ka_r_los Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 nejnovější to opravdu není, je to C12 stačí se i podívat na datum výroby..a disk nikdy není k dispozici celý, mapy mají vlastní partion, která se nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 nový nebude,jen přehraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
27jose Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) Oni tie rádia boli úplne nové. (Mal na predaj viac nových kusov). Ale prečo potom na štítku je HW52 a cez setup tu ukazuje HW10. Taktiež štítok je B a ukazuje to G. Predsa prehratím softu sa tieto údaje nezmenia. Na disku boli iba mapy a nič viac. Predávajúci tvrdil, že rádio má 40GB HDD. A na prednom paneli bez názvu? Editováno: 5. Únor 2016, autor: 27jose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Na netu jsem jednou objevil rádia které někdo "složil" z dílu co někdo bral z výroby po dílech. Byly vlastně nové, ale nikde evidované, protože byly vlastně postavené mimo továrnu z mixovaných součástek... Prodejce se tím ani moc netajil, tak jestli to třeba nemůže být podobné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 štítky není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) Na tyto rádia bych si dal majzla, stejný problém, na štítku vyšší verze než uvnitř, štítek byl dokonce od rádia s DAB. Rádio se dalo dopoledne do auta a odpoledne už nehrálo, deska KO. Investice za 10tis stála za to. Klient koupil někde v Praze. Editováno: 5. Únor 2016, autor: h2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
27jose Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Tak som zistil, že ich predáva nejaký mládenec vo Vranove nad Topľou za 450 €, pričom inzeruje na baz.s.sk. Snáď niekomu táto info pomôže a nenechá sa ulakomiť na tento nový a nikdy nepoužívaný skvost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bilovec Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Zdravím poradci, Dnes mi zničeho nic začal display Columba zobrazovat červeně, resp. slaběji, něco jak když startuje, tak mu chvíli trvá než nabere ten konečný jas. Mám se připrtavit, že odchází display? Díky za postřehy. P.S. jas jsem nastavil na nejjasnější, ale beze změny a udělal jsem reset 3 kombinací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 ahoj HW Vehicle: 0xCC01 - 1T0 035 680 L je c12 že ano ? nedalo mi to a koukal jsem do servisniho menu .Byl jsem v domeni ze mam c14 kdyz bylo na štitku rv 2014 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Nemusí, pod tímhle číslem byly obě varianty, jaký byl původní SW? Nemáš štítek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) Kouknu jeste na stitek az budu v aute ale nevim jestli mu mam opravdu verit. Kupoval jsem starsiho columbuse takze jestli verit štitku to je otazka . zvažoval jsem SW6276 ale nerad bych ho umrtvil. vypis servisniho menu je : 1T0035680L H73 sw5238 c_eu_13,236_t3 0xCC01 hw vehicle 0xCC01 sw v 0x44550001 dab hw 255 SW DAB NOTAVAILABLE ps. nechaval jsem ho pres servisni kabel prepnout na VW Editováno: 1. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 62xx ho umrtvíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) To znamena teda ze to c14 neni ano ? Takže stitek nesedi . max asi ta 5274 Editováno: 1. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 podle revize HW je to C12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 C12 nebo zajdi k někomu kdo ti to přepne do TSW módu a tam se to dozvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Dej sem dobré foto štítku a pravého boku z čelního pohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 bůh ví z čeho to jsou plechy... Jedině vyčtení z TSW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Kluci, může mi někdo vysvětlit, proč se tu tolik řeší ty aktualizace SW? Co to přináší za taková zlepšení, že to některým stojí za to riziko umrtvení NAVI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 (editace) resim to spis proto at vim co jsem vubec koupil. kluci az budu mit trošku času tak nafotim štitky . jinak cosby pokud si pamatujes tak jsem byl za tebou prepnout to na VW škoda že jsme se tenkrat nekoukli jinak pokud je to c12 tak uz to ma led displej a ssd disk ? a proč resit sw?? no protože v každem se snaži neco opravit ,urychlit . me třeba prijde ze ta 5238 je nekdy pomalejsi kdyz ma prepnout na couvaci kameru . + třeba za par let prijdou zas mapy ktere budou vyžadovat novejsi sw aby fungovaly jak maji. u styrych sw byl problem s rozdelenim oddilu na disku a nove mapy haprovaly. Editováno: 1. Březen 2016, autor: BiGGy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Tak to potom jo, já právě už taky 2x updatoval (ne já, ale Ferda25 mi to dělal) a nějaké rychlejší odezvy jsem nezaznamenal... Tak proto se ptam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 ono jde i o opravu některých SW chyb a podobně, ale žádný SW není dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Zrovna z řady 52xx je nejstabilnější 5218. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Můžete mi prosím poradit jak zapojit mikrofon, aby fungovalo hlasové ovládání Columbuse? Nyní mám mikrofon napojen přímo do GSM III jednotky pod sedadlem spolujezdce a telefonování funguje. Když ho zapojím prvně do Columba a z něj do jednotky, tak hlasové ovládání ani telefonování nefunguje a Columbus stále vypisuje chybu mikrofonu... Je třeba něco kódovat? Co dělám špatně? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Přesně tak to zapojuji a přesně tak mi to nefunguje... No nevadí, nemá cenu se s tím trápit, bez té funkce se obejdu Ale i tak díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.