jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 MELLO: jj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Jediný co se mi líbí na tý žlutý, je že na ní mnohem víc vynikne ten přední nárazník! Na tý černý se to jaksi ztrácí. Ale nějak moc mi to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 stejne je nejrychlejsi cerna. ty Béééčka . uz mate reseni na vrzani toho airbagu? jestli je tam ten molitan nutny nebo ne. fakt me to stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 stejne je nejrychlejsi cerna. ty Béééčka . uz mate reseni na vrzani toho airbagu? jestli je tam ten molitan nutny nebo ne. fakt me to stve Slyšíš ty zvuky přímo z vnitřku volantu? Já to slyšim jakoby z uchycení volantu, možná ještě trošku níž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Skoda, ze zluta neni tak zluta jako je treba OII RS, ta je super. To by pak bylo neco jinyho, takhle je nejhezci na FRS stribrna barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Žlutou si kupujou jenom metrosexuálové a můj kolega Ach jo, asi jsem metrosexuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 pentadius: bu´d v klidu, to já taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 černá da best tlumiče přesně jak píše MELLO - vrzaly, vržou a vrzat budou, asi složení gumy v různých teplotách nedělá dobrotu na kostkách taky něco chrastí z PP dveří + vibruje kryt 5. dveří - pořeším až bude teplo, teď šahat na plasty fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 naopak, tahle škodovácká "yelow sprint" je supr.. Ale jak říkám, být ve stejném stavu ke koupi v černé, asi bych nad tím hodně přemýšlel jakou vybrat.. Jen upřesním, že ta na těch fotkách je ta mírně ošklivější "yellow lemon" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 černá da best tlumiče přesně jak píše MELLO - vrzaly, vržou a vrzat budou, asi složení gumy v různých teplotách nedělá dobrotu na kostkách taky něco chrastí z PP dveří + vibruje kryt 5. dveří - pořeším až bude teplo, teď šahat na plasty fakt ne to all: Hej chlapi nedáme Sraz vrzajících Fabii RS? To jsem zvědavej, kolik by nás přijelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 pentadius: počkej, jak je to s tou barvou?? Já myslel, že na FRS se dávala jen jedna žlutá, ne snad?? Dyť se na ní dávala jen černá, stříbrná, červená a žlutá, pak ta race blue modrá, ale jak to teda mylsíš s tou žlutou??? Ale musim říct, že co jsem se díval na tu tvou v tvym topicu, tak ta se mi zdála fakt jiná, ale příčítal jsem totomu, že jsi to fotil fungl nové.. tak teˇ%d jsem fakt moooc zvědavej, jakápak žlutá je ta co bych měl mít já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Skoda, ze zluta neni tak zluta jako je treba OII RS, ta je super. To by pak bylo neco jinyho, takhle je nejhezci na FRS stribrna barva Martine, žlutá sprint je na OII RS stejně jako na FRS od MR 2006 Do té doby byl na FRS jen " citrón" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 černá da best tlumiče přesně jak píše MELLO - vrzaly, vržou a vrzat budou, asi složení gumy v různých teplotách nedělá dobrotu na kostkách taky něco chrastí z PP dveří + vibruje kryt 5. dveří - pořeším až bude teplo, teď šahat na plasty fakt ne Jak píše MELLOun taky mi tam vrže. totéž platí i u vrzání (když jedu po kostkách) někde mezi volantem a budíkama - asi z konzole volantu?! - z PP dveří mi taky něco cvrliká -nemám tušení odkud . Nevím zda se může jednat o stejné závady nemám totiž FRS jen obyčejnou "F" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 to all: Hej chlapi nedáme Sraz vrzajících Fabii RS? To jsem zvědavej, kolik by nás přijelo Já bych se taky připojil :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Jak píše MELLOun taky mi tam vrže. totéž platí i u vrzání (když jedu po kostkách) někde mezi volantem a budíkama - asi z konzole volantu?! - z PP dveří mi taky něco cvrliká -nemám tušení odkud .Nevím zda se může jednat o stejné závady nemám totiž FRS jen obyčejnou "F" Tak přesně někde mezi volantem a budíkama mi to začalo vrzat v poslední době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Já bych se taky připojil :-))) Klidně taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Hele lidi, jak je to teda s tou žlutou? Je pravda, že se žlutá sprint dělala až od 2006? Nebo mi jako chcete říct, že když ta co koupím bude r.v. 2004 tak bude bezpodmínečně citrón ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Hele lidi, jak je to teda s tou žlutou? Je pravda, že se žlutá sprint dělala až od 2006? Nebo mi jako chcete říct, že když ta co koupím bude r.v. 2004 tak bude bezpodmínečně citrón ? Jak jsem psal, už to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 -------no tak to se nedá nic dělat.. Myslíš teda, že ani šance není? mě na těch fotkách přijde fakt jako sprint.. (asi si to jen přeju.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 -------no tak to se nedá nic dělat..Myslíš teda, že ani šance není? mě na těch fotkách přijde fakt jako sprint.. (asi si to jen přeju.. ) Nepřál bych si teď nic jinýho, jen abych neměl kvůli Tobě pravdu. Ale nic si z toho nedělej, já si ji taky objednal a pak jsem zjistil, že jsem mohl mít modrou Race Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) No hele, tak teď jsi mě vážně uklidnil.. To, co se stalo Tobě, tak to je nějaká lemon prkotina To asi hodně zamrzelo, viď?? No kurňa.., to bych si asi rval vlasy.. ale dík za podporu.. napiš mi do PM tvůj mail, něco ti pošlu na skouknutí.. dík Editováno: 18. leden 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Kdyby si koupil tu nejkrasnejsi cernou barvu,kde je fakt videt ze to je RSo a ne zadna mrkev, tak neprohloupi a jeste bude mit radost takhle ho bude trapit,ze tam bude jako kanarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) Jaká mrkev čeče -jo, černá je fajn, měl jsem černý auto, ale je na tom vidět všechno, každej bobek, špína, prach a hlavně jakejkoli škrábanec byť sebemenší... a to je to nehorší.. Neříkám ale, že když se umeje a naleští.., to je pak krása.., ALE.......... Editováno: 19. leden 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Hele kluci, myslíte, že je po záruce ještě nutný navštěvovat autorizovaný servis? Jak to děláty Vy? Nevim jaké zkušenosti s rádoby profesionály v těhle servisech máty Vy, ale já myslim, že lepší asi bude si najít nějakého dobrého soukromníka.. Na tom se pak hned ušetří spousta peněz.. když se vezme v potaz třeba jen kolik chtěj na hodinu.. aut. 600,-- / hod. soukr. 200,-- - " - no není tak?? co myslíte? Editováno: 20. leden 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) dobry sukromnik to je istota. a moze byt aj z autorizovaneho servisu Hele kluci, myslíte, že je po záruce ještě nutný navštěvovat autorizovaný servis?Jak to děláty Vy? Nevim jaké zkušenosti s rádoby profesionály v těhle servisech máty Vy, ale já myslim, že lepší asi bude si najít nějakého dobrého soukromníka.. Na tom se pak hned ušetří spousta peněz.. když se vezme v potaz třeba jen kolik chtěj na hodinu.. aut. 600,-- / hod. soukr. 200,-- - " - no není tak?? co myslíte? Editováno: 20. leden 2008, autor: jogofogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.