Únor 8, 200718 r Dost se to podařilo vyspravit trpělivým leštěním voskem na karoserie s větším obsahem abraziv (dělali jsme to Sonaxem Xtreme NanoPro 3). Světla byla úplně matná (odřená od škrabání ledu) a původně jsem myslel,že se budou muset vyměnit. Ale povedlo se.
Únor 8, 200718 r Autor no já jí tak koupil a ten ... jim dal tak se pokusím díky má někdo jinou radu?
Únor 9, 200718 r Zkus "Tempo" leštěnka v tubě(spíš je to jemná brusná pasta) na lak nedoporučuju,ale na ty světla
Únor 9, 200718 r Já bych zkusil pastu DISPLEX..zatím jsem s ní vždy měl úspěch..jak na mobilu tak na škráblém štítu budíku....
Únor 9, 200718 r a proto svetla neskarabu... Presne, svetla neskrabu vubec (konec koncu ani skla, pouzivam rozmrazovaci sprej), beztak je teplo ze zarovky pomerne rychle rozmrazi samo...
Únor 10, 200718 r Tak mne osobne by to treba jedno nebylo. A samotne plasty normalne koupit nejdou, nehlede na to, ze svetla jsou konstruovana jako nerozebiratelna. Ze to jde za pomoci napr. horkovzdusne trouby je vec jina .
Únor 10, 200718 r Displex je jednoznacne kvalitni volba. Ta pasta je ale silene draha na to, kolik ji je v tubicce. Proto bych volil spis obycejnou zubni pastu s mikrogranulemi, ktera bude mit stejny ucinek a nebude te to tolik stat. Displex se spatne shani. Ale priprav se na nervy u toho lesteni, protoze to neni hotovy za 5 minut.
Únor 10, 200718 r Displex je jednoznacne kvalitni volba. Ta pasta je ale silene draha na to, kolik ji je v tubicce. Proto bych volil spis obycejnou zubni pastu s mikrogranulemi, ktera bude mit stejny ucinek a nebude te to tolik stat. Displex se spatne shani. Ale priprav se na nervy u toho lesteni, protoze to neni hotovy za 5 minut. Je to trochu práce ale stojí to za to....cena je trošku vyšší, v Brně jsem ho koupil za 200kč ale výsledek je opravdu dobrý...pastu s granulemi bych se asi bál trochu použít...možná zbytečně
Únor 10, 200718 r Ja na to zcela kaslu. Ty skrabance uz z pulmetrove vzdalenosti nejsou vubec videt a na sviceni to nema zhola zadny vliv. Btw. vite jiste ze nejdou koupit jen ty predni plasty? Na kazde normalni auto to jde. Upraveno Únor 10, 200718 r od mike_k
Únor 10, 200718 r Ja na to zcela kaslu. Ty skrabance uz z pulmetrove vzdalenosti nejsou vubec videt a na sviceni to nema zhola zadny vliv. To je blbost, škrábance samo vliv na svícení mají. A kryty se origo koupi nedají
Únor 10, 200718 r To je blbost, škrábance samo vliv na svícení mají. Presne tak, skrabance zpusobuji nezadouci lom svetla. A kryty se origo koupi nedají. Je to tak, psal jsem to vyse, jako originalni dil se kryty koupit skutecne nedaji.
Únor 11, 200718 r To je blbost, škrábance samo vliv na svícení mají. Presne tak, skrabance zpusobuji nezadouci lom svetla. A kryty se origo koupi nedají. Je to tak, psal jsem to vyse, jako originalni dil se kryty koupit skutecne nedaji. Samozrejme ze z fyzikalniho hlediska to vliv na sviceni ma, ale nikdo ten rozdil absolutne nepozna, nebot je naprosto zanedbatelny. Nebo mi chces namluvit, ze kdyz se ti v noci na svetlo rozpleskne moucha, tak najednou vidis, ze ti to sviti hure.
Únor 11, 200718 r Samozrejme ze z fyzikalniho hlediska to vliv na sviceni ma, ale nikdo ten rozdil absolutne nepozna, nebot je naprosto zanedbatelny. Nebo mi chces namluvit, ze kdyz se ti v noci na svetlo rozpleskne moucha, tak najednou vidis, ze ti to sviti hure. Když sedneš do auta s poškrábanýma lampama a bez tak to poznáš
Únor 11, 200718 r a já bych brečel, mít na novej zínonech škrábanec - rozsvítím a za chvilku to roztaje samo... a jestli to poškrábání vadí nebo ne, by mohl dost dobře popsat Bemo, když dostal moje nepoškrábaný světlo - jak to svítilo předtím a jak teď
Únor 12, 200718 r Autor nazdárek hoši Displex stojí od 99 do 300 za 5g já použil leštěnku od 3M a oči jako nové hurá jinak rozdíl to je jak svítí
Březen 2, 200718 r Ja som trochu hladal a nasiel som na tejto stranke nieco,co by mohlo pomoct vecsine z nas.Nazov by tam bol,funkcia jasna,len uz zistit,kde to predavaju.
Březen 4, 200718 r Autor mám to nalévané od lakýrníka (Dymák) Čáslav je to nějaká na ruční leštění od 3M
Březen 4, 200718 r mne sa neda ten odkaz ze kde to zohnat, otvorit... vieme to aj nejako inac napisat?daka
Březen 5, 200718 r Tak uz som to nasiel,ale stoji to 399Sk! Kurna a ked k tomu priratam postovne... .Asi sa na to musim poriadne vyspat.
Březen 5, 200718 r Chlapci nemám zkušenost s rozleštěním, ale myslím, že by to mělo jít, neb ty nevyměnitelné plasty jsou ve výrobě přelakovávány super tvrdým lakem, který je má právě chránit před kamínky atd-protože jinak by měly životnost tak měsíc. Takže by to mělo jít alespoň částečně něčím zaleštit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.