Martinoslav Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 JO a 100 tisic najeto je jak nic... Ja mam skoro 140 a to auto je jak novy... Nic mu neni, nikde nic nevrze, vsechno slape tak jak ma. Vynulovat pocitadlo km a nalstetit, tak FRSku prodam v salonu jako uplne novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Cerna je nrj... badboy:co te bude stat.Jestli to neni tajo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 NEJ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Hele , mam tam uz pres 210tis.ted jsem teprve delal cely spodek, silentbloky, cepy, ramena,kosti predni kotouce byly jeste origo.Jednou me padlo turbo.Spotreba okolo 7-7,5l.podlaha Ostrava -Praha 8,5l.JInak na spotrebu necumim, kdyz se me nekdo zepta za kolik jezdim, tak musim kuknout na pp=)) PO chipu mam nalitano nejakych 80tis a vse je v poho. Sel bych do toho opet, ale uz me zacina byt mala, zrejme ji necham mlade a pujdu do te chciple mrdky ORSII=))))))))))))))))) Akorat to zere gumy a to uz jezdim jak deda skloboukem.Me to letos vychazi na 2 sady letnich a sada zimnich=(((( Jen znackove=)))Ale letos tam naflakanam asi 100tis /km=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymisko Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 uz som dorozmyslal v piatok rano som ju uz nenasiel a nebola ani poistena asi by ma tiez kleplo...otazka: ako si mal voz zabezpeceny?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Mám dotázek....jak vám u vašich FRS chodí spojka,převodovka...??Hlavně řazení 1. a 2. stupně... Dával jsem FRS převodovku a vše potřebné rok 07 najeto cca 4 000Km!!!Občas jde 1. a 2. stupen s odporem zařadit,nikdy né přez zuby ale malý odpor tam je,jakoby málo vypínala spojka...jindy tam zase rychlost vklouzne uplně sama...ted když je venku už chladněji je řazení při studeném motoru(převodovce u 1. a 2. stupně znatelně tužšší... Je to normální jev nebo ne...? Jinak olej v převodovce je nový a spojka několikrát odvzdušněna...v servisu mi říkaly že to odvzdušnují nějak tlakově...nevím jestli je to lepší nebo stačí normálně klasické odvzdušnění..řazení bylo taky seřízeno.. Díky za info,postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Cus. Neskusal si postelovat lanove tiahla od rychlostnej paky ? Mám dotázek....jak vám u vašich FRS chodí spojka,převodovka...??Hlavně řazení 1. a 2. stupně...Dával jsem FRS převodovku a vše potřebné rok 07 najeto cca 4 000Km!!!Občas jde 1. a 2. stupen s odporem zařadit,nikdy né přez zuby ale malý odpor tam je,jakoby málo vypínala spojka...jindy tam zase rychlost vklouzne uplně sama...ted když je venku už chladněji je řazení při studeném motoru(převodovce u 1. a 2. stupně znatelně tužšší... Je to normální jev nebo ne...? Jinak olej v převodovce je nový a spojka několikrát odvzdušněna...v servisu mi říkaly že to odvzdušnují nějak tlakově...nevím jestli je to lepší nebo stačí normálně klasické odvzdušnění..řazení bylo taky seřízeno.. Díky za info,postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Presne tak, posteluj lanovody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Jak píšu...řazení bylo seřízeno jak má podle DP...pak sem laboroval sám a zkoušel je ruzně posouvat...ale bez zjevného zlepšení...takže sem to dal zase zpět... Takže vám tam jde 1. a 2. vždy hladce,bez odporu...i třeba,když dojíždíš a dáš tam 1. tak žádný odpor...?????? Editováno: 12. Listopad 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ano. U mna zatial bez problemove radenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ano. U mna zatial bez problemove radenie. Kde muže být problém....??? spojkový válec je s klasickou 74KW stejnej že...jinak vše bylo jako nový...tak mi to nějak nejde do hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 když je auto studené, tak 2 jde žadit s odporem. sice ne přes zuby,ale s odporem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jj, mě taky, teď jak se ochladilo, tak tam jde dvojka ztuha a občas v tom trochu lupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd Editováno: 13. Listopad 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Zase otravuju.... Je setrvák z FRS shodnej,záměnej,použitelnej do motoru FRS s nějakým jiným koncernovým autem...?Golf,Passat,A3,Leon...atd. Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 A spiatocka ti "vyskakuje v pohode?? To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 A spiatocka ti "vyskakuje v pohode??To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd Zpátečka uplně O.K. i za studena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd jojo dělá to od začátku.seřízení a odvzdušnění ti nepomůže. Jak se to zahřeje tak to zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Zase otravuju.... Je setrvák z FRS shodnej,záměnej,použitelnej do motoru FRS s nějakým jiným koncernovým autem...?Golf,Passat,A3,Leon...atd. Díky... A co tohle...??Nikdo neví...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Kluci, fabie RS je pekna plecka.... Takhle trapny auto bych si v zivote nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Kluci, fabie RS je pekna plecka.... Takhle trapny auto bych si v zivote nekoupil Jako vtipný..ale moc jsi mi nepomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Promin, jen jsem chtel rozseknout tu nudnou atmosferu tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak mě tam jde za studena občas s odporem 1 ( nikdy ne přes zuby), ale dvojka a ostatní vždy v pohodě. Ta 1. to dělala ujž od začátku a vůbec jsem neměl ani nemám potřebu to řešit. Za nízkých teplot při bodu mrazu to není nic neobvyklého. Možná u té dvojky to není tak běžné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak mě tam jde za studena občas s odporem 1 ( nikdy ne přes zuby), ale dvojka a ostatní vždy v pohodě. Ta 1. to dělala ujž od začátku a vůbec jsem neměl ani nemám potřebu to řešit. Za nízkých teplot při bodu mrazu to není nic neobvyklého. Možná u té dvojky to není tak běžné... Tak já mám malinko jenej problém.... Spíš potřebuju vědět jak je to s tím setrvákem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 setrvák pro ASZ 240mm: 038 105 266 AG setrvák pro ATD 228mm: 038 105 269 B edit: je to z MR04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.