Erotické služby - Stránka 2 - Lampárna - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Erotické služby

TomasB

Využili jste někdy erotických služeb?  

132 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Andílek napsal:
  TomasB napsal:
jen s tím, kdo si řekne špatně? Takže zajíčci? :smich:

musí se chtít mě i jemu a hlavně, ne že si jen tak nekdo řekne že to chce :smich: vždy jen osoba blízká mému srdíčku tome :p

A ze zajíčků sem už dlouhou dobu vyléčená ;)

Prt skáčou a dělaj jenom bobky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Andílek napsal:
  TomasB napsal:
Za kolik?

obdivuju holky co to delaj bez citu a za prachy, ale ja to delam s laskou a zadarmo :smich: as to je pochoopitelne, ze ne s kazdym ;)

Pokud

předloží potvrzení o příjmu a výpis z učtu...... :smich::smich:

Editováno: , autor: mobb77
Odkaz ke komentáři

Petr81 napsal:
  TomasB napsal:
  Petr81 napsal:
  TomasB napsal:
že by potrefená husa lol

Tak to rozhodně ne

nejsi ve vážném tématu, tak to neber vážně ;) Jsem teda čekal jak to odpinkneš a ty nic :(:p

se mi nějak nechtělo :unsure:

ale je otázka jestli ta husa nejsi ty lollol

hovno husa, divokej kohout! :p zajdi si k očnímu B)

Odkaz ke komentáři

miccap napsal:
koukám, že jsem obšourník asi jen já, nějak to tu umřelo.

já bych řekl, že hodně obšourníků raději drží hubu, aby si to náhodou nepřečetla třeba manželka, přítelkyně a podobně. :D Myslím, že by to doma asi těžko pak rozdejchávali.

Odkaz ke komentáři

miccap napsal:
Jinak moje zkušenost je taková, že snad jen jednou jsem si to fdakt užil a abavilo mě to, jenže to nebyl klasickej privát, ale holky, co si chtěly přilepšit. byly dvě a fakt to stálo za to. rozdíl byl v tom, že jsme zašli do baru, pokecali jsme a pak jsme šli na věc. Ne jako když někam přijdeš, dostaneš ručník, osprchuješ se, pak čekáš než si ona umyje pipinu

Ona se myje? :o:D

Odkaz ke komentáři

miccap napsal:
Při kouření je nákaza virem HIV málo pravděpodobná, ale riziko je tam vždycky... Větší riziko že umřeš je ale na silnici :-) Jinak nikde není napsaný, že se musíš nechat kouřit bez gumy, nebo že jí musíš píchat bez gumy, je to tvoje věc. A slušný holky aspoň co já mám zkušenost by nešly bez gumy ani s arabským princem...

Jinak moje zkušenost je taková, že snad jen jednou jsem si to fdakt užil a abavilo mě to, jenže to nebyl klasickej privát, ale holky, co si chtěly přilepšit. byly dvě a fakt to stálo za to. rozdíl byl v tom, že jsme zašli do baru, pokecali jsme a pak jsme šli na věc. Ne jako když někam přijdeš, dostaneš ručník, osprchuješ se, pak čekáš než si ona umyje pipinu a pak se hend jde na to... s tím, že ještě předem musíš zaplatit a říct si co chceš a na jak dlouho. To jsem se vždycky udělal jen jednou a bylo po chuti. problém byl v tom, že to bylo bez práce, bez nutnosti předehry, s pocitem, že ta holka to bere jako práci a vzrušení max. předstírá.

Vrátím se k těm dvěma holčinám, tam to skutečně bylo i s jejich orgasmem, a o to jde. To se pak vyndavaj peníze s kapsy s daleko lepším pocitem... Takže když už, tak nedoporučuji profesionálku, ale holku, nejlépe studentku, co nemá prachy a chce si přilepšit, je takových hodně. Měl jsem takových známostí několik a nebylo to jen o prcání, ale o večeřích a výletech a společně strávených celých nocích... Nebyla tam láska, ale jisté sympatie ano a samozřejmě i ty prachy... Nebo jsem měl kámošku, ta měla vztah i dobrou práci, ale vzrušovalo jí, když jsme se domluvili a šukali jsme spolu a já za to vždy dal nějaký prachy... TO BYCH UŽ ALE NEŘADIL MEZI SLUŽBY...

Tak na tyhle dve bych si klidne vzal cislo :palec2::D:D:D

H.

Odkaz ke komentáři

Hany napsal:
  miccap napsal:
Při kouření je nákaza virem HIV málo pravděpodobná, ale riziko je tam vždycky... Větší riziko že umřeš je ale na silnici :-) Jinak nikde není napsaný, že se musíš nechat kouřit bez gumy, nebo že jí musíš píchat bez gumy, je to tvoje věc. A slušný holky aspoň co já mám zkušenost by nešly bez gumy ani s arabským princem...

Jinak moje zkušenost je taková, že snad jen jednou jsem si to fdakt užil a abavilo mě to, jenže to nebyl klasickej privát, ale holky, co si chtěly přilepšit. byly dvě a fakt to stálo za to. rozdíl byl v tom, že jsme zašli do baru, pokecali jsme a pak jsme šli na věc. Ne jako když někam přijdeš, dostaneš ručník, osprchuješ se, pak čekáš než si ona umyje pipinu a pak se hend jde na to... s tím, že ještě předem musíš zaplatit a říct si co chceš a na jak dlouho. To jsem se vždycky udělal jen jednou a bylo po chuti. problém byl v tom, že to bylo bez práce, bez nutnosti předehry, s pocitem, že ta holka to bere jako práci a vzrušení max. předstírá.

Vrátím se k těm dvěma holčinám, tam to skutečně bylo i s jejich orgasmem, a o to jde. To se pak vyndavaj peníze s kapsy s daleko lepším pocitem... Takže když už, tak nedoporučuji profesionálku, ale holku, nejlépe studentku, co nemá prachy a chce si přilepšit, je takových hodně. Měl jsem takových známostí několik a nebylo to jen o prcání, ale o večeřích a výletech a společně strávených celých nocích... Nebyla tam láska, ale jisté sympatie ano a samozřejmě i ty prachy... Nebo jsem měl kámošku, ta měla vztah i dobrou práci, ale vzrušovalo jí, když jsme se domluvili a šukali jsme spolu a já za to vždy dal nějaký prachy... TO BYCH UŽ ALE NEŘADIL MEZI SLUŽBY...

Tak na tyhle dve bych si klidne vzal cislo :palec2::D:D:D

H.

:palec2:

Odkaz ke komentáři

TomasB napsal:
  miccap napsal:
koukám, že jsem obšourník asi jen já, nějak to tu umřelo.

já bych řekl, že hodně obšourníků raději drží hubu, aby si to náhodou nepřečetla třeba manželka, přítelkyně a podobně. :D Myslím, že by to doma asi těžko pak rozdejchávali.

Neee, to bude tím, že tady jsou většinou slušný lidi a pokud někoho mají tak jsou věrný kol7

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...