Luke288 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 mas to jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 mas to jako prase a jéje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 A smaž si tu značku, nikdy nevíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 děkuju ale pořád nevím, co si myslíte o tom HEAD SHOKu.. Jo a má někdo nalepenou samolepku OCTAVIA CLUBu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Podle značky bych tě třeba já našel hned Jinak můj názor: já osobně nejsem příznivcem lepení čehokoliv na lak auta, takže když už, tak maximálně na sklo. I ten Octavia club by se mi líbil nalepený někde na skle, co třeba zadní "trojůhelník na zadních dveřích nebo zadní okno u Combi? Ale to by bylo fajn, kdyby to bylo zrcadlově otočené, aby to šlo nalepit zevnitř.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Právě proto že jsem nechtěl lepit nic na lak jsem si nálepku "Octavia Club" nalepil na boční okno vzadu a nevypadá to nejhůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Brumlo super, dej foto ať se pokocháme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Tady to je, kvalitnější foto bohužel momentálně nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Hmm, nevyzerá to zle. Možno by ju chcelo posunúť troxu vyššie, ten text je na tom čiernom leme nejaký stratený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Máš pravdu, ale když to bylo posunutý výš a dopředu, zdálo se mi to takový "hodně uúprostřed", podle mě celkem stačilo že kontrastní je ta silueta auta ve znaku ale můžu příležitostně zkusit jinou variantu, samolepka myslím nestojí tak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Dobrý nápad, taky nejsem přívržencem lepení čehokoliv na lak. Na tom okně je to fakt pěkný..ale jak říkám, možná by stálo za úvahu lepit to zevnitř.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Zevnitř by to vypadalo fakt gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Výborně, víc hlav víc nápadů třeba to ještě doladíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Pak bych do toho i šel.. Editováno: 26. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 A už máš samolepku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 No ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Tak si pospěš, ať to do jara stihneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Do jara? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Do jara? No jasně, ať to máš na hlavní sezónu hezký! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Podle značky bych tě třeba já našel hned Jinak můj názor: já osobně nejsem příznivcem lepení čehokoliv na lak auta, takže když už, tak maximálně na sklo. I ten Octavia club by se mi líbil nalepený někde na skle, co třeba zadní "trojůhelník na zadních dveřích nebo zadní okno u Combi? Ale to by bylo fajn, kdyby to bylo zrcadlově otočené, aby to šlo nalepit zevnitř.. Hele Jiříku, když jsi takový "detektiv", nemáš náhodou první a (poslední čtyři) čísla na RZ stejná? Já dneska venčil a jednu takovou OII za "okresem" viděl stát na parkovišti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Výborně, víc hlav víc nápadů třeba to ještě doladíme! a já si myslím, že by na samolepce nemuselo být "www.octaviaclub.cz"... zbytečný údaj.. a Head Shok asi sundám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 muzu nabidnout tisk samolepek jestli by nekdo chtel.Potreboval bych,ale poslat data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Koudy dobrá otázka, které by jsi udělal? Ježíši to jsem tomu dal. Teď se strhne palba s náměty na samolepky a ti odpůrci nálepek ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Podle značky bych tě třeba já našel hned Jinak můj názor: já osobně nejsem příznivcem lepení čehokoliv na lak auta, takže když už, tak maximálně na sklo. I ten Octavia club by se mi líbil nalepený někde na skle, co třeba zadní "trojůhelník na zadních dveřích nebo zadní okno u Combi? Ale to by bylo fajn, kdyby to bylo zrcadlově otočené, aby to šlo nalepit zevnitř.. Hele Jiříku, když jsi takový "detektiv", nemáš náhodou první a (poslední čtyři) čísla na RZ stejná? Já dneska venčil a jednu takovou OII za "okresem" viděl stát na parkovišti :-) Ale sluší to, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já bych byl pro klubovou, ale zrcadlově otočenou, aby se dala nalepit na okno zadních dveří..ideálně ten "trojúhelník" a hlavně zevnitř.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.