Přejít na obsah

Nový BODY Kit serie No Name laminát

whiskadelic

Doporučené příspěvky

Možná by nebyl špatný jen ten černý difuzor..samotný..s odrazkami..

Ten se mi právě taky líbí, ale mám RS nárazník, takže nic. Ještě mě zaujalo to křídlo-stříška na horní hranu okna, ale opět nevím jak by to vypadalo s origo RS spoilerem na kufru, nejspíš jako přetuněná Š120 neboli bagr <_<

no to je výstižně řečeno s tím bagrem :D Ale tyhle výrobky mi připadaj fakt děsný. Když jsem na kombi sháněl křídlo, tak jsem měl možnost nějaký z Německa asi za milion ( :D ) pak od Milouše a tohle od Janka. Volba byla jasná.

Vyhrál Janko, vyhrál janko, že jo :smich::smich::smich:

Ten difuzor má přehnaný ty ploutve, ale být decentnější..mně se hrozně líbí vzadu kočičí oči, tak jak je tak dostat..bez RS nárazníku.. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to určite je... aj ja som mal po nalepení také zmiešané pocity, hlavne jak sa dvíhajú tie konce od zaoblenia nárazníka. Ale keď som videl ako krásne sa to odráža keď na to zasvietiš tak som si povedal že svoj účel to plní...

No právě ty konce vpředu..ten tvar je tam jiný a zvedá se to..no, mám o čem přemýšlet..myslíš, že bys to mohl nafotit i víc z boku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...