Geoo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 A je to tady Tedy buď do hospody nebo mazat mazat mazat Ono když se na to taky koukám tak za chvilku Akce a Srazy nebudou a všechno se to přesune do hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 A je to tady Tedy buď do hospody nebo mazat mazat mazat Ono když se na to taky koukám tak za chvilku Akce a Srazy nebudou a všechno se to přesune do hospody Měl jsi holt ověřený info No já nevim, přijde mi v pořádku, že tu nebude moc pokec, spíše info ke srazům a pak, po jejich konání třeba odkaz do Lampárny nebo Hospody, kde se budou ventilovat dojmy. Pokud je to už náběh na "klub" jako je Letka, tak opravdu buď na svoje fórum, nebo zase Lampárna/Hospa, nezdá se mi na to nic zvláštního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 A je to tady Tedy buď do hospody nebo mazat mazat mazat Ono když se na to taky koukám tak za chvilku Akce a Srazy nebudou a všechno se to přesune do hospody Měl jsi holt ověřený info No já nevim, přijde mi v pořádku, že tu nebude moc pokec, spíše info ke srazům a pak, po jejich konání třeba odkaz do Lampárny nebo Hospody, kde se budou ventilovat dojmy. Pokud je to už náběh na "klub" jako je Letka, tak opravdu buď na svoje fórum, nebo zase Lampárna/Hospa, nezdá se mi na to nic zvláštního. Hele tak sice jsme se o tom bavili když to bylo aktuální kolem letky, ale zajímalo by mě jaký to má dopad na forum jako celek když se kecá tady ne ne v hospodě. Ono mě příjde že to není jako o srazech ...když to tady tak pročítáš tak to je skoro všechno o skupinkách lidí co táhnou za jeden provaz. Myslím že jediné co tu má teď místo je Letka tak jak jsem jí udělal. Jinak je to stejně pokec. Akorát tedy nemá tolik stránek no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Navážu na konverzaci Doliho a Gea - jelikož mi přišla SZ od mischicky, kde mi bylo od něj; podotknu že on je také moderátorem a mohl tedy zakročit sám, místo toho tu vesele plká; vyčteno, že tady máte hafo OT (zdá se mi to, nebo to je spíše takovej teplej bonz? ) a co s tím já, z jeho pohledu asi známý "bijec Letky" míním dělat, chci vás požádat o založení sekce Jihočeši s nějakým přívlastkem, třeba pokec v sekci Hospa nebo Lampárna a pak o promazání tohoto threadu a jeho užívání jen za cílem přidávání dat konání vašich akcí, příp. fotek z nich. Opravdu tahle sekce není na klábosení. Dejme tomu, že během tohodle týdne to zmáknem dát do pucu? Pokud chcete, mischicka vám určitě rád pomůže a příspěvky o které stojíte a které by tu neměly zůstat, vám rád přesune do vámi vybraného místo (Hospody, nebo Lampárny), že jo Míšo? Díky, že to chápete, podívejte se jak Letka v Hospodě vzkvétá a nijak netrpí, takže se opravdu není čeho (mimo mischickových psedoudání) bát edit: ještě doplním, že nejen vaše, ale i debata Ústečáků mi byla předhozena a jim budu navrhovat to samý, co vám, to jen, aby byla podána informace úplně celá Tak se sem trochu taky vmísím..jako Mishkin k nám beru, že když se někde řeší odborné věci, konzultace, rady, problémy, tak asi není vhodné to dané vlákno zas.rat OT vzkazy, aby člověk, který něco hledá, se v tom mohl orientovat. Upřímně ale nechápu , proč ten samý přístup na osobních stránkách nebo stránkách srazů. Nejde snad jen o to, na stránkách akcí a srazů jen vyvěsit datum..to je jak ve škole, proč by s tím nemohl proběhnout i nějaký volnější pokec, už jen vzhledem k tomu, že právě v těchto konkrétních vláknech se scházejí více méně stále stejní klienti Takže pokud můžu říct, já osobně bych nic nepřesouval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Hele tak sice jsme se o tom bavili když to bylo aktuální kolem letky, ale zajímalo by mě jaký to má dopad na forum jako celek když se kecá tady ne ne v hospodě. Je to jednoduchý, projeď si to téma a uvidíš, že debata není k věci, což je normální, prostě to ujíždí, ale na to je právě Hospa, nebo Lampárna, aby se lidi nemuseli hlídat. Nevidím důvod, aby lidi, co tady hledají logicky jen info o místě a datu srazu, museli projíždět x stránek polívky okolo, někdy i naprosto mimo. Ono mě příjde že to není jako o srazech ...když to tady tak pročítáš tak to je skoro všechno o skupinkách lidí co táhnou za jeden provaz. Myslím že jediné co tu má teď místo je Letka tak jak jsem jí udělal. Jinak je to stejně pokec. Akorát tedy nemá tolik stránek no Právě, není to tu o srazech a to je ono. V nadsázce tu "lokální" klubíky opravdu nemají místo, respektive to tu na ně není dělaný. Proto si myslím, že maximum, co se tu dá dělat, je použit pro ně Lampárnu, nebo Hospu, kde se na obsah nehledí, jinak opravdu pryč na svoje. Tak jak je teď Letka je naprosto TOP podle mýho a nemám ani fň oproti tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak se sem trochu taky vmísím..jako Mishkin k nám beru, že když se někde řeší odborné věci, konzultace, rady, problémy, tak asi není vhodné to dané vlákno zas.rat OT vzkazy, aby člověk, který něco hledá, se v tom mohl orientovat. Upřímně ale nechápu , proč ten samý přístup na osobních stránkách nebo stránkách srazů. Nejde snad jen o to, na stránkách akcí a srazů jen vyvěsit datum..to je jak ve škole, proč by s tím nemohl proběhnout i nějaký volnější pokec, už jen vzhledem k tomu, že právě v těchto konkrétních vláknech se scházejí více méně stále stejní klienti Takže pokud můžu říct, já osobně bych nic nepřesouval Nechápu výraz "osobní stránka". Jinak je to celý v důsledku toho, jak narostly stránky Letky - to byl první případ. Nechceš mi snad tvrdit, že aktuálních 83 stran je "volnější pokec v rámci tématu", ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Navážu na konverzaci Doliho a Gea - jelikož mi přišla SZ od mischicky, kde mi bylo od něj; podotknu že on je také moderátorem a mohl tedy zakročit sám, místo toho tu vesele plká; vyčteno, že tady máte hafo OT (zdá se mi to, nebo to je spíše takovej teplej bonz? ) a co s tím já, z jeho pohledu asi známý "bijec Letky" míním dělat, chci vás požádat o založení sekce Jihočeši s nějakým přívlastkem, třeba pokec v sekci Hospa nebo Lampárna a pak o promazání tohoto threadu a jeho užívání jen za cílem přidávání dat konání vašich akcí, příp. fotek z nich. Opravdu tahle sekce není na klábosení. Dejme tomu, že během tohodle týdne to zmáknem dát do pucu? Pokud chcete, mischicka vám určitě rád pomůže a příspěvky o které stojíte a které by tu neměly zůstat, vám rád přesune do vámi vybraného místo (Hospody, nebo Lampárny), že jo Míšo? Díky, že to chápete, podívejte se jak Letka v Hospodě vzkvétá a nijak netrpí, takže se opravdu není čeho (mimo mischickových psedoudání) bát edit: ještě doplním, že nejen vaše, ale i debata Ústečáků mi byla předhozena a jim budu navrhovat to samý, co vám, to jen, aby byla podána informace úplně celá MISCHICKO!!! :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: A jeste to je malo... Jedinej kdo tady pise OT je Mischicka, jeho zamer je jasny... Editováno: 19. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Doli: Co místo tvého posledního příspěvku pořešit, jak s tím tady naložíme? Zrovna tenhle příspěvek je taky OT, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Kurňa Mišane, ty jsi ale bonzák Když už musí bejt přesnun, tak bych to dal do lampárny. Páč tu nejsou jenom octaviáni a do hospody v octavia clubu se mi zrovna lézt nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Doli: Co místo tvého posledního příspěvku pořešit, jak s tím tady naložíme? Zrovna tenhle příspěvek je taky OT, nemyslíš? Ty jim dáváš tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Oggy: to už je na vás, kam se posunout (Lampárna vs Hospoda), mám za to, že se v klidu domluvíme do konce týdne, ne? Jinak v základu má mischicka pravdu, tohle není ta správná sekce na takovýhle diskuze mimo téma, jen to on, jako moderátor mohl začít řešit už sám a nepsat mi SZ ve zvláštním znění co s tím já jako moderátor míním udělat, navíc když tu sám v rámci OT diskutuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Doli: Co místo tvého posledního příspěvku pořešit, jak s tím tady naložíme? Zrovna tenhle příspěvek je taky OT, nemyslíš? OT? NE, to je vzkaz pro Mischicku!!...Ja nevim, co chcete porad resit. Nejsem moderator, takze do struktury jihocechu nebudu zasahovat. Nevim co znamena neco smaznout a co ne?! Radeji bych videl nejake jine reseni, kdyz uz to smaznout cely a zacit s novym stitem, ale nerekl bych ze se tady resi neco jinyho...mozna padne obcas nejaka veta mimo. Ale prijde mi to zatim v pohode. A 83 stran neni nic strasnyho. (na dobu trvani Jihocechu ve srazech) Stejnak je nas tady 5-6 co sem chodime a nemame s tim problem. Uz takhle je v Hospode docela bordel. A zacal bych resit jiny veci na forum nez presouvani temat... OT - je tady ted skoro vsechno co jsme dnes napsali, takze to muzete smaznout!! At mame k dispozi jeste cistou stranku! Editováno: 19. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Psal jsem Dolimu že jsem ochoten jim to tu pročistit ...je to jenom na Vás jestli si to uděláte jako Letka nebo zda zůstanete tady ale bude zaveden přísnější režim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Oggy: to už je na vás, kam se posunout (Lampárna vs Hospoda), mám za to, že se v klidu domluvíme do konce týdne, ne? Jinak v základu má mischicka pravdu, tohle není ta správná sekce na takovýhle diskuze mimo téma, jen to on, jako moderátor mohl začít řešit už sám a nepsat mi SZ ve zvláštním znění co s tím já jako moderátor míním udělat, navíc když tu sám v rámci OT diskutuje. Jelikož z jihočechů mám dosaženou v základní vojenské službě nejvyšší hodnost ( mimo jiné jsem nejsilnější, nejchlupatější a nejvíc vymetám putyky) pasuju se tímto na PŘEDSEDU jihočechů a na své triko navrhuji přesun do lampárny. Ostatní se mnou budou určitě souhlasit a neopováží si mě kritizovat. Takže P2M to tam prosim tě přesuň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Psal jsem Dolimu že jsem ochoten jim to tu pročistit ...je to jenom na Vás jestli si to uděláte jako Letka nebo zda zůstanete tady ale bude zaveden přísnější režim Hele, ja fakt nevim, jsem tady chvili, takze si netroufnu rict co muzes smazat a co ne. Zkus treba oggyho,Marcela,Octaviamana... Ale nikam nic presouvat nechci, nebudu porad jak magor nekam preklikavat....A zas tak casto tady neprispivame, aby jsme museli mit vlastni tema v Hospode. Lezelo by nekde u dna... Editováno: 19. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Doli: Co místo tvého posledního příspěvku pořešit, jak s tím tady naložíme? Zrovna tenhle příspěvek je taky OT, nemyslíš? OT? NE, to je vzkaz pro Mischicku!!...Ja nevim, co chcete porad resit. Nejsem moderator, takze do struktury jihocechu nebudu zasahovat. Nevim co znamena neco smaznout a co ne?! Radeji bych videl nejake jine reseni, kdyz uz to smaznout cely a zacit s novym stitem, ale nerekl bych ze se tady resi neco jinyho...mozna padne obcas nejaka veta mimo. Ale prijde mi to zatim v pohode. A 83 stran neni nic strasnyho. (na dobu trvani Jihocechu ve srazech) Stejnak je nas tady 5-6 co sem chodime a nemame s tim problem. Uz takhle je v Hospode docela bordel. Pokud je to vzkaz, tak co ti brání použít SZ? Chceme řešit to, aby tady bylo info ke konání srazů + fotky z nich a potom odkaz na téma, kde si o tom lidi v klidu pokecaj, to už sem ostatně napsal o pár příspěvků dříve. Jestli ti přijde v Hospodě bordel, tak pak je tu Lampárna. Tady bych nechal téma, co by se třeba jmenovalo "Akce Jihočechů" a v něm by v prvním příspěvku formou editací probíhala anonce na aktuál akce a odkaz na volnou debatu v "L" nebo "H" + pár příspěvků, potažmo stran s fotkama. Něco smáznout a něco ne je opravdu dost složitý, ale pokud se toho Geoo na základě vaší dohody ujme, tak poklona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Jelikož z jihočechů mám dosaženou v základní vojenské službě nejvyšší hodnost ( mimo jiné jsem nejsilnější, nejchlupatější a nejvíc vymetám putyky) pasuju se tímto na PŘEDSEDU jihočechů a na své triko navrhuji přesun do lampárny. Ostatní se mnou budou určitě souhlasit a neopováží si mě kritizovat. Takže P2M to tam prosim tě přesuň. Ještě se dohodněte, jestli tu chcete mít tu sekci "Akce Jiohočechů" nebo tak nějak s odkazem na nový umístění pokecu. Ono se mezitím objeví ještě pár názorů, věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Doli: Co místo tvého posledního příspěvku pořešit, jak s tím tady naložíme? Zrovna tenhle příspěvek je taky OT, nemyslíš? OT? NE, to je vzkaz pro Mischicku!!...Ja nevim, co chcete porad resit. Nejsem moderator, takze do struktury jihocechu nebudu zasahovat. Nevim co znamena neco smaznout a co ne?! Radeji bych videl nejake jine reseni, kdyz uz to smaznout cely a zacit s novym stitem, ale nerekl bych ze se tady resi neco jinyho...mozna padne obcas nejaka veta mimo. Ale prijde mi to zatim v pohode. A 83 stran neni nic strasnyho. (na dobu trvani Jihocechu ve srazech) Stejnak je nas tady 5-6 co sem chodime a nemame s tim problem. Uz takhle je v Hospode docela bordel. Pokud je to vzkaz, tak co ti brání použít SZ? Chceme řešit to, aby tady bylo info ke konání srazů + fotky z nich a potom odkaz na téma, kde si o tom lidi v klidu pokecaj, to už sem ostatně napsal o pár příspěvků dříve. Jestli ti přijde v Hospodě bordel, tak pak je tu Lampárna. Tady bych nechal téma, co by se třeba jmenovalo "Akce Jihočechů" a v něm by v prvním příspěvku formou editací probíhala anonce na aktuál akce a odkaz na volnou debatu v "L" nebo "H" + pár příspěvků, potažmo stran s fotkama. Něco smáznout a něco ne je opravdu dost složitý, ale pokud se toho Geoo na základě vaší dohody ujme, tak poklona Tak zase na druhou stranu...když se nad tím zamyslíme tak jihočehové nejsou to co by se tu nutně muselo řešit. Jsou tu jiné témata kde je rozhodně víc OT. A v tom mám 100% pravdu. A myslím že jinak než trestama to lidi neodnaučíš. Upozornit ..jednou, dvakrát ....šup varování. Jestli občas někdo plká o nic nejde. Ale to co se děje jinde je mnohem horší než to co se děje tady. Každopádně já nemám žaludek něco mazat aniž bych se na to ptal. Příjde mi to blbé. Nebo ne? Potom mě za to někdo přejede na přechodu pro chodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Ještě se dohodněte, jestli tu chcete mít tu sekci "Akce Jiohočechů" nebo tak nějak s odkazem na nový umístění pokecu. Ono se mezitím objeví ještě pár názorů, věřím A tuhle cistku co tady ted posledni dobou provadis je zamer vsech adminu (popripade moderatoru)?? Me totiz prijde ze zatim stojis jen Ty...a nikdo jinej!! Myslim ze Tvuj postup neni spravny...sice by to bylo ve Srazech prehledne, ale tohle forum na to neni vhodne rozdelene!! Kdyz uz si se teda do toho pustil, tak zkusim neco navrhnout. Nebylo by lepsi pozadat admini o zalozeni nove sekci a pridat ji treba mezi SRAZY & AKCE A ODKZAY s nazvem (napr) STRANKY KLUBU nebo HOSPODA PRO KLUBY a presunout to tam...? Hmm, je mi jasny ze presunuti do Hospody je snazsi, pro moderatory zadny problem. Editováno: 19. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) To P2M: Osobní stránky..tím myslím, vlákna, kde si každý prezentuje svého broučka, tam se to leckdy taky hemží hovadinama a je zajímavé, že nikdo neřeší, že nejsou k věci..taky by tam někdo rád jen fotky a jen strohé poznámky. Potom bych měl dotaz na vlákno Etky, zkoušel jste tam někdo hledat, nebo ho vůbec pročítat? katastrofa..a řeší to někdo? taky ne. Jinak jak říkám, můj názor na srazy a akce..fakt nevidím nic špatného na tom, když si Ústečáci řeší, kde se sejdou..nebo o čem to tedy je? Pokud je problém, že se odbočí a řeší se něco jiného, přičemž se vždy zas téma stočí zpátky, tak pak stejný problém najdu snad ve všech vláknech a proto můžeme do hospody přesunout nejspíš celé fórum. Ve srazech se prostě kecá, beru, ale pořád je to o té skupině lidí, která se schází..takže se ve vláknu i orientuje. To chcete přesunout do lampárny a hospody, kde se řeší z prominutím pí.oviny? To mi přijde absurdní Editováno: 19. Listopad 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Doli: Co místo tvého posledního příspěvku pořešit, jak s tím tady naložíme? Zrovna tenhle příspěvek je taky OT, nemyslíš? OT? NE, to je vzkaz pro Mischicku!!...Ja nevim, co chcete porad resit. Nejsem moderator, takze do struktury jihocechu nebudu zasahovat. Nevim co znamena neco smaznout a co ne?! Radeji bych videl nejake jine reseni, kdyz uz to smaznout cely a zacit s novym stitem, ale nerekl bych ze se tady resi neco jinyho...mozna padne obcas nejaka veta mimo. Ale prijde mi to zatim v pohode. A 83 stran neni nic strasnyho. (na dobu trvani Jihocechu ve srazech) Stejnak je nas tady 5-6 co sem chodime a nemame s tim problem. Uz takhle je v Hospode docela bordel. Pokud je to vzkaz, tak co ti brání použít SZ? Chceme řešit to, aby tady bylo info ke konání srazů + fotky z nich a potom odkaz na téma, kde si o tom lidi v klidu pokecaj, to už sem ostatně napsal o pár příspěvků dříve. Jestli ti přijde v Hospodě bordel, tak pak je tu Lampárna. Tady bych nechal téma, co by se třeba jmenovalo "Akce Jihočechů" a v něm by v prvním příspěvku formou editací probíhala anonce na aktuál akce a odkaz na volnou debatu v "L" nebo "H" + pár příspěvků, potažmo stran s fotkama. Něco smáznout a něco ne je opravdu dost složitý, ale pokud se toho Geoo na základě vaší dohody ujme, tak poklona Tak zase na druhou stranu...když se nad tím zamyslíme tak jihočehové nejsou to co by se tu nutně muselo řešit. Jsou tu jiné témata kde je rozhodně víc OT. A v tom mám 100% pravdu. A myslím že jinak než trestama to lidi neodnaučíš. Upozornit ..jednou, dvakrát ....šup varování. Jestli občas někdo plká o nic nejde. Ale to co se děje jinde je mnohem horší než to co se děje tady. Každopádně já nemám žaludek něco mazat aniž bych se na to ptal. Příjde mi to blbé. Nebo ne? Potom mě za to někdo přejede na přechodu pro chodce Možná máš pravdu, to nemíním popírat. Teď udělám sviňárnu, že zveřejním jednu SZ, ale prvopočátek máš tady v týhle zprávě, kterou jsem měl dneska v přijatých... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Možná máš pravdu, to nemíním popírat. Teď udělám sviňárnu, že zveřejním jednu SZ, ale prvopočátek máš tady v týhle zprávě, kterou jsem měl dneska v přijatých... Koukam, ze se mate radi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Ještě se dohodněte, jestli tu chcete mít tu sekci "Akce Jiohočechů" nebo tak nějak s odkazem na nový umístění pokecu. Ono se mezitím objeví ještě pár názorů, věřím A tuhle cistku co tady ted posledni dobou provadis je zamer vsech adminu (popripade moderatoru)?? Me totiz prijde ze zatim stojis jen Ty...a nikdo jinej!! Myslim ze Tvuj postup neni spravny...sice by to bylo ve Srazech prehledne, ale tohle forum na to neni vhodne rozdelene!! Kdyz uz si se teda do toho pustil, tak zkusim neco navrhnout. Nebylo by lepsi pozadat admini o zalozeni nove sekci a pridat ji treba mezi SRAZY & AKCE A ODKZAY s nazvem (napr) STRANKY KLUBU nebo HOSPODA PRO KLUBY a presunout to tam...? Hmm, je mi jasny ze presunuti do Hospody je snazsi, pro moderatory zadny problem. Budu rád, když se k tomu ostatní moderátoři (mischicka to už formou své SZ myslím udělal a můj názor je jasnej) a admini vyjádří, ale vzhledem k situaci s Letkou mám za to, že výsledek bude stejnej. Jeden admin minimálně o tomhle ví a určitě tu svůj názor brzy odpresentuje a já nemám problém s tím, že počkáme co ostatní - proto ten týden na řešení To, co navrhuješ je přesně to, co chtěla Letka a právě v tom je ten háček. Tohle není tak koncipovaný místo, na svoje klubový fórum si buď udělejte svoje stránky, nebo poproste o sekci na Tuning Fóru, kde to tak funguje, s různýma vedlejšíma efektama. Není to osobní, prostě sem to nepasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 pokud jde o mě jakožto o dalšího z moderátorů, tak mám stejný názor jako P2M. Uprímě mě tohle plkání v sekci, kde bych se měl dozvědět kdy a kde a s kým docela vadí. Rozhodně bych se nechtěl probírat marastem 83 stránek, když bych byl z jihu Čech a chtěl na lokální sraz. To ti to sem musí napsat každý z moderátorů nebo adminů? Poněkud naivní představa. Hospodu bych Vám nedoporučil (přecijen patří OC jakožto samostatnému klubu). Jestliže máš potřebu se nějak separovat od ostatních členů škodahome, tak vlastní fórum, chat, nebo se smířit s Lampárnou, která je prioritně pro OT potažmo plkání o čemkoliv určena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Budu rád, když se k tomu ostatní moderátoři (mischicka to už formou své SZ myslím udělal a můj názor je jasnej) a admini vyjádří, ale vzhledem k situaci s Letkou mám za to, že výsledek bude stejnej. Jeden admin minimálně o tomhle ví a určitě tu svůj názor brzy odpresentuje a já nemám problém s tím, že počkáme co ostatní - proto ten týden na řešení To, co navrhuješ je přesně to, co chtěla Letka a právě v tom je ten háček. Tohle není tak koncipovaný místo, na svoje klubový fórum si buď udělejte svoje stránky, nebo poproste o sekci na Tuning Fóru, kde to tak funguje, s různýma vedlejšíma efektama. Není to osobní, prostě sem to nepasuje. Pak tomu teda rozumim, ze jako "zastupce" tohoto fora, rikas: "Jdete nekam jinam...tady pro Vas neni misto!" No, tak pokud budete s touhle politikou takto pokracovat, tak s velkou navstevnosti moc nepocitejte. Vedeni fora (Vito) by mel teda pro to neco udelat, kdyz uz to chcete resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.