Říjen 19, 200717 r JO a 100 tisic najeto je jak nic... Ja mam skoro 140 a to auto je jak novy... Nic mu neni, nikde nic nevrze, vsechno slape tak jak ma. Vynulovat pocitadlo km a nalstetit, tak FRSku prodam v salonu jako uplne novou...
Říjen 20, 200717 r Hele , mam tam uz pres 210tis.ted jsem teprve delal cely spodek, silentbloky, cepy, ramena,kosti predni kotouce byly jeste origo.Jednou me padlo turbo.Spotreba okolo 7-7,5l.podlaha Ostrava -Praha 8,5l.JInak na spotrebu necumim, kdyz se me nekdo zepta za kolik jezdim, tak musim kuknout na pp=)) PO chipu mam nalitano nejakych 80tis a vse je v poho. Sel bych do toho opet, ale uz me zacina byt mala, zrejme ji necham mlade a pujdu do te chciple mrdky ORSII=))))))))))))))))) Akorat to zere gumy a to uz jezdim jak deda skloboukem.Me to letos vychazi na 2 sady letnich a sada zimnich=(((( Jen znackove=)))Ale letos tam naflakanam asi 100tis /km=))
Říjen 21, 200717 r uz som dorozmyslal v piatok rano som ju uz nenasiel a nebola ani poistena asi by ma tiez kleplo...otazka: ako si mal voz zabezpeceny?dik
Listopad 12, 200717 r Mám dotázek....jak vám u vašich FRS chodí spojka,převodovka...??Hlavně řazení 1. a 2. stupně... Dával jsem FRS převodovku a vše potřebné rok 07 najeto cca 4 000Km!!!Občas jde 1. a 2. stupen s odporem zařadit,nikdy né přez zuby ale malý odpor tam je,jakoby málo vypínala spojka...jindy tam zase rychlost vklouzne uplně sama...ted když je venku už chladněji je řazení při studeném motoru(převodovce u 1. a 2. stupně znatelně tužšší... Je to normální jev nebo ne...? Jinak olej v převodovce je nový a spojka několikrát odvzdušněna...v servisu mi říkaly že to odvzdušnují nějak tlakově...nevím jestli je to lepší nebo stačí normálně klasické odvzdušnění..řazení bylo taky seřízeno.. Díky za info,postřehy.
Listopad 12, 200717 r Cus. Neskusal si postelovat lanove tiahla od rychlostnej paky ? Mám dotázek....jak vám u vašich FRS chodí spojka,převodovka...??Hlavně řazení 1. a 2. stupně...Dával jsem FRS převodovku a vše potřebné rok 07 najeto cca 4 000Km!!!Občas jde 1. a 2. stupen s odporem zařadit,nikdy né přez zuby ale malý odpor tam je,jakoby málo vypínala spojka...jindy tam zase rychlost vklouzne uplně sama...ted když je venku už chladněji je řazení při studeném motoru(převodovce u 1. a 2. stupně znatelně tužšší... Je to normální jev nebo ne...? Jinak olej v převodovce je nový a spojka několikrát odvzdušněna...v servisu mi říkaly že to odvzdušnují nějak tlakově...nevím jestli je to lepší nebo stačí normálně klasické odvzdušnění..řazení bylo taky seřízeno.. Díky za info,postřehy.
Listopad 12, 200717 r Jak píšu...řazení bylo seřízeno jak má podle DP...pak sem laboroval sám a zkoušel je ruzně posouvat...ale bez zjevného zlepšení...takže sem to dal zase zpět... Takže vám tam jde 1. a 2. vždy hladce,bez odporu...i třeba,když dojíždíš a dáš tam 1. tak žádný odpor...?????? Upraveno Listopad 12, 200717 r od najmis
Listopad 12, 200717 r Ano. U mna zatial bez problemove radenie. Kde muže být problém....??? spojkový válec je s klasickou 74KW stejnej že...jinak vše bylo jako nový...tak mi to nějak nejde do hlavy...
Listopad 13, 200717 r Autor když je auto studené, tak 2 jde žadit s odporem. sice ne přes zuby,ale s odporem.
Listopad 13, 200717 r Jj, mě taky, teď jak se ochladilo, tak tam jde dvojka ztuha a občas v tom trochu lupne.
Listopad 13, 200717 r To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd Upraveno Listopad 13, 200717 r od najmis
Listopad 14, 200717 r Zase otravuju.... Je setrvák z FRS shodnej,záměnej,použitelnej do motoru FRS s nějakým jiným koncernovým autem...?Golf,Passat,A3,Leon...atd. Díky...
Listopad 14, 200717 r A spiatocka ti "vyskakuje v pohode?? To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd
Listopad 14, 200717 r A spiatocka ti "vyskakuje v pohode??To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd Zpátečka uplně O.K. i za studena.
Listopad 15, 200717 r Autor To:anry,Tublajchán : Dělá vám to od začátku,zkoušeli sjste to řešit...?seřízení táhel,odvzdušnění spojky...atd jojo dělá to od začátku.seřízení a odvzdušnění ti nepomůže. Jak se to zahřeje tak to zmizí.
Listopad 15, 200717 r Zase otravuju.... Je setrvák z FRS shodnej,záměnej,použitelnej do motoru FRS s nějakým jiným koncernovým autem...?Golf,Passat,A3,Leon...atd. Díky... A co tohle...??Nikdo neví...?
Listopad 15, 200717 r Kluci, fabie RS je pekna plecka.... Takhle trapny auto bych si v zivote nekoupil
Listopad 15, 200717 r Kluci, fabie RS je pekna plecka.... Takhle trapny auto bych si v zivote nekoupil Jako vtipný..ale moc jsi mi nepomohl...
Listopad 15, 200717 r Tak mě tam jde za studena občas s odporem 1 ( nikdy ne přes zuby), ale dvojka a ostatní vždy v pohodě. Ta 1. to dělala ujž od začátku a vůbec jsem neměl ani nemám potřebu to řešit. Za nízkých teplot při bodu mrazu to není nic neobvyklého. Možná u té dvojky to není tak běžné...
Listopad 16, 200717 r Tak mě tam jde za studena občas s odporem 1 ( nikdy ne přes zuby), ale dvojka a ostatní vždy v pohodě. Ta 1. to dělala ujž od začátku a vůbec jsem neměl ani nemám potřebu to řešit. Za nízkých teplot při bodu mrazu to není nic neobvyklého. Možná u té dvojky to není tak běžné... Tak já mám malinko jenej problém.... Spíš potřebuju vědět jak je to s tím setrvákem....
Listopad 16, 200717 r setrvák pro ASZ 240mm: 038 105 266 AG setrvák pro ATD 228mm: 038 105 269 B edit: je to z MR04
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.