Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

hledal jsem ,ale nenašel ,Za kolik se dá koupit spodní díl palubky .Vymějšlim hovadiny :palec2:

To je těžce nedostatkové zboží, asi jako banány před 20ti lety. My, co máme starší SLX hnusnou šedivou by jsme za ni rvali ruce. ;)

• Autor

tak to v p..........

• Autor

a nedá se koupit nová ?

Ja ji mam doma poskrabanou a konecne ji tam snad dam... a potvrzuju, je to nedostatkovy zbozi, hlavne sediva. Cerna se da sehnat celkem bez problemu.

Kde? Po černé toužím od té doby, jsou to 4 měsíce ;) , co jsem si koupil Plecháčka.

Kde? Po černé toužím od té doby, jsou to 4 měsíce ;) , co jsem si koupil Plecháčka.

Na vrakaci ve Vrsovicich jsem jich videl hromadu (doslova), asi pred mesicem a pul, sem tam probehne i tady v bazaru, urcite na nakou narazis :palec2:

Samozřejmě že se koupit nová dá... 5.929,- včetně DPH komplet černej spodek tunelu.

To je těžce nedostatkové zboží, asi jako banány před 20ti lety. My, co máme starší SLX hnusnou šedivou by jsme za ni rvali ruce. ;)

No já nevím, mě se ta černá melíbí mě se líbí víc ta šedivá a nebo béžová to už je iné kafé. Ale sleduj bazar celý černý interiér je tu celkem čqsto.

než si koupil to co mám, tak sem chtěl už taky ten typ s celočerným interiérem, ale teď sem rád žemám tu šedou dole, líbí se mi to mnohemvíc a není to tak celé temně černé. Navíc je tam víc světla v interieru díky tomu.

Kdybych nebydlel v takové díře (aspoň co se týká nějakého vrakáče) tak se neptám tady. Asi budu muset vyjet někam do většího města. Ostrava, Olomouc - kdo poradí, abych nejezdil jako trouba sem a tam jen tak.

-_-

Olomouc je větší díra na vrakoviště, ale tady taky neuspějěš (Nedvězí, Bystročice) :p

Olomouc je větší díra na vrakoviště, ale tady taky neuspějěš (Nedvězí, Bystročice) :p

Bystročice , Nedvězí opravdu bída, lepší Eurovrak Holubice tel: 775222555

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.