Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
stejne je nejrychlejsi cerna. ty Béééčka . uz mate reseni na vrzani toho airbagu? jestli je tam ten molitan nutny nebo ne. fakt me to stve

Slyšíš ty zvuky přímo z vnitřku volantu? Já to slyšim jakoby z uchycení volantu, možná ještě trošku níž...

Vloženo

černá da best lol

tlumiče přesně jak píše MELLO - vrzaly, vržou a vrzat budou, asi složení gumy v různých teplotách nedělá dobrotu

na kostkách taky něco chrastí z PP dveří + vibruje kryt 5. dveří - pořeším až bude teplo, teď šahat na plasty fakt ne

Vloženo
naopak, tahle škodovácká "yelow sprint" je supr.. lollol

Ale jak říkám, být ve stejném stavu ke koupi v černé, asi bych nad tím hodně přemýšlel jakou vybrat..

Jen upřesním, že ta na těch fotkách je ta mírně ošklivější "yellow lemon" ;)

Vloženo
černá da best lol

tlumiče přesně jak píše MELLO - vrzaly, vržou a vrzat budou, asi složení gumy v různých teplotách nedělá dobrotu

na kostkách taky něco chrastí z PP dveří + vibruje kryt 5. dveří - pořeším až bude teplo, teď šahat na plasty fakt ne

to all: Hej chlapi nedáme Sraz vrzajících Fabii RS? To jsem zvědavej, kolik by nás přijelo lol

Vloženo

pentadius: počkej, jak je to s tou barvou??

Já myslel, že na FRS se dávala jen jedna žlutá, ne snad??

Dyť se na ní dávala jen černá, stříbrná, červená a žlutá, pak ta race blue modrá, ale jak to teda mylsíš s tou žlutou???

Ale musim říct, že co jsem se díval na tu tvou v tvym topicu, tak ta se mi zdála fakt jiná, ale příčítal jsem totomu, že jsi to fotil fungl nové..

tak teˇ%d jsem fakt moooc zvědavej, jakápak žlutá je ta co bych měl mít já..

Vloženo
Skoda, ze zluta neni tak zluta jako je treba OII RS, ta je super. To by pak bylo neco jinyho, takhle je nejhezci na FRS stribrna barva :smich:lol:p;)

Martine, žlutá sprint je na OII RS stejně jako na FRS od MR 2006 ;)

Do té doby byl na FRS jen " kol9 citrón" :smich:

Vloženo
černá da best lol

Jak píše MELLOun ;) taky mi tam vrže. totéž platí i u vrzání (když jedu po kostkách) někde mezi volantem a budíkama - asi z konzole volantu?! - z PP dveří mi taky něco cvrliká -nemám tušení odkud .

Nevím zda se může jednat o stejné závady nemám totiž FRS jen obyčejnou "F" lol

Vloženo
Jak píše MELLOun ;) taky mi tam vrže. totéž platí i u vrzání (když jedu po kostkách) někde mezi volantem a budíkama - asi z konzole volantu?! - z PP dveří mi taky něco cvrliká -nemám tušení odkud .

Nevím zda se může jednat o stejné závady nemám totiž FRS jen obyčejnou "F" lol

Tak přesně někde mezi volantem a budíkama mi to začalo vrzat v poslední době lol

Vloženo

Hele lidi, jak je to teda s tou žlutou? :help:

Je pravda, že se žlutá sprint dělala až od 2006? :help:

Nebo mi jako chcete říct, že když ta co koupím bude r.v. 2004 tak bude bezpodmínečně citrón ? :kuk::kuk::kuk:

Vloženo
Hele lidi, jak je to teda s tou žlutou? :help:

Je pravda, že se žlutá sprint dělala až od 2006? :help:

Nebo mi jako chcete říct, že když ta co koupím bude r.v. 2004 tak bude bezpodmínečně citrón ? :kuk::kuk::kuk:

Jak jsem psal, už to tak bude :(

Vloženo
-------no tak to se nedá nic dělat..

Myslíš teda, že ani šance není?

mě na těch fotkách přijde fakt jako sprint.. (asi si to jen přeju.. lol )

Nepřál bych si teď nic jinýho, jen abych neměl kvůli Tobě pravdu.

Ale nic si z toho nedělej, já si ji taky objednal a pak jsem zjistil, že jsem mohl mít modrou Race :rolleyes:

Vloženo (editace)

No hele, tak teď jsi mě vážně uklidnil..

To, co se stalo Tobě, tak to je nějaká lemon prkotina :p:p:p:p:p

To asi hodně zamrzelo, viď?? No kurňa.., to bych si asi rval vlasy..

lollol ale dík za podporu.. -_-

napiš mi do PM tvůj mail, něco ti pošlu na skouknutí.. dík

Editováno: , autor: jvees69
Vloženo

Kdyby si koupil tu nejkrasnejsi cernou barvu,kde je fakt videt ze to je RSo a ne zadna mrkev, tak neprohloupi a jeste bude mit radost :D

takhle ho bude trapit,ze tam bude jako kanarek :D

Vloženo (editace)

Jaká mrkev čeče lollollol

fuck:aggressive:lol

-jo, černá je fajn, měl jsem černý auto, ale je na tom vidět všechno, každej bobek, špína, prach a hlavně jakejkoli škrábanec byť sebemenší... a to je to nehorší..

Neříkám ale, že když se umeje a naleští.., to je pak krása.., ALE..........

Vloženo (editace)

Hele kluci, myslíte, že je po záruce ještě nutný navštěvovat autorizovaný servis?

Jak to děláty Vy? Nevim jaké zkušenosti s rádoby profesionály v těhle servisech máty Vy, ale já myslim, že lepší asi bude si najít nějakého dobrého soukromníka..

Na tom se pak hned ušetří spousta peněz.. když se vezme v potaz třeba jen kolik chtěj na hodinu.. aut. 600,-- / hod.

soukr. 200,-- - " -

no není tak??

co myslíte?

Vloženo (editace)

dobry sukromnik to je istota. :palec2: a moze byt aj z autorizovaneho servisu ;)

Hele kluci, myslíte, že je po záruce ještě nutný navštěvovat autorizovaný servis?

Jak to děláty Vy? Nevim jaké zkušenosti s rádoby profesionály v těhle servisech máty Vy, ale já myslim, že lepší asi bude si najít nějakého dobrého soukromníka..

Na tom se pak hned ušetří spousta peněz.. když se vezme v potaz třeba jen kolik chtěj na hodinu.. aut. 600,-- / hod.

soukr. 200,-- - " -

no není tak??

co myslíte?

Editováno: , autor: jogofogo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...