Davon Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 A ještě tam přidám RS křídlo.Už se lakuje.Akorát nevím jak to správně přlepit.Poraďte mi někdo. To nebudeme rozebirat v klikach ne? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3176&hl= Sdilim nazor s dickem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 můj názor je ten, že se to spoustě lidem líbí a chtěli by to, ale přesto to na auto nedají-protože několik snaživců se stále snaží vnutit svůj názor, že je to pouťovka a není to in, ale všechno může být in, pokud to uděláš čistě, pečlivě a dokonale to sladíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Omlouvám se za to křídlo moc se v tom ještě neorientuji. nevěděl jsem že je to jinde v jiném tematu. Z těch několika málo příspěvků vidím že to tu (na foru) není jen tak. Tak že sdílím názor SVŮJ. Dám tam plné nerezové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Omlouvám se za to křídlo moc se v tom ještě neorientuji.nevěděl jsem že je to jinde v jiném tematu. Z těch několika málo příspěvků vidím že to tu (na foru) není jen tak. Tak že sdílím názor SVŮJ. Dám tam plné nerezové. Vubec se nemusis omlouvat, nikdo uceny z nebe nespadl... V poho jsem ti hodil odkaz, kde se to resi... S tema klikama - delas dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Jj, plný nerez jsou nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.