Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Páni Škodovkáři,máte perfektní foooRUM, chtěl jsem se zeptat jestli by bylo možny zjistit skutečný stav km u O1 2000 TDi 81kW programem VAG COM max 2000???pokud teda někdo aktivně už nevyměnil budíky,díky za info... :(

Vloženo

Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info...

Vloženo
Aha,a ten vag com 607 z netu www.obd-2.websnadno to asi neumí,a bylo by možny se u tebe někdy zastavit??? mám dobrou slivovici (spoň si to myslím) dik za info...

Mužeme to zkusit, ale jestli máš Octu před faceliftem tak to asi ř.j. nepodporuje . já mám model 2000 , tam to nejde a na naší druhé Octě, která je MR2001 tak tam jdou vyčíst km z ř.j. motoru.

Když budeš chtít můžeš se ozvat.

Vloženo

No tak to asi nic nevyčteme,mám 01/2000, a mám k-line interface, tím toho asi taky moc nezvládneme,ale vag max 2000 přes to chodí,jak vypadá ten kabel s tím hardwerovym klíčem popř. interfacem ???

Vloženo

hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž

Vloženo
hm to je ale škoda , a jestli by byl někdo ochoten poradit čím a jak se dělá kalibrace tacho a vyčítání skutečného stavu km a v neposlední řadě kde se to dá sehnat,našel jsem pc-autodiagnostika ale moc temu nevěřím,chtěl bych raději poradit od lidí znalých těchto problémů, děkuji za info...dada 1,9TDi combi L&k Kroměříž

Jaký to máš rok výroby?

Vloženo

mám 01 2000 laurin&klement TDi 81 kW, tam asi kilometry nepudou vyčíst, bévám kousek od němčic nad hanou, bych se mohl někdy stavit a pokecat...

• o 3 týdny později...
Vloženo

Moc se neraduj.Už je na světě soft,který to přepisuje i v ŘJ motoru.Takže to bude za chvíli pasé.

Jinak to tady ve Štramberku umíme taky ze všech jednotek koncernu VW

• o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

zdravim nenasiel by sa tu niekto z vychodneho slovenska co by mi vedel vycitat stav tachometra z RJ? sory za OT nechcel som zakladat novu temu ;)

Editováno: , autor: martino
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
Mohl by mi někdo napsat postup, kde přesně to v tom vagu najít?? Mám vag 704.1, ale ve VISu jsem si ten postup nenašel...

spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru :palec2:

Vloženo
spustíš VAG dáš automatické příkazy a pak čtení skutečné hodnoty tachometru :palec2:

Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí??

Vloženo
Jo, jo dík. Už mi to odpověděli na audiclubu, ale zjistil jsem že ta moje kráva tohle nepodporuje. Jak je to se škodovkama, od kolikáteho roku to umějí??

Každá TDI po faceliftu. Tedy od MR2001

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...