culda Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 úplně blbej dotaz ,jak poznám že klouže spojka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 úplně blbej dotaz ,jak poznám že klouže spojka ? úplně jednoduše, přidáš plyn a auto neakceleruje, prostě motor nepřenáší všechen výkon na převodovku, Jo a nejvíc to poznáš na 4 a 5 převodový stupeň, protože je tam menší převodový poměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 rostou otáčky, ale ne rychlost, pak se otáčky zastaví možná i trochu klesnou a pak to začně zrychlovat. zvukovej projev jako když jedeš s automatickou převodovkou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 a když jsem nejel s automatem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Spojku poznáš jednoduše na místě zařaď 4 a pomalu pouštěj spojku pokud vůz nezhasne spojka klouže a za jízdy na 4 v nízkých otáčkách rychle přidej auto jde do otaček ale bez tahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 když klouže spojka, tak to musí poznat i úplnej antiřidič :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 věř že nepozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 je to docela hnus, kdyz klouze spojka. Delalo mi to na Sierre co jsem mel driv .... jsem na to splapnul pri predjizdeni ... jel jsem vedle kamionu, motor rval, ale ja ho nemohl predjet (jsem si pripadal jako ve vrchni prchni, jak predjizdel ve Velorexu ten autobus ) ... docela blbej pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.