Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Milo, chystej borovicku, jak nasnezi poradne, tak se ukazu=))

Kecy kecy a skutek utek. ;)lol

Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. :huh:

Upraveno od jogofogo

Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. :huh:

Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. :feve:

Tak ted už to budu mít nacvičený..ale práce to dá. ;)

Poslední cca 3 měsíce stojej za to... lol

:palec2:

No jak to mas nacvicene tak rozbrorka a zborka cca 3 hodinky i s pizzou a piveckem. ;)

Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. :feve:

tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry607551

tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry607551

JJ díky... :palec2:

Já bych zustal u tý 2hmoty...spousta jich jezdí a v poho.. :help: já musím přijít na to co se vlastně stalo s tou mojí spojkou... :feve:

Pujde tam celej jetej set z FRS za novou dávat 18 000Kč fuck

Asi mě šlehne.... :help: Koupil jsem celej set spojky dnes ho tam namontil a pořád je to to samé....Tudíš spojka,kterou sem tam měl je O.K. a bude na prodej.Za jízdy je pořád slyšitelné hučení a kmity jakoby vule na ložisku nebo na poloose....vule na ložiskách kol je 0 a na poloosách nepatrná v kloubech nic extra.Otázka je zda muže být jedna z těchto věcí špatná a dělat bordel aníž by byla patrná vule...

Mám možnost přehodit celý těhlice,abych vyloučil ložiska,pokud to nepomuže jsem zase v pr*eli páč mužu koupit poloosy a pak to nima nebude a zase je budu prodávat jako spojku...poslední varianta je už jen převodovka... kol100

Tak to mas chlape fakt tazke. Tebe ten 6 kvalt nie je sudeny.

Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo.

Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo.

To rozhodně nee!!!Pár tkm sem po montáži 6 kvaltu najezdil a vše bylo O.K. pak to začlo zlobit...i ted je tam na 1 000 000% správně. :palec2: Takže přehodím ty těhlice pokud to nepomuže sem předběžně domluvenej s grygym na výměně(zapujčení) poloos...pokud ani to nepomuže tak mě čeká bud oprava(což se asi nevyplatí) nebo výměna převodovky.. :feve:

To rozhodně nee!!!Pár tkm sem po montáži 6 kvaltu najezdil a vše bylo O.K. pak to začlo zlobit...i ted je tam na 1 000 000% správně. :palec2: Takže přehodím ty těhlice pokud to nepomuže sem předběžně domluvenej s grygym na výměně(zapujčení) poloos...pokud ani to nepomuže tak mě čeká bud oprava(což se asi nevyplatí) nebo výměna převodovky.. :feve:

Teda já tě člověče obdivuju, já už bych se na to vyprdnul a dal tam zpátky původní. :feve:

Teda já tě člověče obdivuju, já už bych se na to vyprdnul a dal tam zpátky původní. :feve:

heh...puvodní už není a spojka taky nee lol

Sem z toho už dost na prášky...ted sem dal 6 000Kč za set a spojkou to není...tak snad tu svou prodám at se mi to vrátí.. :feve:

• Autor

a měnils i setrvák?

a měnils i setrvák?

jj měnil sem to komplet....

Mrkne někdo prosím do Etky na čísla dílu poloos na FRS.Díky.

Jinak sem trávil pár hodin v garáži..pátal a čmuchal v čem je problém....narazil jsem na divnou věc...když dám pravej rejd na max tak je krátká poloosa jakoby krátká a tahá za převodovku..celej motor se hne do boku a trochu dolu..prostě ho tahá poloosa... :kuk:schválně sem povolil silentblok motoru(4 šrouby) v urovni pod nádobkou chladicí kapaliny a motor odpáčil co nejvíc do prava..šlo to tak o 3-4mm ale stejně to nepomohlo...

V týdnu snad konečně nechám udělat ty rozvody,tak sem volal maníkoj že bude mít práci aby se na to podívali..je to autorizovanej servis,tak snad si poradí...já to nějak nepobírám... :feve:

Jinak sem trávil pár hodin v garáži..pátal a čmuchal v čem je problém....narazil jsem na divnou věc...když dám pravej rejd na max tak je krátká poloosa jakoby krátká a tahá za převodovku..celej motor se hne do boku a trochu dolu..prostě ho tahá poloosa... :kuk:schválně sem povolil silentblok motoru(4 šrouby) v urovni pod nádobkou chladicí kapaliny a motor odpáčil co nejvíc do prava..šlo to tak o 3-4mm ale stejně to nepomohlo...

V týdnu snad konečně nechám udělat ty rozvody,tak sem volal maníkoj že bude mít práci aby se na to podívali..je to autorizovanej servis,tak snad si poradí...já to nějak nepobírám... :feve:

Ty máš stále něco..jezdíš vůbec? :)

Ty máš stále něco..jezdíš vůbec? :)

JJ jezdím..30tkm za 9 měsícu.. lol přeci nebudu chodit pěšky nebo jezdit sockou... ;)

Čísla dílu poloos na FRS...... :help::help:

jestli to k něčemu bude?

Díkes moc....chtěl sem se ujistit že jsou poloosy takové jaké mají být....nejde mi to do hlavy proč je ta krátká krátká a tahá za motor...no ve čtvrtek jde holka do servisu tak sem zvědavej na co přijdou....řízení jako takový je snad stejný nee..???

Tak s tou poloosou je to tak na pikaču vyřešený,že když je kolo v plným rejdu a rameno vyvěšený v cca pulce..pak je poloosa krátká a tahá za motor(převodovku) když je auto na kolech,tak je to O.K. :)

Ale stejně se mi tam dole něco nezdá..občas takový nepatrný hučení a kmity....

• 3 týdny později...

Nějací vědí že sem IDIOT do FRS lol Jenže to už končí :( Tak uploduju veškeré věci co sem měl o FRS :feve:

autocar1.tmb.png autocar2.tmb.png autocar3.tmb.png autocar4.tmb.png autocar5.tmb.png diesel_car_184_fabia_vrs_page_1.tmb.png diesel_car_184_fabia_vrs_page_2.tmb.png diesel_car_184_fabia_vrs_page_3.tmb.png diesel_car_184_fabia_vrs_page_4.tmb.png diesel_car_184_fabia_vrs_page_5.tmb.png diesel_car_184_fabia_vrs_page_6.tmb.png diesel_car_188_fabia_vrs_page_1-jpg.tmb.png diesel_car_188_fabia_vrs_page_2.tmb.png parkers_fabia_vrs_review__page_1.tmb.png parkers_fabia_vrs_review__page_2.tmb.png

KODEMI: SUPR CHLAPE :palec2::palec2:

-tak budu mít přes Vánoce aspoň co dělat než zas půjdu 27. do práce ;)

sem rád že to někomu poslouží :)

si prodal FRS a nebo odjíždíš do ugandy?

si prodal FRS a nebo odjíždíš do ugandy?

On nejakou mel????

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.