Přejít na obsah

FABIA RS

anry

Doporučené příspěvky

Milo, chystej borovicku, jak nasnezi poradne, tak se ukazu=))

Kecy kecy a skutek utek. ;)lol

Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. :huh:

Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. :feve:

Tak ted už to budu mít nacvičený..ale práce to dá. ;)

Poslední cca 3 měsíce stojej za to... lol

:palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak to mas nacvicene tak rozbrorka a zborka cca 3 hodinky i s pizzou a piveckem. ;)

Milo, chystej borovicku, jak nasnezi poradne, tak se ukazu=))

Kecy kecy a skutek utek. ;)lol

Ale k tematu: "Trikrat davat dole 6 kvalt tak to by ma asi j...lo Je to trochu prace. :huh:

Já si z toho už dělám prdel,protože fakt nechápu co se děje...bych si to jinak musel hodit. :feve:

Odkaz ke komentáři

tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry607551

Odkaz ke komentáři

tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry607551

JJ díky... :palec2:

Já bych zustal u tý 2hmoty...spousta jich jezdí a v poho.. :help: já musím přijít na to co se vlastně stalo s tou mojí spojkou... :feve:

Pujde tam celej jetej set z FRS za novou dávat 18 000Kč fuck

Odkaz ke komentáři

Asi mě šlehne.... :help: Koupil jsem celej set spojky dnes ho tam namontil a pořád je to to samé....Tudíš spojka,kterou sem tam měl je O.K. a bude na prodej.Za jízdy je pořád slyšitelné hučení a kmity jakoby vule na ložisku nebo na poloose....vule na ložiskách kol je 0 a na poloosách nepatrná v kloubech nic extra.Otázka je zda muže být jedna z těchto věcí špatná a dělat bordel aníž by byla patrná vule...

Mám možnost přehodit celý těhlice,abych vyloučil ložiska,pokud to nepomuže jsem zase v pr*eli páč mužu koupit poloosy a pak to nima nebude a zase je budu prodávat jako spojku...poslední varianta je už jen převodovka... kol100

Odkaz ke komentáři

Tak to mas chlape fakt tazke. Tebe ten 6 kvalt nie je sudeny.

Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo.

To rozhodně nee!!!Pár tkm sem po montáži 6 kvaltu najezdil a vše bylo O.K. pak to začlo zlobit...i ted je tam na 1 000 000% správně. :palec2: Takže přehodím ty těhlice pokud to nepomuže sem předběžně domluvenej s grygym na výměně(zapujčení) poloos...pokud ani to nepomuže tak mě čeká bud oprava(což se asi nevyplatí) nebo výměna převodovky.. :feve:

Odkaz ke komentáři

Inac ma napadla mozno blbost. Nedavas naopak lamelu?? (Neviem ci by sice sadla naopak) Len ma to tak napadlo.

To rozhodně nee!!!Pár tkm sem po montáži 6 kvaltu najezdil a vše bylo O.K. pak to začlo zlobit...i ted je tam na 1 000 000% správně. :palec2: Takže přehodím ty těhlice pokud to nepomuže sem předběžně domluvenej s grygym na výměně(zapujčení) poloos...pokud ani to nepomuže tak mě čeká bud oprava(což se asi nevyplatí) nebo výměna převodovky.. :feve:

Teda já tě člověče obdivuju, já už bych se na to vyprdnul a dal tam zpátky původní. :feve:

Odkaz ke komentáři

Teda já tě člověče obdivuju, já už bych se na to vyprdnul a dal tam zpátky původní. :feve:

heh...puvodní už není a spojka taky nee lol

Sem z toho už dost na prášky...ted sem dal 6 000Kč za set a spojkou to není...tak snad tu svou prodám at se mi to vrátí.. :feve:

Odkaz ke komentáři

Mrkne někdo prosím do Etky na čísla dílu poloos na FRS.Díky.

Jinak sem trávil pár hodin v garáži..pátal a čmuchal v čem je problém....narazil jsem na divnou věc...když dám pravej rejd na max tak je krátká poloosa jakoby krátká a tahá za převodovku..celej motor se hne do boku a trochu dolu..prostě ho tahá poloosa... :kuk:schválně sem povolil silentblok motoru(4 šrouby) v urovni pod nádobkou chladicí kapaliny a motor odpáčil co nejvíc do prava..šlo to tak o 3-4mm ale stejně to nepomohlo...

V týdnu snad konečně nechám udělat ty rozvody,tak sem volal maníkoj že bude mít práci aby se na to podívali..je to autorizovanej servis,tak snad si poradí...já to nějak nepobírám... :feve:

Odkaz ke komentáři

Jinak sem trávil pár hodin v garáži..pátal a čmuchal v čem je problém....narazil jsem na divnou věc...když dám pravej rejd na max tak je krátká poloosa jakoby krátká a tahá za převodovku..celej motor se hne do boku a trochu dolu..prostě ho tahá poloosa... :kuk:schválně sem povolil silentblok motoru(4 šrouby) v urovni pod nádobkou chladicí kapaliny a motor odpáčil co nejvíc do prava..šlo to tak o 3-4mm ale stejně to nepomohlo...

V týdnu snad konečně nechám udělat ty rozvody,tak sem volal maníkoj že bude mít práci aby se na to podívali..je to autorizovanej servis,tak snad si poradí...já to nějak nepobírám... :feve:

Ty máš stále něco..jezdíš vůbec? :)

Odkaz ke komentáři

Ty máš stále něco..jezdíš vůbec? :)

JJ jezdím..30tkm za 9 měsícu.. lol přeci nebudu chodit pěšky nebo jezdit sockou... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak s tou poloosou je to tak na pikaču vyřešený,že když je kolo v plným rejdu a rameno vyvěšený v cca pulce..pak je poloosa krátká a tahá za motor(převodovku) když je auto na kolech,tak je to O.K. :)

Ale stejně se mi tam dole něco nezdá..občas takový nepatrný hučení a kmity....

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...