Publikováno Leden 29, 200718 r Ahoj Páni Škodovkáři,máte perfektní foooRUM, chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možny zjistit skutečný stav km u O1 2000 TDi 81kW programem VAG COM max 2000???pokud teda někdo aktivně už nevyměnil budíky,díky za info...
Leden 30, 200718 r vag comem 2000 asi ne umí to vag com 607 a nezjištuje se to v budících ale v ř.j. motoru
Leden 30, 200718 r Autor Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info...
Únor 1, 200718 r Pokud máš kabel s HW klíčem, tak by to zvládl. Já ho mám. Kdyby něco jsem z Jihlavy.
Únor 1, 200718 r Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info... Mužeme to zkusit, ale jestli máš Octu před faceliftem tak to asi ř.j. nepodporuje . já mám model 2000 , tam to nejde a na naší druhé Octě, která je MR2001 tak tam jdou vyčíst km z ř.j. motoru. Když budeš chtít můžeš se ozvat.
Únor 7, 200718 r Autor No tak to asi nic nevyčteme,mám 01/2000, a mám k-line interface, tím toho asi taky moc nezvládneme,ale vag max 2000 přes to chodí,jak vypadá ten kabel s tím hardwerovym klíčem popř. interfacem ???
Únor 8, 200718 r Autor hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž
Únor 16, 200718 r hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž Jaký to máš rok výroby?
Únor 18, 200718 r Autor mám 01 2000 laurin&klement TDi 81 kW, tam asi kilometry nepudou vyčíst, bévám kousek od němčic nad hanou, bych se mohl někdy stavit a pokecat...
Březen 13, 200718 r Vag 607 to umí vyčíst jen na TDI motorech. Na motorech benzínových to nejde. resp. jen na určitých typech a číslech ŘJ
Březen 18, 200718 r Moc se neraduj.Už je na světě soft,který to přepisuje i v ŘJ motoru.Takže to bude za chvíli pasé. Jinak to tady ve Štramberku umíme taky ze všech jednotek koncernu VW
Říjen 11, 200717 r A co někdo v okolí -Praha,Kladno,Beroun? Znal bych člověka s Berouna co to umí,jeto Profík upraví jak v budíkách tak v motor.jednotce
Prosinec 11, 200717 r zdravim nenasiel by sa tu niekto z vychodneho slovenska co by mi vedel vycitat stav tachometra z RJ? sory za OT nechcel som zakladat novu temu Upraveno Prosinec 11, 200717 r od martino
Leden 20, 200817 r Mohl by mi někdo napsat postup, kde přesně to v tom vagu najít?? Mám vag 704.1, ale ve VISu jsem si ten postup nenašel...
Leden 22, 200817 r Mohl by mi někdo napsat postup, kde přesně to v tom vagu najít?? Mám vag 704.1, ale ve VISu jsem si ten postup nenašel... spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru
Leden 22, 200817 r spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí??
Leden 23, 200817 r Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí?? Každá TDI po faceliftu. Tedy od MR2001
Duben 26, 200817 r Každá TDI po faceliftu. Tedy od MR2001 Ahoj já jsem koupil Fabii SDI 12/2003, bylo by to možný u ní?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.