mar1972 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak mam taky přezuto. Kola 17" pneu Pirelli Pzero rosso 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Mám novou O2 FL a vybírám nový kola. Tohle by se asi k černý perleti hodilo ne? Mě se osobně víc líbí ty deseti paprskový, ale problém je v tom, že jsou pouze 20" :-( ale nevzdávám a hledám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak mam taky přezuto. Kola 17" pneu Pirelli Pzero rosso 225/45 Jeste prilepit k zemi a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak mam taky přezuto. Kola 17" pneu Pirelli Pzero rosso 225/45 krasne jednoduche a elegantne. Prosim piste ku kolesam aj znacku a model, nielen rozmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Já jsem měl tyto: ... a teď mám tyto ... sorry, až teď jsem si všiml, že to je v sekci OII Editováno: 30. Březen 2009, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak jsem taky prezul: kola ze Superba II - Luxon 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Rovný rovného si hledá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Tak jsem taky prezul:kola ze Superba II - Luxon 18" Tak jsi mě předběhl... Vypadají super! Editováno: 6. Duben 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 To bude za chvíli samý LUXON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 a to me trosku sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 a ja to rikal, ze to tak bude. Ale mezi cernou s saharou je takovej rozdil, ze je to v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No ono to je asi jedno, pokud si člověk nekoupí nějaký marický custom originál, tak stejně dřív nebo později má ty kola kde kdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 a ja to rikal, ze to tak bude. Ale mezi cernou s saharou je takovej rozdil, ze je to v klidu. Na té černé možná vapadají lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 No ono to je asi jedno, pokud si člověk nekoupí nějaký marický custom originál, tak stejně dřív nebo později má ty kola kde kdo... Nebo si odlít každé kolo jiné. Jinak se už dnes odlišit nejde. Mě to teda nevadí, že někdo má stejná kola jako já. Jen jsem chtěl být první, ale nějak se to celé zamotalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ...já nebýt Luxon ani jiné kolo ze Superb 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ja mám klasiku OII.... 17" Pegasus cez leto... a 16" Vegy na zimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rovný rovného si hledá... a to som si myslel, ze budem prvy Inac ako pozeram, ty mas dvojfarebne? Njevedel som, ze su 2 verzie - cisto strieborne a strieborno-sive... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 já taky nemít LUXON ani LUKSOL ani LUKOIL... já nemít ani jiný kola z SII, já dokonce nemít ani kola jako STORM... já mít Ronal R47 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 zladeny k naraznikom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 přesně tak navíc, jak mají ty kola leštěný ten límec, tak za jízdy to vytvařít takový hezký efekt... prostě takovou tříbnrou obruč! moc prima... jsem velmi spokojený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 a co s povodnymi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 přesně tak navíc, jak mají ty kola leštěný ten límec, tak za jízdy to vytvařít takový hezký efekt... prostě takovou tříbnrou obruč! moc prima... jsem velmi spokojený! Dnes jsem je viděl na SUPovi I, tomu neseděly vůbec, to jsou fakt drsná ne elegantní kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 mischicka: ako je to s tymi dvojfarebnymi Luxonmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 a co s povodnymi? tie vyhodil :smich: na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.