ baterku? Máš ropáka a chceš mít nulovou spotřebu, tak to auto tlačíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nestane se nic, auto můžeš mit odpojené jak dlouho chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 nestane se nic, vymažou se ti hodnoty z palubního počítače a paměti rádia. Jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostidlo Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Baterku jsem chtěl odpojit ,kvůli tomu,že na zimu mám Faťana a Oktu mám v garáži a je zap.alarm,hodiny,atd.co prostě žere tak jsem ji chtěl odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Baterku jsem chtěl odpojit ,kvůli tomu,že na zimu mám Faťana a Oktu mám v garáži a je zap.alarm,hodiny,atd.co prostě žere tak jsem ji chtěl odpojit. To urcite udelej, ja to minulou zimu neudelal kdyz mi to stalo 8 dni (venku) a uz jsem ji nerozhybal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 po 8 dnech vytlučená baterka? to asi nebyla moc v kondici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 po 8 dnech vytlučená baterka? to asi nebyla moc v kondici Bylo celych 8 dni 15 pod nulou a byla 2 roky stara, take me to prekvapilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 po 8 dnech vytlučená baterka? to asi nebyla moc v kondici Bylo celych 8 dni 15 pod nulou a byla 2 roky stara, take me to prekvapilo... To by měla přece bez problémů vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 po 8 dnech vytlučená baterka? to asi nebyla moc v kondici Bylo celych 8 dni 15 pod nulou a byla 2 roky stara, take me to prekvapilo... To by měla přece bez problémů vydržet. Mela by, realita je jina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostidlo Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Tak vám všem děkuji a už ji mám odpojenou ,protože jak se tak dívám ven, ten sníh tady asi bude dlouho tak kluci ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.