cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 přehoď drátky na mikrofónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) A máš to správne nakódované? Jednotka 37 navi Coding - 07 Byte 7 - bit 1 treba odškrtnúť Byte 3 - bit 1 zaškrtnúť (tento nie je na funkciu nutný ale bude ti písať na diagnostike chyby ak bude nejaký problém s mikrofónom) Tu to máš aj s foto: http://www.my-gti.com/1234/volkswagen-rns-510-microphone-connection-for-voice-control PS: po kódovaní je niekedy dobré urobiť reset navi - naraz stlačiť šípku vlavo, šípku vpravo a symbol repráčiku s i (úplne vpravo hore) Editováno: 3. Březen 2016, autor: zelo7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Tak jsem pofotil ty stitky . Hw h73 sedi a ted uu nevim jiste ale myslim ze sw tam byl taky 2xxx . Jen se zmenilo to delivery part number po prepnuti na vw ci prehrani sw Jedine co nevim je ze kdyz jsem columbuse rozdelaval kvuli zmene podsviceni jestli bxly plomby porusene nebo ne. Moje chyba Editováno: 3. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tohle je skládačka takže se řídit podle štítku je nesmysl.Bude to na 99,9% C12 a tenhle SW tam nechej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Juju diky necham to tak jak to je. Jen kdybys mi nejak vysvetlil proc myslis ze je to skladacka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 protože není na boku vyraženo SKZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Nake cislo je vyrazeno na druhem boku No nekdy se asi zastavim abys mi to zjistil po kabelu pokud to delas to znamena ze to nema zadny puvod kdyz tam skz neni vyrazeno ? Kde teda vzdali plechy bez vyrazeni kdyby tam dali prece plechy z novejsiho columbuse tak je tam skz ale jine nebo se mylim? Asi nekdo krade v continentalu Editováno: 3. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Nřeš to.Je to prostě skládačka.Kde to vzali je mi ukradené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 No dobra dobra Hlavne ze to funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tak tak.Buď rád že není vybroušené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LambadaCZ Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Ahoj hoši, již 4 měsíce jsem hrdým majitelem Octavie II RS, dnes jsem ji připojil na diagnostiku a zjistili jsme, že je tam chyba: 00862 - Anténa pro GPS navigace (R50 / R52) 007 - Zkrat na uzemnění Freeze Frame: Fault Status: 01100111 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 1 Reset counter: 37 Mileage: 128470 km Time Indication: 0 Date: 2002.14.18 Time: 15:46:31 Máte s tím někdo zkušenost, kde mám začít atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Pokud je to origo anténa na střeše, koroduje elektronika co je v ní, můžeš mít i někde seklý kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LambadaCZ Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Kabeláž vede z palubky, A-sloupkem a stropem? Zrovna včera jsem řešil přerušený vodič ve dveřích řidiče co je k airbagu :D .. A k té elektronice na střeše se dostanu z venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Musíš anténu vytáhnou, tak je třeba povolit stropnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LambadaCZ Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Nemáš nahodou nějakou dokumentaci jak postupovat? Stropnici jsem v životě neodmotovával a s rozebíráním antény jsem se také nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 A máš to správne nakódované? Jednotka 37 navi Coding - 07 Byte 7 - bit 1 treba odškrtnúť Byte 3 - bit 1 zaškrtnúť (tento nie je na funkciu nutný ale bude ti písať na diagnostike chyby ak bude nejaký problém s mikrofónom) Tu to máš aj s foto: http://www.my-gti.com/1234/volkswagen-rns-510-microphone-connection-for-voice-control PS: po kódovaní je niekedy dobré urobiť reset navi - naraz stlačiťi šípku vlavo, šípku vpravo a symbol repráčiku s i (úplne vpravo hore) Díky, nakonec byl problém v mikrofonu ... Byl totiž ze Superba I . Fungoval ale má jiný odpor a tak to hlásilo neustále chybu. Vyměnil jsem ho za správný a už to funguje. Označení mikrofonů je stejné, akorát mají jiné písmeno na konci, takže pozor na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co vše je třeba k výměně RNS300 za RNS510? Předpokládám, že budu muset dodat druhou AM/FM anténu (asi někam pod palubku) ale jinak zbytek? Budou se zobrazovat zadní parkováky? Bude komunikovat s Maxidotem? Bude se dát telefonovat přes HF tak aby se rádio ztlumilo? Tak se k tomu trochu vrátím, pokud dodám výpis z VCDS je někdo schopný říct co se bude muset za co vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Ano, s vypisem jde poradit konkretne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Nemáš nahodou nějakou dokumentaci jak postupovat? Stropnici jsem v životě neodmotovával a s rozebíráním antény jsem se také nesetkal.Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanMadera Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Pokud máte někdo zájem o PolarFis + advanced tak mám 1 na prodej, je pouze odzkoušený na 2octavii předfacelift 2007 a vše funguje cena 6400kč nejlépe osobní předání břeclav - brno , telefon 722 951 901 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 za 1000 to beru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedroš Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Ahoj všem, v Columbovi v malém přídavném okně na mapě kde je kompas, GPS... jsem měl nabídku se šipkou a tato šipka po uvedení Columba do továrního nastavení zmizela. Jde nějak doaktualizovat? To je dost důležitá funkce tak nechápu že to zmizelo. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 (editace) Nevim jiste ale mas v nastaveni nastaveno 3D zobrazeni ? Editováno: 16. Březen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 (editace) Myslíš tuhle šipku? Ta nemá žádnou souvislost na zobrazení klasické mapy (2D/3D) zkusil bych udělat reset jestli se zase nezobrazí. Ještě díval ses pořádně jestli jí nemáš schovanou - nabídka má posuvník, tak jestli třeba nejsi v seznamu najetý v dolních nabídkách... Editováno: 16. Březen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Ta šipka tam je, jen když je aktivní navigování.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.