Grygy Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 piše se chip ne cihp a jinak dobry auto a de to Diky za upozorneni, priste si dam pozor abych nenapsal treba cip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jeste tady Jinak to velky rozdil nebyl.Navic, pri kazde jizde vyzdy jeden z nas neco zmrvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 --hodně dobrý .. Octavie dostala přes pí.. ted si mne pobavil, no tak vzhledem k tomu, ze je to seriova ORS vs cipnuta FRS....a v jine sekci pisou akteri, ze to bylo nastejno, takze... ---tak si to video prohlídni ještě jednou a pozorně... A že to byla ORS seriová to je jasný, tak si byla obě auta alespoň přibližně výkonově rovna.., až na to, že FRS jela diesel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) --hodně dobrý .. Octavie dostala přes pí.. ted si mne pobavil, no tak vzhledem k tomu, ze je to seriova ORS vs cipnuta FRS....a v jine sekci pisou akteri, ze to bylo nastejno, takze... ---tak si to video prohlídni ještě jendou a pozorně... A že to byla ORS seriová to je jasný, tak si byla obě auta alespoň přibližně výkonově rovna.., až na to, že FRS je diesel .... --jinak GRYGY supr, konecne jsem na tom poslednim videu co jsi sem hodil odkaz slysel motor FRS.., diesel se v tom nezapře no.. Ta octavie to je jinej zvuk..., ale to je tak všechno... Editováno: 12. Březen 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 pohoda, zadnej flame!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) jj, pohoda -víš jak, dokkud jsem se rozhodoval a řešil dilema zda FRS nebo ORS, byl bych možná řekl, že to byla remíza ... No ale od té doby, co jsem se jednoznačně přesvědčil pro FRS tak je pro mě nej... Editováno: 12. Březen 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 jj, pohoda -víš jak, dokkud jsem se rozhodoval a řešil dilema zda FRS nebo ORS, byl bych možná řekl, že to byla remíza ... No ale od té doby, co jsem se jednoznačně přesvědčil pro FRS tak je pro mě nej... jj to je dobre a melo by to tak bejt!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Jeste tady Jinak to velky rozdil nebyl.Navic, pri kazde jizde vyzdy jeden z nas neco zmrvil Ty woe pěkně se ti z toho zadýmilo nevím proč ale mě se z toho tak moc nekouří, tak nevím jestli je něco špatně u mě nebo u tebe. Přitom to mám taky na chipované, alespoň ten borec co to prodával tak říkal, že to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Jeste tady Jinak to velky rozdil nebyl.Navic, pri kazde jizde vyzdy jeden z nas neco zmrvil Ty woe pěkně se ti z toho zadýmilo nevím proč ale mě se z toho tak moc nekouří, tak nevím jestli je něco špatně u mě nebo u tebe. Přitom to mám taky na chipované, alespoň ten borec co to prodával tak říkal, že to je já teda nevim jak si to myslel, ale kouřilo se mu z toho proto, pač zadupl plyn na podlahu Je logický, že když jedeš normálně, tolik to nekouří TOHLE BYLA ALE EXTRÉMNÍ JÍZDA proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) jvees69:extremni jizda? nevim teda co je u tebe extremni ale tohle extremni moc nebylo ) ale ani spatny to nebylo .. edit:) ale nic proti hosi Editováno: 13. Březen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Iveeeee.. Na tipcaru nenajdeš nic moc.. Spíš teda nic.... alespon ja jsem se tam dival pul roku a bez uspechu. Co taky chceš po bazarech. Hodně jsem toho objezdil, byly to samé mrdky, lakované to a ono, hodně jsem jich viděl takže když mi hodíš odkaz možná tam nebudeš muset ani jezdit a řeknu ti co to je.. Spíš mít štěstí a najít něco v annonci a vybírat ze soukromých inzerátů ale to je všem jasné, nechci popisovat již zaběhnuté věci. Sehnal jsem nakonec černou rok 06 s najetyma 26tis. a mám ji rok v záruce. za cca 340tis. Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Sorry prvni slovo melo byt Jvees69:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Iveeeee.. Na tipcaru nenajdeš nic moc.. Spíš teda nic.... alespon ja jsem se tam dival pul roku a bez uspechu. Co taky chceš po bazarech. Hodně jsem toho objezdil, byly to samé mrdky, lakované to a ono, hodně jsem jich viděl takže když mi hodíš odkaz možná tam nebudeš muset ani jezdit a řeknu ti co to je.. Spíš mít štěstí a najít něco v annonci a vybírat ze soukromých inzerátů ale to je všem jasné, nechci popisovat již zaběhnuté věci. Sehnal jsem nakonec černou rok 06 s najetyma 26tis. a mám ji rok v záruce. za cca 340tis. Měj se. rok 06, najeto 26 tisíc za 340 ?? tak to je hodně dobrá koupě no... ¨já jen, že na tipcars je fakt vývběr, jak sem psal, dá se tam najít v průměru tak 15 RS, většinou černých... a slušný ceny, i za 270 sem tam viděl a vypadala slušně i s výbavou.. no ale jak říkáš, v anonci by to mohlo být asi nejlepší... odkaz bych ti hodil, ale přes tipcars to přímo nejde.. ---jinak teď třeba je tam taky 06 a najeto 18tisíc za 349... slušný, ne? a je v plný palbě... - dokonce i s chipem.. Editováno: 13. Březen 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 jvees69:extremni jizda? nevim teda co je u tebe extremni ale tohle extremni moc nebylo ) ale ani spatny to nebylo ..edit:) ale nic proti hosi ---v tom případě bych chtěl vidět video od tebe, abych pak viděl tu pravou extrémní jízdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 jvees69:no tisicovkou toho moc neudelam ale neni problem :-) ono je neco jec sprint a neco nejakou RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 podívám se na tu 06 jak říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 No nevím. Už na první pohled se mi nezdá. Navíc je to dovoz, nemám nic proti dovozu, sám s ním mám jisté zkušenosti ale předem už počítej s tím že to je bourané.. Třeba pěkně.... a je i možná pěkně opravené.... je to možné ale není to origo. Navíc nemá ani origo kola a bez nich to není RS:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Jeste tady Jinak to velky rozdil nebyl.Navic, pri kazde jizde vyzdy jeden z nas neco zmrvil Ty woe pěkně se ti z toho zadýmilo nevím proč ale mě se z toho tak moc nekouří, tak nevím jestli je něco špatně u mě nebo u tebe. Přitom to mám taky na chipované, alespoň ten borec co to prodával tak říkal, že to je já teda nevim jak si to myslel, ale kouřilo se mu z toho proto, pač zadupl plyn na podlahu Je logický, že když jedeš normálně, tolik to nekouří TOHLE BYLA ALE EXTRÉMNÍ JÍZDA proto... Ty woe to si snad ze mě děláš srandu ne?! to je mi jasné že je to tím že tomu verval, kouří mi to podstatně míň když tomu taky vervu, chápeš?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 j, už chápu.. ... ale tak to bych chtěl fakt vidět jak míň.., tohle mi přišlo jako normální když to tak narval... EMAN VRS : aha , no koukám, že tomu asi fakt rozumíš, tak já nevim no... každopádně to, abych si zkontroloval sváry a vyloučil tak bourání mi bylo doporučeno, takže až budu kupovat, určitě si to ohlídám.. - jinak na co mylsíš, že ještě bych si měl dávat pozor?? Přijdeš mi jako člověk co do toho fakt dělá a má nějaký zkušenosti, tak proím o rady... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 nechci nic rikat ale co chces vic slyset ? Ty děláš jako kdyby si v ty fabce musel jezdit pocelej tvuj zivot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) jvees69:extremni jizda? nevim teda co je u tebe extremni ale tohle extremni moc nebylo ) ale ani spatny to nebylo ..edit:) ale nic proti hosi ---v tom případě bych chtěl vidět video od tebe, abych pak viděl tu pravou extrémní jízdu... jvees69 Ramses:chipnout FRS bez trochu koure asi ani nejde, ona kouri uz dost i serie.Ale ted to chce ten vetsi IC a bude to vpoho.Jinak me to takhle blafne nad 3,5tis otacek, zedni svetlo a naraznik neni ani ocuzeny Editováno: 13. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 No mě to blafne taky, ale mám pocit že ty oproti mě máš ten kouř podstatně černější a jeho víc. Já snad za tebou do toho Frýdku dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) nechci nic rikat ale co chces vic slyset ? Ty děláš jako kdyby si v ty fabce musel jezdit pocelej tvuj zivot.. máš recht.. GRYGY: větší IC ?? co je to ? Editováno: 14. Březen 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Předpokládám že Grygy tím myslel InterCooler, nevím jestli to píšu dobře, pokud ne tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.