kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 tys měl 2 hodiny zaply kolumbus bez dobíjení baterie/či nastartovany motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Zdravim skodovkare:) Prosim o radu, mam skoda octavia 2 RS rok vyroby 2006, bez park. senzoru...bylo tam klasicke radio s 6xCD menicem, nyni jsem mel moznost namontovat navigaci columbus verze HW04, SW 1200, puvodem z vozu vw touran rv 2007, cca po 2 hodinach co jsem to namontoval, baterie totalne vybita..hadam chlazeni columbusu...propojeni s maxidot a vse ostatni fungovalo bez problemu...aby se nevybijela baterie je nutne menit gateway? Ci staci zmenit fw, omlouvam se za popis, nejsem profik, diky za kazdou radu:) lv pokud mas 2006 bych hadal ze bys mel vymenit tu Gateway . Co se tyce softu v Columbu tu musí napsat povolanejsi .Ferda,Cosby,Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 není nutné měnit gateway co se vybíjení baterie týče - stačí upravit soft v navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboRS Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Diky moc, namontoval jsem navigaci vyzkousel jsem zda vse funguje, jak jsem psal s maxidotem vse ok, vsechno fungovalo jak ma...vypnul jsem vse, navigaci ... Cetl jsem tu ze je problem s vybijeni baterie...tak jsem to sel za dvehodky zkusit a uz jsem nenastartoval...paklize staci pouze zmenit software, poradite please jakou verzi a jak to udelat...diky aomlouvam se za amaterismus... DikyMoc LV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 (editace) není to o verzi softwaru, ale úprava daného firmwaru který je použitý.... pokud jsi to nikdy nedělal tak se na to vykašli než tu navi umrtvíš Editováno: 29. Prosinec 2013, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboRS Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Nedelal, ale znamy od ktereho navigci mam...s tim jiz zachazel...poradite please..? Popr. Byl by nekdo ochotny v okoli prahy popr. Jizni cechy to udelat? Samo zene zadarmo...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Ve Strakonicích ferda25, v Humpolci Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2014 (editace) Pro všechny co mají problém s mechanikou nebo prostě chtějí mít 100% jistotu, že doje k překopírování souborů(doba trvání: 30 minut). Příprava na stole: zvolím vhodnou kartu SD(doporučuji 8GB) s formátem FAT32 na SD kartě vytvořím přímo na rootu adresáře: WESTDVD WEST Do adresáře WESTDVD nakopírujte obsah celého DVD s mapou do adresáře WEST z přílohy tohoto příspěvku vložte soubor: hddfiles.log !!Upozornění tento soubor je vytvořený z dat pro verzi 8008!! Pokud chce někdo vytvořit soubor pro svojí verzi musí mi poslat soubor s výpisem souborů svého média Doporučuji příkaz: dir "označení názvu media":\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt např. (DVD s mapou vidím jako disk M): stisknu windows(vlaječka windows na klávesnici) + Rnapíšu: cmd -> enternapíšu dir M:\*.* /A-D /S /B > C:\dvd_file.txt Pak na svém disku C najde soubor: dvd_file.txt v kterém je komplet výpis všech souborů(dle toho lze vytvořit: hddfiles.log) Ještě doporučuji na root dát soubor formátu mp3(pro ověření správného načtení v navigaci) Postup v autě: 1. vložím připravenou SD kartu a počkám zda opravdu začne přehrávat vložené mp3 soubory z rootu SD karty(sd karta zůstává do konce celého procesu vložená v navigaci) 2. na hrající navigaci stiskni na navi: SETUP + MIC + EJECT...počkej 20 sekund vlož cdčko s image(viz níže) doporučuji pálit v Alcoholu 120% co nejnižší rychlostí. Pak na konci až to napíše successfully jen počkej až vyjede CDčko. CDčko vyndej ven ze štěrbiny DVD mechaniky a navigace se sama restartuje. Po 30 minutách je vše uloženo. Odkaz na Alcohol120%:http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=5405&t=4&i=1 copy_map.zip Editováno: 11. leden 2014, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Ferdo, nezkoušel jsi vymyslet nějakou úpravu, aby bylo možné sledovat filmy z karty, nebo z interního disku Columbuse? To by byla pecka, kdyby se to někomu povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ještě jsem zapomněl napsat, že součástí aktualizace map přes SD kartu je i odblokování přehrávání videa za jízdy a povolení servisního menu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChegeRuda Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Zdar lidi. Prosbicka, mam gmsIII s jednotkou 5n0....A a nejde mi pripojit tel s androidem, muzu tu jednotku vymenit za 1z0035729D, aby mi to slapalo i s Columbusem? Dik za rady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Potreboval bych radu. Mam tel. s Androidem (Sony Xperia P), v aute je GSM II. Tel. se v pohode pripoji, HF funguje s Columbem v pohode, ale nepodarilo se mi prijit na to jak nastavit abych mohl poustet zvuk z tel. (MP3, videa atd.). Nevite nekdo co a jak nastavit a hlavne kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 v telefonu si nastavit, ze chces poustet zvuk a ne HF - pak na columbovi pustit prehravani z BT a melo by ti to fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 To jsem zkousel, ale bud delam neco blbe (cemuz bych se ani nedivil), nebo to tel. uplne odmita pochopit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Pokud obojí podporuje A2DP tak to musí jít. Kde jsi co nastavoval? Podržet prst na spárovaným zařízení a v nabídce vybrat Media? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Bohuzel Sony disponuje aplikaci Smart Connect, tam GSM vidi jen jako HF sadu. Tel. A2DP dle tech. parametru podporuje, ale nedari se mi to rozhejbat. Ne ze by me to nejak omezovalo, ale obcas by se to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Sony sem se nikdy moc nevěnoval ale u XperiePro sem to četl právě takto. Můj telefon taky vidí jen HF a to je tím že má babička jednotka nepodporuje A2DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak si myslim, ze taky budu mit problem s HF. Zkousel jsem pripojit tel. k jinymu radiu, ktery A2DP podporuje a tam to funguje = tel. je OK, problem je nekde v HF (spatny kodovani, stara jednotka (i kdyz mam 2010??)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 A jaký má označení tvá GSM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Jednotka by mela byt: 1Z0 035 729 E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak tahle A2DP nepodporuje, tedy aspoň sem to kdysi vyčuchal když sem sháněl za co bych vyměnil svou babičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Zdravím koupil jsem Columbuse a mám jeden problém. Při vypnutí zapalování a vytažení klíčku se Columbus nevypne úplně, slyším jak si chroustá HDD. Ani když se zamknu v autě tak je to tejné. Když podržím restart tak se vypne což je asi v pořádku. Verze columbuse 3T0 035 680 B HW: H70 SW: 4024 Map 7894 000G Gateway can 2s36 00014 WSC 13765 Nemohlo by to také být zapojením svorka + a SAFE jsou vedeny jedním drátém. Jinak se omluvám že píši sem rádio dávám do Fabie II předface ale v sekci ve fabii nikdo neodpovídá. Příadně děkuji za rady kdyby informace nybli kompletní doplním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak tahle A2DP nepodporuje, tedy aspoň sem to kdysi vyčuchal když sem sháněl za co bych vyměnil svou babičku. To jsi me moc nepotesil :/ Za jakou by se to muselo vymenit aby to slo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Já to mám doma v PC v .txt souboru a k tomu se dostanu zřejmě až o víkendu, jestli budeš chtít tak ti to potom pošlu, ale není to česky (nepamatuji si to přesně asi italsky nebo španělsky :'> ) dá se to po i před překladem pochopit. Tady na fóru zkus ferda25 nebo Milhausek, mají hodně zkušeností Editováno: 21. leden 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Cau. Jednoducha otazka: Jake vstupy ma Columbus RSN510 r.v.2008. Myslim tim kolik vstupu FM (radio) a jestli ma nejaky vstup pro GPS nebo GMS antenu. Děkuji za rychlou odpoved. Hodlam mysli columba davat swing (dvoutunerovy) a nejsem si jist jestli je v autě vhodna připrava. Mam tam dva oddělené fakra konektory, ale nevim jestli to jsou 2x FM nebo 1x FM + neco. Každopadně columba jsem mel v autě neorigo namontovany. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.