jogofogo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) Milo, chystej borovicku, jak nasnezi poradne, tak se ukazu=)) Kecy kecy a skutek utek. Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. Editováno: 28. Listopad 2007, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Milo, chystej borovicku, jak nasnezi poradne, tak se ukazu=)) Kecy kecy a skutek utek. Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. Tak ted už to budu mít nacvičený..ale práce to dá. Poslední cca 3 měsíce stojej za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No jak to mas nacvicene tak rozbrorka a zborka cca 3 hodinky i s pizzou a piveckem. Milo, chystej borovicku, jak nasnezi poradne, tak se ukazu=)) Kecy kecy a skutek utek. Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. Tak ted už to budu mít nacvičený..ale práce to dá. Poslední cca 3 měsíce stojej za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. Tak ted už to budu mít nacvičený..ale práce to dá. Poslední cca 3 měsíce stojej za to... tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry607551 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. Tak ted už to budu mít nacvičený..ale práce to dá. Poslední cca 3 měsíce stojej za to... tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry607551 JJ díky... Já bych zustal u tý 2hmoty...spousta jich jezdí a v poho.. já musím přijít na to co se vlastně stalo s tou mojí spojkou... Pujde tam celej jetej set z FRS za novou dávat 18 000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Asi mě šlehne.... Koupil jsem celej set spojky dnes ho tam namontil a pořád je to to samé....Tudíš spojka,kterou sem tam měl je O.K. a bude na prodej.Za jízdy je pořád slyšitelné hučení a kmity jakoby vule na ložisku nebo na poloose....vule na ložiskách kol je 0 a na poloosách nepatrná v kloubech nic extra.Otázka je zda muže být jedna z těchto věcí špatná a dělat bordel aníž by byla patrná vule... Mám možnost přehodit celý těhlice,abych vyloučil ložiska,pokud to nepomuže jsem zase v pr*eli páč mužu koupit poloosy a pak to nima nebude a zase je budu prodávat jako spojku...poslední varianta je už jen převodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak to mas chlape fakt tazke. Tebe ten 6 kvalt nie je sudeny. Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak to mas chlape fakt tazke. Tebe ten 6 kvalt nie je sudeny. Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo. To rozhodně nee!!!Pár tkm sem po montáži 6 kvaltu najezdil a vše bylo O.K. pak to začlo zlobit...i ted je tam na 1 000 000% správně. Takže přehodím ty těhlice pokud to nepomuže sem předběžně domluvenej s grygym na výměně(zapujčení) poloos...pokud ani to nepomuže tak mě čeká bud oprava(což se asi nevyplatí) nebo výměna převodovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak to mas chlape fakt tazke. Tebe ten 6 kvalt nie je sudeny. Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo. To rozhodně nee!!!Pár tkm sem po montáži 6 kvaltu najezdil a vše bylo O.K. pak to začlo zlobit...i ted je tam na 1 000 000% správně. Takže přehodím ty těhlice pokud to nepomuže sem předběžně domluvenej s grygym na výměně(zapujčení) poloos...pokud ani to nepomuže tak mě čeká bud oprava(což se asi nevyplatí) nebo výměna převodovky.. Teda já tě člověče obdivuju, já už bych se na to vyprdnul a dal tam zpátky původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak to mas chlape fakt tazke. Tebe ten 6 kvalt nie je sudeny. Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo. To rozhodně nee!!!Pár tkm sem po montáži 6 kvaltu najezdil a vše bylo O.K. pak to začlo zlobit...i ted je tam na 1 000 000% správně. Takže přehodím ty těhlice pokud to nepomuže sem předběžně domluvenej s grygym na výměně(zapujčení) poloos...pokud ani to nepomuže tak mě čeká bud oprava(což se asi nevyplatí) nebo výměna převodovky.. Teda já tě člověče obdivuju, já už bych se na to vyprdnul a dal tam zpátky původní. heh...puvodní už není a spojka taky nee Sem z toho už dost na prášky...ted sem dal 6 000Kč za set a spojkou to není...tak snad tu svou prodám at se mi to vrátí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 a měnils i setrvák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 a měnils i setrvák? jj měnil sem to komplet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Mrkne někdo prosím do Etky na čísla dílu poloos na FRS.Díky. Jinak sem trávil pár hodin v garáži..pátal a čmuchal v čem je problém....narazil jsem na divnou věc...když dám pravej rejd na max tak je krátká poloosa jakoby krátká a tahá za převodovku..celej motor se hne do boku a trochu dolu..prostě ho tahá poloosa... :kuk:schválně sem povolil silentblok motoru(4 šrouby) v urovni pod nádobkou chladicí kapaliny a motor odpáčil co nejvíc do prava..šlo to tak o 3-4mm ale stejně to nepomohlo... V týdnu snad konečně nechám udělat ty rozvody,tak sem volal maníkoj že bude mít práci aby se na to podívali..je to autorizovanej servis,tak snad si poradí...já to nějak nepobírám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Mrkne někdo prosím do Etky na čísla dílu poloos na FRS.Díky.Jinak sem trávil pár hodin v garáži..pátal a čmuchal v čem je problém....narazil jsem na divnou věc...když dám pravej rejd na max tak je krátká poloosa jakoby krátká a tahá za převodovku..celej motor se hne do boku a trochu dolu..prostě ho tahá poloosa... :kuk:schválně sem povolil silentblok motoru(4 šrouby) v urovni pod nádobkou chladicí kapaliny a motor odpáčil co nejvíc do prava..šlo to tak o 3-4mm ale stejně to nepomohlo... V týdnu snad konečně nechám udělat ty rozvody,tak sem volal maníkoj že bude mít práci aby se na to podívali..je to autorizovanej servis,tak snad si poradí...já to nějak nepobírám... Ty máš stále něco..jezdíš vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Mrkne někdo prosím do Etky na čísla dílu poloos na FRS.Díky.Jinak sem trávil pár hodin v garáži..pátal a čmuchal v čem je problém....narazil jsem na divnou věc...když dám pravej rejd na max tak je krátká poloosa jakoby krátká a tahá za převodovku..celej motor se hne do boku a trochu dolu..prostě ho tahá poloosa... :kuk:schválně sem povolil silentblok motoru(4 šrouby) v urovni pod nádobkou chladicí kapaliny a motor odpáčil co nejvíc do prava..šlo to tak o 3-4mm ale stejně to nepomohlo... V týdnu snad konečně nechám udělat ty rozvody,tak sem volal maníkoj že bude mít práci aby se na to podívali..je to autorizovanej servis,tak snad si poradí...já to nějak nepobírám... Ty máš stále něco..jezdíš vůbec? JJ jezdím..30tkm za 9 měsícu.. přeci nebudu chodit pěšky nebo jezdit sockou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Čísla dílu poloos na FRS...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 jestli to k něčemu bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Díkes moc....chtěl sem se ujistit že jsou poloosy takové jaké mají být....nejde mi to do hlavy proč je ta krátká krátká a tahá za motor...no ve čtvrtek jde holka do servisu tak sem zvědavej na co přijdou....řízení jako takový je snad stejný nee..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak s tou poloosou je to tak na pikaču vyřešený,že když je kolo v plným rejdu a rameno vyvěšený v cca pulce..pak je poloosa krátká a tahá za motor(převodovku) když je auto na kolech,tak je to O.K. Ale stejně se mi tam dole něco nezdá..občas takový nepatrný hučení a kmity.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nějací vědí že sem IDIOT do FRS Jenže to už končí Tak uploduju veškeré věci co sem měl o FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Další Všechno v albumu tady http://imgup.eu/kodemi/album/280-fabia-rs Nějaky PDFka http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/47439/...pdf_1.61MB.html http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/45454/...df_413.5KB.html http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/40176/...f_426.06KB.html Všechno ke stažení v RARu http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/05294/...ar_14.24MB.html Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 KODEMI: SUPR CHLAPE -tak budu mít přes Vánoce aspoň co dělat než zas půjdu 27. do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 sem rád že to někomu poslouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 si prodal FRS a nebo odjíždíš do ugandy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 si prodal FRS a nebo odjíždíš do ugandy? On nejakou mel???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.