Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mám auto v základu bez navi z výroby, ale dá se dokoupit z app shopu v autě. Aktuálně využívám 30 denní zkušební verzi, ale vidím, že mapové podklady nejsou aktuální. Úseky zprovozněné už na podzim 2023 a vloni to stále nevidí jako dálnici.

Je to standard chování a nové mapy se dotáhnou až zakoupením full verze?

Vzhledem k chování předchozího Sup4, který byl taky bez navi, mi přijde, že to ty údaje používá i pro “čtení značek”, kde to vychází z mapových podkladů, takže mi na dálničním úseku říká, ať dám nohu z plynu, protože bude 70. Kde to znám, jsem v pohodě, ale jet někam jinam, docela by mi to vadilo. Navíc mi přijde, že to nějakým způsobem přetlačí i Waze, který mě v těchto autech hází na problémovém úseku na původní silnici, ale při cestě v O3 vidí bez problémů správně dálnici.

Jo, taky nejde souběžně mít puštěnou navi auta a waze. Jedno vždycky vypne druhé. Což nechápu proč, když by si to nemělo nijak konkurovat. 

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Priamo to sice nesúvisí s mapovými podkladmi, ale so skúšobnou verziou navigácie. ja mám tiež K2 bez, vyskúšal som skúšobnú verziu a šlapala. V červenci pred cestou naprieč EU som si kúpil plnú verziu-doteraz nefunguje! Všade je uvedená ako aktívna (APP, support web, servisné počítače u dealera), ale proste nejde. Doteraz sa to nevyriešilo, dnes som odviezol auto na vraj už posledný úkon, výmenu riadiacej jednotky. Prístup support škoda ani nebudem komentovať, bieda, vedúci servisu to začal riešiť priamo s výrobcom, už tri návštevy a nič.  AA chodí, keď sa to teraz nevyrieši, tak požiadam o vrátenie sumy a budem používať telefón a navitel čo mám do zálohy.

Za dva roky končí bezplatný Škoda connect ktorý je nutný pre navigáciu predplatiť.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...