maja19 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) Poraďte prosím jak nastavit (jde-li to) aby mi blinkry potvrzovali svým bliknutím zamknutí a odemknutí auta ale pouze při ovládání dálkovým ovladačem a při otevírání klíčkem ne. Pokud Vagem nastavím aby blikal při odemčení a zamčení tak to bude blikat při použití DO i klíčku a když to vypnu tak to nejde zase nikdy. Editováno: 31. leden 2007, autor: maja19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Podle mě nejde nastavit. Spíná to jeden signál a nedovedu si představit jak by to rozeznal (klíč nebo dálka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Možná se pletu, ale když zamykáš klíčkem tak to snad nebliká, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Nevím. Vím jen že u některých to tak funguje. Ve vagu, alespoň myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Možná se pletu, ale když zamykáš klíčkem tak to snad nebliká, ne? mě to právě bliká a potřebuji aby to neblikalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tím blikáním se hrozně drancuje baterka, já to proto radši nezamykám skoro vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 31. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2007 tím blikáním se hrozně drancuje baterka, já to proto radši nezamykám skoro vůbec. Tak to se divím, že ještě máš auto. Já to prostě potřebuju kvůli Athosu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 (editace) tím blikáním se hrozně drancuje baterka, já to proto radši nezamykám skoro vůbec. Tak to se divím, že ještě máš auto. Já to prostě potřebuju kvůli Athosu. Ti říkám, mám taky athose, a normálně to při uzamčení dálkou blikne jednou a při odemčení dvakrát. Klíčem to stejně neodemkneš, pač bys musel nejdřív mobilem, nebo přes net deaktivovat alarm, jinak by po otevření začal pískat alarm. A navíc, ten alarm potřebuje bliknutí těvh blinkrů Editováno: 31. leden 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tím blikáním se hrozně drancuje baterka, já to proto radši nezamykám skoro vůbec. Tak to se divím, že ještě máš auto. Já to prostě potřebuju kvůli Athosu. Ti říkám, mám taky athose, a normálně to při uzamčení dálkou blikne jednou a při odemčení dvakrát. Klíčem to stejně neodemkneš, pač bys musel nejdřív mobilem, nebo přes net deaktivovat alarm, jinak by po otevření začal pískat alarm. A navíc, ten alarm potřebuje bliknutí těvh blinkrů Ano, potřebuje bliknutí blinkrů aby se odblokoval alarm. Při DO mi to tak dělá a je to OK.Bohužel mi blikne i při odemknutí klíčem v zámku a to není dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tím blikáním se hrozně drancuje baterka, já to proto radši nezamykám skoro vůbec. Tak to se divím, že ještě máš auto. Já to prostě potřebuju kvůli Athosu. Ti říkám, mám taky athose, a normálně to při uzamčení dálkou blikne jednou a při odemčení dvakrát. Klíčem to stejně neodemkneš, pač bys musel nejdřív mobilem, nebo přes net deaktivovat alarm, jinak by po otevření začal pískat alarm. A navíc, ten alarm potřebuje bliknutí těvh blinkrů Ano, potřebuje bliknutí blinkrů aby se odblokoval alarm. Při DO mi to tak dělá a je to OK.Bohužel mi blikne i při odemknutí klíčem v zámku a to není dobré. Aha tak to mi neblikne.....ale jak to má být zapojené nevím, Zkus napsat Vašovi, třeba bude vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Poraďte prosím jak nastavit (jde-li to) aby mi blinkry potvrzovali svým bliknutím zamknutí a odemknutí auta ale pouze při ovládání dálkovým ovladačem a při otevírání klíčkem ne. Pokud Vagem nastavím aby blikal při odemčení a zamčení tak to bude blikat při použití DO i klíčku a když to vypnu tak to nejde zase nikdy. Mně to bliká jen při zamknutí a odemknutí dálkou,klíčem to nebliká.Mám r.v.98.Při zamknutí to blikne 4x a při odemknutí 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 mě se zdá že to správně má blikat při DO a na klíč ne pokud to bliká i na klíč tak bych to svedl na alarm (pokud tam je) počet bliknutí jde nastavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.