Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Možná by nebyl špatný jen ten černý difuzor..samotný..s odrazkami.. Ten se mi právě taky líbí, ale mám RS nárazník, takže nic. Ještě mě zaujalo to křídlo-stříška na horní hranu okna, ale opět nevím jak by to vypadalo s origo RS spoilerem na kufru, nejspíš jako přetuněná Š120 neboli bagr no to je výstižně řečeno s tím bagrem Ale tyhle výrobky mi připadaj fakt děsný. Když jsem na kombi sháněl křídlo, tak jsem měl možnost nějaký z Německa asi za milion ( ) pak od Milouše a tohle od Janka. Volba byla jasná. Vyhrál Janko, vyhrál janko, že jo Ten difuzor má přehnaný ty ploutve, ale být decentnější..mně se hrozně líbí vzadu kočičí oči, tak jak je tak dostat..bez RS nárazníku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 si kup ty samolepky jak uz tady nekdo psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 si kup ty samolepky jak uz tady nekdo psal ja ich mám, nevyzerá to síce naj... ale účel na ktorý som ich chcel to splnilo. nemám ešte fotku ale pridám čo najskôr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 si kup ty samolepky jak uz tady nekdo psal ja ich mám, nevyzerá to síce naj... ale účel na ktorý som ich chcel to splnilo. nemám ešte fotku ale pridám čo najskôr... No to mně nejde jen o účel, ale rád bych, aby to bylo i eštétický Rozhodně to sem nafotit..nebo jinam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) No to mně nejde jen o účel, ale rád bych, aby to bylo i eštétický Editováno: 24. Březen 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak na fotce to špatný není, ale viděl jsem to i v reálu zblízka. No řekněme, že to je prostě jiný, než na RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 to určite je... aj ja som mal po nalepení také zmiešané pocity, hlavne jak sa dvíhajú tie konce od zaoblenia nárazníka. Ale keď som videl ako krásne sa to odráža keď na to zasvietiš tak som si povedal že svoj účel to plní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 to určite je... aj ja som mal po nalepení také zmiešané pocity, hlavne jak sa dvíhajú tie konce od zaoblenia nárazníka. Ale keď som videl ako krásne sa to odráža keď na to zasvietiš tak som si povedal že svoj účel to plní... No právě ty konce vpředu..ten tvar je tam jiný a zvedá se to..no, mám o čem přemýšlet..myslíš, že bys to mohl nafotit i víc z boku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 ešte mám túto fotku ale možem to odfotiť aj zo strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tak na fotce to špatný není, ale viděl jsem to i v reálu zblízka. No řekněme, že to je prostě jiný, než na RS. To musí být jiné než RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.