eveen Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 A jak ho zopojim? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Ahoj jak zjistim jaky mapy mam v columbusu,?v pameti zadne mapy nejsou?Jde nejak aktualizovat mapy za nejnovejsi? V servisním menu. Mapy by měly být na HDD. Mapy se aktualizují z DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 na HDD nic nemam jen pisnicky.Kde se da sehnat DVD na aktualizaci map? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 To: OIZIK Neboj, oni tam jsou(tuším, že pokud podržíš na delší dobu tlačítko SETUP, tak se ti objeví info). DVD si musíš vyrobit. Nejdřív si stáhni obraz(iso), který si vypálíš na DVD. Už se tu o tom psalo někde v předchozích příspěvcích. Mapy ve verzi East Europe V.10 8049 jsou tady: http://www.ulozto.cz/xUCRCtqP/rns-510-east-europe-v-10-8049-iso Pokud potřebuješ Western Europe, pohledej taky na ulozto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 takze jestli to dobre chapu z odkazu z uloz to ten soubor jen vypalim na dvd a nahraji do radia? to vse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 pry jde zmenit barva displeje na columbovi nema stim nekdo zkusenosti jak se to dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Nechceš to psát do jednoho postu? Pod tebe ještě nikdo nepsal, jen zbytečně natahuješ vlákno, máš tam funkci upravit. Pokud to bude někdo upravovat tak prosím smazat tenhle post. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Tady je nové menu: http://forum.skodahome.cz/topic/117972-columbus-nové-bílé-menu/ Teď je ještě lépe odladěno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 na to jsem uz koukal ale jak na to se tam nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Jediná cesta je výlet do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 dotaz - mam Columbuse 3T00350E, HW-version H61, oficialne bez DAB - ve Version Info mam ale vypsanou informaci: HW DAB 255 SW DAB NOTAVAILABLE ? To znamena, ze hardware tam je a chybi softwarova cast??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Jediná navigace co má DAB je tam co má přímo vstup pro DAB anténu = černý konektor u ventilátoru. Žádná jiná DAB nemá. Černý fakra konektor = DAB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ahojte, dal jsem si do auta HF, ale potřebuju to teď napojit do Columbuse a mám tam malý konektor a 4 dráty, které se mají napojit na napájení a ještě na 2 dráty (mám to napájet na původní kabeláž), to se mi ale nelíbí a mělo by být určitě originální nějaké zapojení, mohl by mi někdo poradit jak to udělat aby to bylo udělané tak jak to má být? Určitě bude třeba nějaký konektor, kam ty 4 dráty napinovat a potom zapojit do velkého původního konektoru co je v Columbusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvido Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Chcem sa spýtať či ma Columbus 2 šošovky na čitanie DVD jedna a druha CD? lebo nechapem prečo mi cdcka v pohode cita a prehrava a DVD mi nezere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 To jen nechápeš jak funguje DVD mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvido Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Super to mi pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Presne tak. Ma samozreme jen jednu cocku. Ale jsou tam 2 zdroje svetla, jeden na CD, druhy na DVD, takze teoreticky by mohl jeden odejit. Ale spis to nebude HW chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Hledal jsem minutu: http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CF8QFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.gymkh.cz%2Fstudent%2FInformatika%2Fzadani%2Farch%2Fprace_opticke_mechaniky.doc&ei=MnYlU6fPJsHXtAaI04DYDg&usg=AFQjCNGBjJRY_Mx6BPW7wyOuJoQHyzbDjA&sig2=giSrkiYK9iVl5H5OBQJdEw Typy médií: http://www.gymozart.8u.cz/souborygympl/elearning/svt/teorie/12optiky.pdf Editováno: 16. Březen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvido Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Diki. Nenajde sa tu niekto okolie Bratislavy - Brno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Humpolec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvido Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 To je dosť ďaleko, jedine v rámci nejakého výletu. Ale ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Oslov cosby, mal by byť pre Teba bližšie. Po diaľnici po Žilinu a šup za čáru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Cau borci:) mám pár otázek ohledné Columba. V mé Octavii RS II FL (2011) mám Columbus již z výroby (jedná se o ten novější typ s LED displejem). Za prvé se chci zeptat, jak zjistím info o verzi FW + map? Zřejmě mám novější FW, které už neumožňuje zjištení verze pouhém podržením tlačítka SETUP. Zobrazí se pouze info o FM, AM ale 3 nabídka s informacemi o verzích již chybí. A s tím se pojí druhá otázka. Jak mohu aktualizovat FW + mapy? Doporučí mi někdo nějaký osvědčený postup, nebo mám raději do sersivu? Popřípadě jaké jsou cca ceny za oba úkony? Poslední otázka se týče couvací zadní kamery. Mám parkovací senzory propojené s Columbem (vepředu i vzadu), je možno nainstalova a propojit i parkovací kameru a Columbem? Popřípadě, kde se dá sehnat originální? Nechci ty čínské náhražky... Mockrát děkuji za odpovědi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Dobrý den, zřejmě nějak blbě hledám, ale v jakém formátu se nahrávají do navigace (Columbus) POI body? Vcard? Db3? Či jiné? Zkoušel jsem na SD kartu vložit do složky PersonalPOI soubor s koncovkou .db3, ale navigace mi tento soubor nenašla (SD karta při importu vyšedlá). Od jakého fimware podporuje Colombus přenos POI bodů z SD karty? Editováno: 30. Březen 2014, autor: KOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.