Přejít na obsah

Predni RS naraznik - oprava


Jeff

Doporučené příspěvky

Tak nejak to bude. Rs naraznik jsem sehnal za nejnizsi cenu, ktera byla momentalne v nabidce. Tyden po tom, co jsem ho koupil tu byl inzerat na komplet novy naraznik i s mlhovkama za tusim 5500 kc. Pro me by to znamenalo jeste + 1500 za lak a to uz bych byl na 7000. Takto mne to vyjde preci jen levneji a na druhou stranu mam dobry pocit, ze jsem si i neco zaridil sam, dozvedel jsem se jak a co se opravuje a tak dal. Oto vic mne to tesi, nez kdybych si naraznik jen koupil a nasadil a jezdil. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmmmm, hezký to máš Jeffe, :palec2::palec2::palec2: jen co je pravda. Svářeč počítám byl p. MUCHA z Napajedel, co? Ten je dobrý, mně vařil přední i zadní nárazníky a spokojenost. Fakt třída. Pokud není nějak nárožná oprava, tak i cena je zajímavá. B)

Jinak by to chtělo nějaké kolečka, tak nějaké 15" by tomu jen pomohly. Nebo klidně i 16" :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurňa :D, musíme se někde potkat, jsem si tě nevšimnul, ale teď už tě nepřehlédnu, neboj. A Soviš z Hluku??? Toho neznám, ale je to určitě blíž než v Napajedlech. Kdyby jsem něco potřeboval svařit, tak vím, kam se obrátit. Nebo kdybys byl tak laskavý a hodil sem kontakt :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...