Přejít na obsah

(O1 Combi) Rez na 5. dveřích


Marsonic

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem, taky prispeju svou troskou do mlyna :-) Minulej tyden jsem si vyzvedl OI ze servisu. Na patych dverich jsem mel puchyrky od rzi (rok vyroby 2008, kombik, seda metla) . Hlavne pod SPZ (v horni casti) a standartne pod listou na osvetleni SPZ (ta byla bez gumoveho tesneni). Puvodne mi technikem v servisu bylo receno, ze oprava (prestrikani) bude plne hrazena skodovkou, nakonec se z toho vyklubala spoluucast 20%, nicmene celkova cena opravy pro me byla cca 1400,- Kc (v cene zahrnuta i nova lista, protoze pod tu starou puvodni nelze dat gumove tesneni - jiny tvar + zminene tesneni). Dvere vypadaj jako novy, tak doufam, ze to vydrzi... aspon chvili... Musim rict, ze me skodovka docela prekvapila. Solidni a ferovy jednani. Dokonce me i po odevzdani auta odvezli na nadrazi... Ja musim rict, ze spokojenost a ze to za to stalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem také před měsícem reklamoval kombajna rv 2003 a reklamace byla uznaná-také mi bylo řečeno,že spoluúčast 20%.Má odpověď mám vše v servisce ok tak nesouhlasím.

Za hodinu mi škoda servis volal,že reklamace byla uznána a žádná spoluúčast zmé strany nebyla.

Můj argument zněl serviska je vedená řádně, auto je nebourané, to že jsem 2vlastník nemůže vadit natož aby vadilo,že mám výměny oleje v jiném servise než škoda.

Pak mi bylo zděleno,že chtějí faktury a seznam práce při výměnách oleje.Ty jsem přinesl a dostal jsem dveře, lištu nad spz,znak,nápis + barva

Chce se to jen nedat.

Na auto jsem čekal 14 dní.

Na druhou stranu těch 14 stovek je taky dobrý :kol-142:

Editováno: , autor: ccdeny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja jsem spokojenej, protoze auto mam take z druhe ruky, kupovane v Rakousku. V servisce zaznamy o servisnich kontrolach byly (vse znackovy servis), ale v pocitaci zadny zaznam. Posledni zaznam byl jeste malinko pres limit kilometru, takze jsem byl rad, ze oprava byla za cenu korekcni tuzky na opravu laku. Za tu cenu jsem spokojenej, Jen aby to drzelo a za dva roky se rez neobjevila znovu :-( Jinak gratuluji k novym dverim a preju at vydrzi :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...