radiss33 Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Bila FRS z linek v Bolce sjela a ne jedna....,byly to jedny z prvnich po prototypech.....co se montily ....byly i jine barvy ale nechytlise na zakaznika....kdo neveri,at si sjede do Bolky a koukne se do muzea tzv akua...tam je k nahledu vznik a vyvoj FRS i s foto zamestnacu a fotodokumentaci...jen se to nesmi ofocovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 V predseriove vyrobe toho z linky sjelo... A nejen co se tyka barev. Ale to neni pro tuhle diskusi relevatni, k zakaznikum se zadna bila nedostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deimosssss Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Doposud jsem vlastnil Škodu Octavii 1.8T 4*4, a rozhodl jsem se koupit skodu fabii RS nafta, rocnik 2000 udajne najeto 142 000 km, Oktavu jsem vlastnil 2 roky (olej,benzin) zadny problem, tak nejak jsem vedel do ceho jdu, ale S Fabii RS jsem jeste nemel tu cest. Pro to se Vás ptám jake mate zkusenosti stimto vozem ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Fabie RS se začala vyrábět někdy od roku 2003 pokud se nepletu takže rok 2000určitě nebude originál RS nebo to bude nějáká "slátaná" bouračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Tady je to popsáno že byla představena na jaře 2003 http://www.sauto.cz/katalog-modelu?category=1&manufacturer_id=978&model_id=5249&modeltype_id=9465 tak jen pro info at nekoupíš nějáký blaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deimosssss Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 jasný pohoda,pak dej vedět cos koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 to bude obyčejná Fabka s RS nárazníkem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 rs jak říkají kolegové až od 03 se začli vyrábět..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Doposud jsem vlastnil Škodu Octavii 1.8T 4*4, a rozhodl jsem se koupit skodu fabii RS nafta, rocnik 2000 udajne najeto 142 000 km, Oktavu jsem vlastnil 2 roky (olej,benzin) zadny problem, tak nejak jsem vedel do ceho jdu, ale S Fabii RS jsem jeste nemel tu cest. Pro to se Vás ptám jake mate zkusenosti stimto vozem ? Diky Fabia RS I: - trpí dost na přední nápravu...kosti, zadní silentbloky ramen, uložení stabilizátoru (těžkej předek) - bacha na stav tzv. dvouhmoty - stervačník...jak v něm chrastí, klepe při přeřazování, tak je načatej (investice cca 10 tkč) - trpí na předchozí majitele (protože to je rádoby sportovní auto, dostává často zabrat, kdo nezná termín "dochlazování turba", ten by zasloužil přez ruce, často chipovaný, díky velmi malému IC to v létě hulý, turbo dostává zabrat) - minimální rozměr zimáků 15" (větší brzdy - předek 288 mm) - lehce tvrdší a nižsí než klasika (- 1.5 cm, tvrdší pružiny, letní alu s menším profilem pneu) - první 6 Q nebyly tak dobře rozložený, když už, vzal bych facelift (konec rv 2004) - motor je držák, jen bacha na stav vstřikovačů + těsnost vedení IC (spoje zajišťuje bajonetový systém, kdy zobáčky zajišťující bajonety se rády "vykloktaj" a nedrží - uniká tlak, sákne olej) - začala se vyrábět v roce 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 To nějak znáte pane Kibi..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 a jak jsi teda pořídil?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) No přihodil bych sem tohle: Co by na to řekli ,,odborníci" Dalo by se to vzít ? Stav tchm. není tak špatný ne, pokud je pravdivý? Cena, je to přijatelná nabídka? http://www.autohrazd...=detail&id=1510 Snad se to může.. dík za rady. Chtělo by to projet co? Editováno: 19. Září 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 určitě projet a vzít se sebou někoho kdo autu rozumí a zkontrolovat dle oka alespoň..:-) myslím,že za tuhle cenu by se dal koupit lepší kousek s méně kilometrama,ale bůh ví...V dnešní době přetočených čísel... Ale nerozumím max výkon motoru 114KW jak píše-originál z fabriky je 96Kw a jestli je to na chipovaný nešel bych do toho,bůh ví,co za blázna předtím s tím jezdilo..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 za 150tkč předface a sociál výbava ( kličky vzadu, bez výhřevů sedaček atd)...za ty peníze se dají najít krásné facelifty ve výbavě za menší peníz 2006 http://auto.bazos.cz/inzerat/18183228/Skoda-FABIA-19-TDI-RS-130PS22006.php 2005 http://auto.bazos.cz/inzerat/18504099/Fabia-RS-19-TDI.php 2006 http://auto.bazos.cz/inzerat/18424326/SKODA-FABIA-RS19TDI133TKM2006KLIMASERVISKA.php moc pěkná: http://auto.bazos.cz/inzerat/18502177/Skoda-Fabia-RS-19-TDI.php http://auto.bazos.cz/inzerat/18390330/Skoda-Fabia-RS-19-TDi-xenony-serviska.php je jich plný internet do 150 tkč...osobně bzch hodně vzzbíral a nějakou tu výbavu (hlavně tu, co se špatně dodělává) chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 To je ta věc co mě taky zarazila, 114 kW určitě to někdo chipnul a proto se mi to už tolik nezamlouvalo (protože to auto vybízí k ryhlé jízdě takže počítam tam bude plno věcí docházet nebo před výměnou jak znám ten bazoš). Šlo o to, že to mám hodně blízko, ale to není zas tak podstatný. Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 mrkni na bazos.cz je jich tma plno z našeho ústeckého kraje..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Čau lidi, chci vyměnit olej v prevodovce na FRS, mám převodovku HDS, ale za boha nikde nemůžu najít, kolik oleje tam má být, abych ho nekoupil zbytečně moc. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Mělo by tam být 2,3l, nicméně všechen tě nevyteče. Já koupil pro jistotu 3l ale nakonec stačili 2l. A víš jakej olej olej tam patří? S tím jsem měl větší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 do převodovky Fabia RS 6 kvalt jedině originál převodový olej 75W-90AP - G 052157A2 !!! je to plná syntetika a jiný olej by nemusel fungovat....někdo dával Castrol TAF-X a né vždy spokojenost... http://www.cc-autodily.cz/brzdova-kapalina-0-5l plná náplň 2.3litru...ale záleží jak moc dobře se převodovka vypustí (2 litry by měly stačit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Ono by taky mělo záležet na kódu převodovky. Podle servisní příručky je ten G052157A2 pro FJW. Do FSM a HDS doporučují G 052171A2, SAE 70W-75W. Nicméně ve škodovce mě podle etky doporučili do HDS ten 75W-90AP - G 052157A2 tak nevím. Nakonec jsem dal radši na servisní přiručku a převodovka funguje perfektně, tak snad jsem udělal dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Díky za odpovědi. Samozřejmě tam dám originál, jen jste mě teď rozsekli, že jsou dva. Původně jsem chtěl dát ten SAE 70W-75W, ale jsem ted trošku na pochybách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hevex Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Čau chci se zeptat jaká je reálná cena skoda fabia rs 1.9 tdi dneska dá se sehnat něco slušného za 130 000Kč Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Na oživení támatu po delší době... http://www.sbazar.cz/becaro/detail/14503339-skoda-fabia-vrs-19tdi-swiss-blue-editiondovoz Trošku vyšší cena, ale pokud jde o pravý kilometry a auto není nějak dohuntovaný tak to může bejt pěkná koupě...každopádně bez garáže bych do toho auta nešel asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 Měl bych dotaz ohledně jednoho prototypu / speciálu odvozeného od Fabie 1. generace. Mám v mlhavé paměti, že jsem kdysi nějde na webu nebo v časopise viděl a četl o protoyypu z Česany, který měl karoserii z Fabie mk.1, roztažené blatníky, zkrácený podvozek vpodst. z Octavie 2 s pohonem 4x4 a motor 2,0TSI z OII RS, modré metalíza z OII RS. Pamatuji si jak jsem četl, že to bylo v Česaně postaveno jen tak pro zábavu, půjčili to i kolegům z vývoje Audi a Ti to pak nechtěli vrátit zpět :-D. Nevíte o tom někdo více? Na webu jsem o tom nenašel zmínku. Nebo, že by se mi to jen kdysi zdálo?? :-) Píši sem, ať nezakládám další téma, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.