Grygy Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 To sériové Symphony co se dávalo do RS, neumí MP3, viď?Dá se do fabie I. generace nějaké škodovácké autorádio s Mp3?? Vím, že tu jeden týpek nacpal do své FRS novou navigaci columbus, která se nedávno začala prodávat a je vyráběna pro O II, ale radši bych něco co je přímo pro Fabii s MP3.., ikdyž asi i na tuhle navigaci se mrknu jak to ten borec udělal TAdy to ma jeden hurvinek=))))Ikdyz ted tam ma z OII.ALe lepe sedi a je mene pracna ta na fotkach=)) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0074&st=400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Kua to chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jojo, je to bomba.Hlavne to ma vsechno=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jojo, je to bomba.Hlavne to ma vsechno=)) Budu si muset koupit OII abych to všechno užil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Grygy: docela vážně přemýšlím o tom, že bych si tu navi taky dal do auta. Co všechno budu ještě potřebovat GPS antena je jasná převodník CANU? a co dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Hoši, taky bych jí rád užil, ale Praha a občasné parkování venku se s touto navigací prakticky vylučují.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 parkuji pouze venku - jestli ji dám, tak jsem smířen vyndávat jí z auta - Grygy ji taky nosí v batohu s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 parkuji pouze venku - jestli ji dám, tak jsem smířen vyndávat jí z auta - Grygy ji taky nosí v batohu s sebou Takový masochista nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Grygy:docela vážně přemýšlím o tom, že bych si tu navi taky dal do auta. Co všechno budu ještě potřebovat GPS antena je jasná převodník CANU? a co dál? Zatim jen to co pises plus adaper na radio antenu a adapter na ISO.Akorat me jeste porad nemluvi, ale uz jsem si zvykl, ikdyz jednou kecat bude=)) Uz to par mesicu mam, zatim to batuzkovani porad dodrzuji, ale pomalu me to prestava bavit=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Grygy:docela vážně přemýšlím o tom, že bych si tu navi taky dal do auta. Co všechno budu ještě potřebovat GPS antena je jasná převodník CANU? a co dál? Zatim jen to co pises plus adaper na radio antenu a adapter na ISO.Akorat me jeste porad nemluvi, ale uz jsem si zvykl, ikdyz jednou kecat bude=)) Uz to par mesicu mam, zatim to batuzkovani porad dodrzuji, ale pomalu me to prestava bavit=)) Tak to bych se na to opravdu mohl v****t. Od toho pevná navi opravdu není. Už jen z toho důvodu opravdu seriózně uvažuju při dalším autí změnu značky mimo VW koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Grygy:docela vážně přemýšlím o tom, že bych si tu navi taky dal do auta. Co všechno budu ještě potřebovat GPS antena je jasná převodník CANU? a co dál? Zatim jen to co pises plus adaper na radio antenu a adapter na ISO.Akorat me jeste porad nemluvi, ale uz jsem si zvykl, ikdyz jednou kecat bude=)) Uz to par mesicu mam, zatim to batuzkovani porad dodrzuji, ale pomalu me to prestava bavit=)) Tak to bych se na to opravdu mohl v****t. Od toho pevná navi opravdu není. Už jen z toho důvodu opravdu seriózně uvažuju při dalším autí změnu značky mimo VW koncern Tak to ja jsem pevne presvedcen ze u Skody zustavam.120tis/km za rok BEZ PORUCHY!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 bez poruchy to beru ale za rok 120tis? není to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 bez poruchy to beru ale za rok 120tis? není to moc? I tací jsou mezi námi Auto je jejich druhý domov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) Sice namám FRS..jen sem dával převodovku a vše potřebné kolem...příští uterý by měla být rozborka,páč je něco se spojkou...takže se uvidí zda montážní chyba nebo něco odešlo..V čem je problém...?Hučení,kmity,rázy do spojkového pedálu(citelné i na volnoběh),škubavý záběr spojky.. Více info pak bude v sekci vaše Fábie/moje slečna v černém Když už jsem tenhle problém načal tady,tak píšu zase sem... v pondělí proběhla rozborka spojky:Zjistilo se že třecí plochy setrváku lamely a přítlačáku jsou oleštěné jen na venkovním pruměru a to cca 1,5cm ke středu,zbytek plochy bez zjevného kontaktu.Na okraji obložení lamely byl rozdíl 0.2mm oproti středu odložení,jinak bez závady střed O.K. přítlačák taky bez viditelného poškození,u setrváku se mi nezdála axíální vule...po spoustě telefonu zjištěno že tato vule je normální..byl i na poměření s novým kusem a ten muj je jako nový.. Další problém nastal když jsem zjistil že nový přítlačák je konstrukčně slabší....nasledovalo telefonování Sebovi...zjištěno podle čísla dílu že to zkurvil dodavatel a poslal mi přítlačák na OI 4x4.Situace byla taková že jsem potřeboval mít auto pojízdný(90km) od baráku,dílna musela být další den volná...atd.. Tudíš jsem namontoval jen novou lamelu,která byla shodná a přítlačák dal zpět puvodní... A výsledek...???Stále to samé,spojka není o.k. spoustu práce zbytečný,dost peněz za opravu,cestu,telefony..atd.. Čekám no správnej přítlačák abych si to vše mohl dát znovu a pak třeba zjistil že to je etrvákem i když se jeví jako o.k. na novej 18 tácu fakt nemám... Takže situace fakt na Editováno: 28. Listopad 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No nazdar setrvák 18tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No nazdar setrvák 18tis. JJ je to mazec....jinak co jsem mluvil s několika lidma a mám další info od lidí co se motají kolem Škodovek,tak nikdo přesně tento problém neviděl a nedokáže říct čím to na 100% je. Možnosti jako ohnutá hřídel převodovky,nevyvážená klika,špatně uložený motor mi přijdou v mém případě jako blbost...spojka po montáži 6G makala bez problému a s atuem se nic kromě utrženýho držáku motoru nestalo.... pokud se s tím budu srát znovu a zbytečně pak jsou 2 možnosti:1)koupit jetý set spojky včetně setrváku 2)investovat 18 tácu do nového setrváku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) A jak dlouho asi trva to vymontovat a je to dostatecne easy? Neposkozuje (neodira) se pri tom nic? Prece jen to na tento zpusob asi neni stavene, ale sam bych to pri obcasnem stani venku taky jinak delat nemohl. Grygy:docela vážně přemýšlím o tom, že bych si tu navi taky dal do auta. Co všechno budu ještě potřebovat GPS antena je jasná převodník CANU? a co dál? Zatim jen to co pises plus adaper na radio antenu a adapter na ISO.Akorat me jeste porad nemluvi, ale uz jsem si zvykl, ikdyz jednou kecat bude=)) Uz to par mesicu mam, zatim to batuzkovani porad dodrzuji, ale pomalu me to prestava bavit=)) Editováno: 28. Listopad 2007, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? KUa, fakt.Doslo me to v pondeli, kdyz jsem se byl u kamose objednat na rozvody na prosinec.Predesle jsem delal loni v listopadu=)))))))Je to masakr, ale porad auto drzi pohromade a na origo spojce!!=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? KUa, fakt.Doslo me to v pondeli, kdyz jsem se byl u kamose objednat na rozvody na prosinec.Predesle jsem delal loni v listopadu=)))))))Je to masakr, ale porad auto drzi pohromade a na origo spojce!!=)) Tak to teda gratulace a pak že škodovky jsou nekvalitní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? KUa, fakt.Doslo me to v pondeli, kdyz jsem se byl u kamose objednat na rozvody na prosinec.Predesle jsem delal loni v listopadu=)))))))Je to masakr, ale porad auto drzi pohromade a na origo spojce!!=)) Tak to teda gratulace a pak že škodovky jsou nekvalitní Všechno si to totiž za ostatní vybírám já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? KUa, fakt.Doslo me to v pondeli, kdyz jsem se byl u kamose objednat na rozvody na prosinec.Predesle jsem delal loni v listopadu=)))))))Je to masakr, ale porad auto drzi pohromade a na origo spojce!!=)) Tak to teda gratulace a pak že škodovky jsou nekvalitní Všechno si to totiž za ostatní vybírám já.... No tak to asi hej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? KUa, fakt.Doslo me to v pondeli, kdyz jsem se byl u kamose objednat na rozvody na prosinec.Predesle jsem delal loni v listopadu=)))))))Je to masakr, ale porad auto drzi pohromade a na origo spojce!!=)) Tak to teda gratulace a pak že škodovky jsou nekvalitní Všechno si to totiž za ostatní vybírám já.... NIc si z toho nedelej , nejsi sam.Jeden menil 3 turba v mesici=)))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? KUa, fakt.Doslo me to v pondeli, kdyz jsem se byl u kamose objednat na rozvody na prosinec.Predesle jsem delal loni v listopadu=)))))))Je to masakr, ale porad auto drzi pohromade a na origo spojce!!=)) Tak to teda gratulace a pak že škodovky jsou nekvalitní Všechno si to totiž za ostatní vybírám já.... No tak to asi hej. :fev) e: Milo, chystej borovicku, jak nasnezi poradne, tak se ukazu=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 120tis za rok bez poruchy? KUa, fakt.Doslo me to v pondeli, kdyz jsem se byl u kamose objednat na rozvody na prosinec.Predesle jsem delal loni v listopadu=)))))))Je to masakr, ale porad auto drzi pohromade a na origo spojce!!=)) Tak to teda gratulace a pak že škodovky jsou nekvalitní Všechno si to totiž za ostatní vybírám já.... NIc si z toho nedelej , nejsi sam.Jeden menil 3 turba v mesici=)))))))))))))) Já mám puvodní.... ale 130ka čeká na jaro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.