Hlada91 Vloženo před 8 hodinami Vloženo před 8 hodinami Ahoj , nenasel jsem podobne téma. Máte někdo zkušenosti s vrzani kufru při otevirani/zavírání v momentě, kdy na auto svítí a je větší teplo? Zkousel jsem to lehce silikonem, ale ničemu to nepomohlo. Nějaké rady? Auto je ještě v záruce, ale se servisem je všechno řešení na x dni... 20250701_161610.mp4 Citovat
DoubleG Vloženo před 6 hodinami Vloženo před 6 hodinami Skús pozrieť tesnenie na hornej hrane skla. Stačí ze je vytvrdnuté, zlepené špinou, pod. a môže si vrznúť o hranu strechy. Citovat
zuzina80 Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami Ahoj mám Octavii r.v. 2020 combi, takhle mi to nevrzalo nikdy za žádného počasí. Určitě bych to řešil přes servis, když to máš v záruce. Musí zjistit, jestli tam není nějaká kolize nebo vyměnit vzpěry. Vůbec bych se s tím nezabýval. Reklamace, nazdar. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.