Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj Páni Škodovkáři,máte perfektní foooRUM, chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možny zjistit skutečný stav km u O1 2000 TDi 81kW programem VAG COM max 2000???pokud teda někdo aktivně už nevyměnil budíky,díky za info... :(

vag comem 2000 asi ne

umí to vag com 607

a nezjištuje se to v budících ale v ř.j. motoru

• Autor

Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info...

Pokud máš kabel s HW klíčem, tak by to zvládl. Já ho mám. Kdyby něco jsem z Jihlavy.

Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info...

Mužeme to zkusit, ale jestli máš Octu před faceliftem tak to asi ř.j. nepodporuje . já mám model 2000 , tam to nejde a na naší druhé Octě, která je MR2001 tak tam jdou vyčíst km z ř.j. motoru.

Když budeš chtít můžeš se ozvat.

• Autor

No tak to asi nic nevyčteme,mám 01/2000, a mám k-line interface, tím toho asi taky moc nezvládneme,ale vag max 2000 přes to chodí,jak vypadá ten kabel s tím hardwerovym klíčem popř. interfacem ???

pred faceliftem to opravdu nejde

• Autor

hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž

hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž

Jaký to máš rok výroby?

• Autor

mám 01 2000 laurin&klement TDi 81 kW, tam asi kilometry nepudou vyčíst, bévám kousek od němčic nad hanou, bych se mohl někdy stavit a pokecat...

• 3 týdny později...

Vag 607 to umí vyčíst jen na TDI motorech. Na motorech benzínových to nejde.

Vag 607 to umí vyčíst jen na TDI motorech. Na motorech benzínových to nejde.

resp. jen na určitých typech a číslech ŘJ

HOSI s čtečkou TS-02 to jde vycist na všech autech vw group :t:t:t:t:t:t

Moc se neraduj.Už je na světě soft,který to přepisuje i v ŘJ motoru.Takže to bude za chvíli pasé.

Jinak to tady ve Štramberku umíme taky ze všech jednotek koncernu VW

U nás v Teplicích to také není problém..... :t

A co někdo v okolí -Praha,Kladno,Beroun?

• Autor

copak je čtečka TS 02, dá se někde sehnat???

• 6 měsíců později...
A co někdo v okolí -Praha,Kladno,Beroun?

Znal bych člověka s Berouna co to umí,jeto Profík upraví jak v budíkách tak v motor.jednotce

• 1 měsíc později...

zdravim nenasiel by sa tu niekto z vychodneho slovenska co by mi vedel vycitat stav tachometra z RJ? sory za OT nechcel som zakladat novu temu ;)

Upraveno od martino

• 1 měsíc později...

Mohl by mi někdo napsat postup, kde přesně to v tom vagu najít?? Mám vag 704.1, ale ve VISu jsem si ten postup nenašel...

Mohl by mi někdo napsat postup, kde přesně to v tom vagu najít?? Mám vag 704.1, ale ve VISu jsem si ten postup nenašel...

spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru :palec2:

spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru :palec2:

Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí??

Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí??

Každá TDI po faceliftu. Tedy od MR2001

• 3 měsíce později...
Každá TDI po faceliftu. Tedy od MR2001

Ahoj já jsem koupil Fabii SDI 12/2003, bylo by to možný u ní?

Ahoj já jsem koupil Fabii SDI 12/2003, bylo by to možný u ní?

Asi by to mělo jít

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.