Peres Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 V 28. 1. 2007 na 11:51, brunoos napsal: Tady je trochu vidět že na tlusty kabel který je vyvedený z hnědé části konektoru je napajený drát (omotan izolačkou), vlevo pak už jsou vedené dva drátky (červený a žluto-zelený) po hlavním kabelovém svazku vedoucím k pojistkové skříni červený kablík - přivedení spínaných 12V do pojistky žluto-zelený - spínaných 12V přes pojistku vedených do vyhřivání Zdravím, a ten žlutozelený drát pak vede z pojistky 12V do obou vypínačů a dvou sedaček (v případě dvou řídících jednotek vyhřívaných sedaček)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2020 Dobrý den, máme doma Fabii 2004 s vyhrevem sedaček, sehnal jsem teď pěkný RS sedacky (vždycky jsem litoval, že si si mamka nepriplatila sport paket 😉), ale jsou z 2007 a po montáži nehrála sedačka spolujezdece, zjistil jsem, že od 1/2005 mají jen jednu jednotku vyhrevu u řidiče (místo našich 2*1). Jak tohle vyřešit? Dal jsem i sedacku řidiče na spolujezdce a funguje. Napadá mě jedině, koupit novou decku sedák řidiče, která má konektor + novou jednotku vyhrevu a spolujezdce takto upravit? Starý jednotky vyhrevu mají jiný konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.