Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Videoklipy jsem stahoval z YOUTube ve formatu MP4 pres tuto utilitu http://www.clipconverter.cc/ze/ staci tam zkopirovat odkaz z youtube dat POKRAČOVAT nabehnou možnosti v jake kvalite video stahnout - zmaknout na MP4 - dat STAHNOUT - ZAČÍT  a už to stahuje :)

 

 

 

Nechaval jsem tam kvalitu : High Definition (720p)

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V mem připade ano.. ale je to uplne jedno.. kdyz chces dat filmy tak tam dej normalni AVI filmy... je to na stejny princip..  sam jsem do nero video daval mp4 soubory a par AVi videoklipu co jsem mel jeste na disku v pc  :kol-47:

 

 

Zkoušel jsem dat normalni filmy a na dvouvrstve dvd mi vlezou asi 2 filmy AVI pro převodu na dvd . Jako vlezlo by vic ale škoda zhoršovat kvalitu filmu .

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano nero si spápne vice mista . třeba zkus tu kvalitu vyštelovat v neru ručně. taky jsem v convert... daval 60 videoklipu cca po 4minutach a v neru max 35-40 na High quality.. vešlo by vic ale už slo poznat zhorseni kvality a to nechce takze se zpokojim se 35ti 4minutovyma klipama na jednom dvd :) nemam stim problem jsem rád že to konecne funguje v columbusu jak má :) Ted palim film Postradatelni 3 hd 5.1 - 1.66gb avi  a jsem rad ze mi to tak tak vyslo na dvouvrstve dvd v high quality :) spapne to dost mista prevodem na dvd format..ale co nadelame :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi mám menší problém, když nechám paměťovou kartu v Columbusu, tak po delší době kartu přestane načítat. Například 10 startů v pohodě kartu načítá a pak kartu vůbec nenačte. Musím kartu vyjmout a znovu vložit. U Amundsena se mi to nikdy nestalo. Stává se to ještě někomu? Jaká může být příčina? Špatná čtečka v Columbusu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechce ale dneska jsem si koupil 3 abych si vypalil co nejvice videoklipu na jedno dvd at to neprehazuju jak diskety :D jedno mi zbylo tak si tam hodim film kdybych se nekdy nudil na parkovišti :D  šlo mi hlavne o hudebni videoklipy :) je rozdil mit 8.5GB klipu nebo 4.7GB ne :D dvouvstve kupuju vyhradne kvuli columbusu :D nikdy jsem je nemel potřebu pouzivat do te doby nez jsem zakoupil columbus :D začlo to u nahravani MAP taky mi nevlezly na obyc dvd :)

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

zakoupil jsem Octavii II FL, r.v.2010 a mám hned několik problémků s Columbusem.

 

1. Navigace naviguje, ale nevypadne z ní ani hláska. Prošel jsem veškeré nastavení hlasitostí, ale řekl bych, že je to nastaveno správně. Zkusil jsem stáhnout mapy V12, vypálil na DVD, ale žádná změna.

2. Na SD kartu jsem nahrál různé druhy video souborů, ale kartu to ani nenačte (po zjištění pár informací mi je jasné, že asi bude nutný fw update).  Je potřeba FAT32, NTFS nebo jaký systém souborů to přelouská? Lze pouštět z karty videa nebo jen přehrávat hudbu? Případně jaké videosoubory to přehraje?

3. Po stisknutí tlačítka "Media" se zobrazí pouze hláška "Systém se připravuje" a nic. Info o disku: SupportStatus HDD_Supported, tempStatus "Degraded" powerStatus "Degraded", Remaining Size "0"...Mám podezření, že hdd je nepřítomen nebo ko.

4. K rádiu nemám PIN, předchozí majitel ho taky neví. Tak se chci zeptat, když to odpojím a disk vyměním zda to po mě bude chtít pin nebo jestli je pin požadován pouze při přehození do jiného auta. Případně jak veliký disk Columbus zvládne.

5. Jaký doporučujete firmware pro 3T0035680B, H04.

 

Snažil jsem se tam nacpat firmware 3814, ale zhavaruje to na update HDD.

 

Díky za jakékoliv info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypada to opravdu na ten HDD, ted novy FW ani nezkousej ... rozdelat jestli je vevnitr vse OK, pripadne vyndat HDD, dat do PC a zjsitit jak na tom je ... Ale asi te ceka novy HDD, idelane obetovat vice penez na SSD ... navos si najdes po netu ... Novy FW az nakonec ...

PIN by mel byt v servisce, mala byla nalepka s CODE.

Jestli ze tam byl doinstalovavany, a on ho nevi, tak doufej ze to je nejaka corka, protoze ty co zjistuji PIN ho pisou na stitek na navi.

PIN po tobe auto nebude chtit.

Editováno: , autor: danikd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PIN to po mě nechce a vzhledem k tomu, že se všechno ukládá na nějakou ROM přímo na desce, tak by ani po výměně HDD neměl PIN být požadován, každopádně PIN by to chtělo zjistit.

 

 

K těm video souborům - Columbus neumí přehrávat video soubory žádné z HDD, ani z SD karty a z DVD pouze DVD formát, takže nemá smysl kupovat nějský extra velký disk, protože ruku na srdce, kolik MP3 asi tak budeš točit v autě, já mám 12GB (myslím že tolik je volných po instalaci FW) a mám tam spoustu kapel v kompletních discografiích a mám zaplněno z poloviny, a fakt si myslím že to stačí až až, navíc případně lze vložit až 32GB kartu, takže bych nekupoval nějakej velkej disk ani omylem  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš odvahu a jsi si jistý že je legální, zajeď do Škodovky a pin ti dají ale asi za poplatek, potřebují pin vozu a SKZ z rádia, nebo nějakého šikulu z fóra co ti pin vyčte. Může se stát, že při nějaké manipulaci s baterkou nebo komponentou auta dojde k tomu, že bude pin pro nahození nutný. Servis rádia je možný udělat víc přes SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera splašil čtyřicítku disk a vyměnil jsem ho. Měli jste pravdu, PIN to po mě skutečně nechtělo. Následně jsem tam úspěšně dal FW 2764. SDHC karta už funguje bez problémů, sekce media už taky běží, nevím jestli to je jen pocit, ale zvuk se zlepšil. Nicméně navigace stále mlčí...

 

Je tam připojená handsfree sada Parrot 3200LC, tak mě napadá jestli v tom nemůže mít prsty. Zase na druhou stranu, když rádio normálně hraje, tak proč by navigace nemohla posílat zvuky do repráků. Nemá někdo nějaký nápad jak navigaci rozmluvit?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...